En terrorist ges utrymme


Jag tittar nästan aldrig på vår statliga public service-företag, men brukar göra ett fåtal undantag som jag gärna tipsar om. Uppdrag Granskning är ett sådant undantag, liksom Agenda.

Jag vet inte om jag ska tipsa om kvällens sändning av Agenda, eller om jag ska försöka förmå er att avstå. Ikväll kommer nämligen en IS-terrorist att ges utrymme för personliga reflexioner i ett förmodat snyftreportage.

”Jag har aldrig ens avfyrat ett vapen där”. Så säger den muslimska IS-terrorist som reste ned till Syrien för att kriga mot oliktänkande och som nu återvänt till det land han och SVT hävdar är sitt, Sverige.

”Skammen jag känner av att jag lät mig luras av känsloladdade tal är obeskrivlig”, fortsätter den muslimska IS-terroristen.

Om hans ånger är trovärdig eller bara ett försök att blidka det svenska samhället, spelar absolut ingen roll. Vi vet alla att tillhör du fel parti och råkat uttrycka dig fel eller råkat umgåtts med fel personer, är du dömd för alltid. I det läget finns inget förlåtande eller ursäkter. Fråga bara vår statsminister eller intresseorganisationen Expo.

Den muslimska IS-terroristen säger till SVT att han var duktig i skolan och hade planer på att läsa vidare på högskolan. Därmed kan vi utesluta att han inte kände till IS innan han reste ned till Syrien. Därmed kan vi utesluta att han inte sett de bestialiska filmer som lagts upp på nätet. Därmed kan vi utesluta att han inte förstått de vittnesskildringar som överlevande berättat om sin tid i IS fångenskap.

Han var fullt medveten om detta, innan han beslutade sig för att resa dit. Det vi nu ser är en terrorist, för terrorist är man om man är medlem i en terroristorganisation, som återvänt till landet han påstår är sitt när han ser hur IS tappar allt mer mark och trängs undan allt oftare från de platser man erövrat.

Nu vill han ”hem” till Sverige (för något år sedan var Kalifatet hans stora önskan) och få förlåtelse för sina synder. Det kommer han givetvis att få och nu väntar troligen gratis studier, en fri bostad, ett arbete och andra förmåner som ska få honom på bättre vägar. Ingen vet om denne muslimske IS-terrorist återvänt frivilligt, eller om han återvänt som en av IS utsände för att begå terrorhandlingar på europeisk mark. Om just denna muslimska IS-terrorist är en av de hundratals som lurat till sig skattefinansierade bidrag får vi kanske inte veta ikväll, men om det visar sig vara så ska han vara skyldig att återbetala dem.

Finns det något bra med denna historia, är det att man pekar på religionen islam och moskéerna som bas för muslimsk terrorism. De som borde ha störst intresse av att moskéer på europeisk mark ständigt övervakas av olika myndigheter, är just muslimerna själva. Islam växer sig allt större och starkare i Europa och vill muslimerna verkligen tas på allvar, är det just muslimer som den aktuelle IS-terroristen som ska fördömas i starka ordalag, även av imamer och moskébesökare.

Vi får se var den här historien slutar, men att en IS-terrorist ges utrymme i vårt statliga public service-företag för att rentvå sig själv bådar inte gott.

SVT


27 responses to “En terrorist ges utrymme

 • Observator X

  Så här blir det när man släpper kvinnor fria, ger dem ohejdat med makt…

  Gilla

 • peterwehlin

  Jag anser, att mördare skall avrättas.

  Gilla

 • Peter

  Bör då tipsa de som jagar IS-terrorister, som t.ex USA att här finns en del att hämta. Sen också be dem undersöka vilka som ger dem bidrag, så som delar av svenska staten. Här har Trump något att ta tag i.

  Gilla

 • håkan

  Varför sitter inte denna jihaddist bakom lås och bom för ! De är ju en terrorist ,mördare !! I sverabia är de det ett större brott att sympatisera med SD (rasist ,faschist ,nazist ) än att kriga (slakta folk ) för IS !!!!! SJUKT !!!

  Gilla

 • Kurt

  Ja Ja ”Carolus Rex” Efter Poltava med svansen mellan benen till Turkiet va det väl.
  Kanske därför vill Röven bli kompis med Erdogan.
  Se sanningen i ögat Svenne, de ”fornstora dagar” kommer aldrig igen som tur är. Vad ha Sverige kvar efter Carolus Rex äventyrslek på andra sidan Östersjön inte ett smack.
  Sverige fick betala ett högt pris i människor liv för Carolus Rex Reality Show.

  Gilla

  • Ej PK

   Sverige har sedan Karolinerna stred levt i fred och vi har hållit gränserna. Vad som uppenbarligen har inträffat är att efter Svenskar levt gott och flott helt slutat att reagera på alla typer av angrepp. Zombier med en övergödd medelklass där dagens vänsterpatrask är rekryterade av Globalister såsom Reinfeldt, Schyman, Bildt och Löfven.
   En icke salig röra med ett odemokratiskt icke fungerande statsskick.
   Erdogan hotar idag öppet Belgium.
   Vad händer i Sverige om Sverige skulle hamna i kikarsiktet Tror du att
   Vänsterpatrasket och övriga syltryggar såsom Byggnadsstyrelsen med sina rosa fittmössor, som bevisar rövslickeri inför Globalisterna, strider. De skriker nog i hög sky efter Nato och Trump.
   Liksom kanske även du Kurt.

   Gilla

 • Sven-Erik

  Ikväll I Agenda yttrade sig en imam. Hans förklarade att en god muslim räddar grannen, släcker elden, även om han hatar eller är osams med honom. Men så kom sanningen fram; – ”Vi bor i samma hus”.
  Vad hade han gjort om de två familjerna inte bodde i samma hus?

  Gilla

  • Sven-Erik

   @Petterssons, lysande synpunkter av P. som skriver; ”Den muslimska IS-terroristen säger till SVT att han var duktig i skolan och hade planer på att läsa vidare på högskolan.”

   – Vi vet att den unge mannen är begåvad. Att tro att en opponent, motståndare eller en fiende är obegåvad är en dumhet de svaga gör.
   Antag att organisationen väljer ut några till självmordskandidater, andra blir soldater och de mest lämpade blir ledare. Några tillåts återvända och blir där sovande celler. Kamouflerade nätverk, med många krutdurkar som exploderar när tiden är mogen.
   Om den unge mannens historia inte är sann; Vad gäller då?

   SVt tror gott. Välkänt är att organisationen har vänteridealister som gillar att sova med vargar. Slutsats, de blundar för att sova vidare. Vad som är intressant är att SVt ökat antalet kritiska inlägg om ”gängbrottsligheten/utanförskapsområden ”. Medvetet eller omedvetet tar detta fokus bort från de största problemen, att den poltiska ideologin islam, får fler anhängare och består av två stora grupper som hatar varandra. Men mest föraktar de oss otrogna, kristna och judar.
   .

   Gilla

 • Bosse

  Kan han inte delta i ett sexualupplysningsprogram där man visar på följderna av att syskon har sex med varandra?

  Gilla

 • Jan Svensson (@JanSven78552900)

  Hur fan kan de tillåta att ha en terrorist med, han skulle ju aldrig få komma tillbaka till Sverige, men han får väl lägenhet och fina bidrag. Nej aset skulle skjutas i knäskålarna och skickas ut med en jävla fart kanske släppas utan fallskärm

  Gilla

  • Kurt

   Du lär nog se honom i morgon sofa hos SVT eller andra tönt program typ så ska det låta eller Lets Dance, sanna mina ord

   Gilla

 • Truthfighter

  Dårskap!!! TOTAL OCH FULLSTÄNDIG DÅRSKAP!!!

  Gilla

 • ruben

  Det skickas tvivelaktiga signaler via public service dagligen.
  Ingen behöver lägga två strån i kors för att förlåta IS-medlemmar eller före detta om ingen känner för det.
  Har man anslutit sig, så har man en gång valt av någon anledning. Väljer man en terrorväg, så spelar det ingen roll om någon annat lurat dem, de har alla valt vara med att godtyckligt döda folk av maktlystnad och nöje. PK-etablissemanget lägger mycket kraft på att få SD-politiker eller SD-väljare känna sig som skyldiga avskum. SD-väljare har inget att förlåta, men blir betraktade enligt journalister, som brunråttor och nazister.
  Jihadister tycks erbjudas plats i den varma PK-luften. Vad tänker de?
  Nyss hade vi Turkiska politiker med tvivelaktiga sympatier, som höll tal till sina Turkiska väljare i Sverige, varför lever turkarna i Sverige? I andra EU-länder var politikerna inte välkomna att hålla tal. Vad händer i Sverige, det är sjukt! Är vi redan utsålda som ett globalt bidragsparadis, fritt för mena-folk att bruka? Det känns gräsligt lång tid till nästa val.

  Gilla

 • Lena

  Har tittat på program om Croatia och Slovenia en stund på eftermiddagen. Verkligen trevliga och vackra program inte en enda arab eller afrikan syntes eller hördes. De invandrare därifrån som bor i Sverige och kan språken som talas i det forna hemlandet, jag förstår inte varför de stannar i Sverige, jag hade flyttat tillbaka utan tvekan.
  Är det deras barn som inte vill tillbaka ?

  Gilla

  • Ruth Magnusson

   Bidragen, Lena, bidragen!!!

   Gilla

  • Kajsa

   Det är förtidspensionen de har eller vanliga ålderspensionen som håller dem kvar i Sverige. Men naturligtvis reser de hem, de har gärna hus i hemlandet som de besöker. Det kommer att bli precis likadant med syrierna som kommer från de icke krigsdrabbade områdena. De åker tillbaka till sina stora hus, och lever gott på svenska bidrag. Sverige är ju ett toppenland ju!

   Gilla

 • Ej PK

  Kanske är detta den enda musik som våra invällare måste höra igen.
  Jag betalar tolkarna.

  Gilla

 • naimlap

  Den, som inte kan lura en DUMsvensk är ännu inte född!

  Gilla

 • 325mortsalvreten

  Vi far inte glomma att Allah tillater logner nar det passa

  Gilla

  • Ej PK

   Ja det är helt uttalat i koranen och det finns bara en uttalad version av alla mullor, TAQIYA.
   Googlar man på det kommer det falska Googlesvaren på löpande band med alla sorts försköningar. Absolut vedervärdigt.
   Alla vita i Sverige är infidels och smutsiga i Islams ögon.
   VAKNA Svenskar.

   Gilla

 • Mimi N.

  På TVR-tablån finns det en massa humorprogram. Ett av dem, en serie sänd varenda kväll, kallad för ‘Morgondagens nyheter’. Det var rätt galet. Händelser, som ägt rum eller inte, presenterades av Mihai Gainusa, programledare med en särskilt sinne för humor: politiska och invandringsskämt var vanliga på listan.
  En gång berättade han – med en allvarlig min – hur en grupp illegala syrier, afrikaner och afghaner hittades i verktygsutrymmet på en långtradare. Föraren sade tullfolket att de inte alls var illegala, utan humana verktyg han brukade under resan. Han pekade på var och en som hylsnyckel, skiftnyckel, svetsning inverter, hammarborr och, genom ett skickligt kroppsspråk visade han hur mänskliga verktygen fungerade. T.ex. en bredaxlad arab var domkraft, en afrikan var mutterdragare – han hade jättestora tänder, en annan var kofot o s v. Alla blev snabbt och smidigt upplärda av en så duktig instruktör som chauffören som avslutade sina argument: alla verktyg är Black&Decker, fast han kunde inte svara för Decker, men Black var det garanterat ! Det vore synd att utvisa sådana kvalificerade verktyg … var slutsatsen !
  Vulva Johansson hade varit förtjust i programmet – så sant och enligt hennes teorier.

  Gilla

 • Blodsven

  Går endast ut på att framställa islam i bättre dager. Det värsta är ju att kärringar av bägge kön går på det…

  Gilla

 • TruthConquers

  Bättre att de bjuder in Mona Walter

  Gillad av 1 person

 • per22

  Det är aldrig muslimens fel. Det är alltid någon annans fel.
  Korantolkning ”for Dummies)

  Gillad av 1 person

  • Sven-Erik

   Bläddrat i ”Islam for Dummies” och uppfattade innehållet mycket snällt och som endast visar islams ”goda sidor”. I Agenda yttrade sig en imam. Hans förklarade att en god muslim räddar grannen, släcker elden även om han hatar eller är osams honom. Men så kom sanningen fram; – ”Vi bor i samma hus”. Vad hade han gjort om de två familjerna inte bodde i samma hus?

   Gilla

  • Sven-Erik

   Bläddrat i ”Islam for Dummies” och uppfattade innehållet mycket snällt och som endast visar islams ”goda sidor”. I Agenda yttrade sig en imam. Hans förklarade att en god muslim räddar grannen, släcker elden även om han hatar eller är osams med honom. Men så kom sanningen fram; – ”Vi bor i samma hus”.

   Vad hade han gjort om de två familjerna inte bodde i samma hus?

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: