Stäng

Skitstöveln Thomas Mattsson fortsätter hata och hämnas

HATMEDIA. År 2013 bankade Expressen på dörren hemma hos privatpersonen Jim Olsson, och hängde sedermera ut honom på löpsedeln under rubriken ”NÄTHATARE” med namn och bild. Inne i tidningen påstod Expressen att Jim skulle ha skrivit att ”inbördeskriget redan startat” och uppmanat militären att ta till vapen mot invandrare. Men det var lögn. I en undanskymd rättelse tvingades Expressen erkänna att citatet inte överhuvudtaget var skrivet av Jim Olsson.

Saken hamnade så småningom hos PO som formellt är ”allmänhetens pressombudsman” men som i praktiken utgör en representant för tidningsbranschen. Beslutet – att fria Expressen på alla punkter – är en sällsynt uppvisning i absurt maktspråk från pressombudsmannen och den tidigare revolutionäre kommunisten Ola Sigvardssons sida.

Sigvardsson konstaterar först att Expressen ljugit om citaten och därefter publicerat ”rättelser” i papperstidningen som överhuvudtaget inte berättade vilka citat som var fel. ”Det hade ytterligare stärkt tidningens sak om den även i pappersutgåvan publicerat vilka citat det gällde”, skriver Sigvardsson, men fortsätter sedan: ”I grunden ändrar inte tidningens fel det faktum att anmälaren är en mycket aktiv skribent som gått ut på en offentlig arena med starkt kontroversiella politiska åsikter. Det är ett agerande som gör det försvarligt att såväl återge anmälarens åsikter som avslöja hans identitet.”

Att citaten var ihopljugna och att Expressen vägrat rätta dem på ett korrekt sätt spelar således ingen roll. ”Namnpubliceringen var försvarlig även med hänsyn till att han inledningsvis felaktigt tillskrevs två ihopljugna citat. Jag finner således inte skäl att kritisera tidningen”, slår Sigvardsson fast.

Nåväl, historien fortsatte med rättegång som uppenbart var politiskt, som Expressen också vann.

Men Expressens chefredaktör och skitstövel Thomas Mattsson är inte nöjd, han fortsätter att jaga Jim Olsson i ren hämndlystnad och hat. Troligen för att skrämma människor från att i framtiden försöka stämma Expressen.

Vi har således fått en pressetik i Sverige, där det är för de stora medierna är fullt tillåtet att publicera och hata privatpersoner, tillskriva dem felaktiga citat, insinuera att de har nazistiska sympatier. Däremot är det svårare att avslöja personer bakom grov brottslighet, med hänsyn till etnicitet.

-Pettersson säger att det är sjukt. Skitstöveln Thomas Mattson är sjuk…landet håller på att gå under och han jagar de personer som protesterar och utnyttjar sin lagliga och grundlagsskyddade rättighet till åsikts-och yttrandefrihet…och kanske det värsta är att Thomas Matsson på fullt allvar påstår att Expressen behandlar alla människor lika…

Två misstänkta, en pixlad och en inte.

10 reaktioner på “Skitstöveln Thomas Mattsson fortsätter hata och hämnas

 1. Att ställa frågor på telefon det är inte välkommet på xpressen, är tidningens metod att uppsöka privatpersoner i hemmet att föredra, hur ska man tolka det ?

  1. Igår blev jag så jävla trött på Expressen om vad dom säger ha ”avslöjat” så jag skrev till en av dom reportrar som sägs ha fått journalistpris för detta. Detta sägs ha hänt 2013 och dom har skrivit varje dag nu i två veckor om detta. Dom är ju för fan inte klok och kan inte ha nån yrkesstolthet över huvud taget.

   Detta är mailet:

   Hej! Vad är det för stort ni har avslöjat? Dessa herrar Jim Olsson och Fabian Fjälling är dom seriemördare eller storspioner? Ni har skrivit om dom två nu i en vecka. Har ni ingen yrkesstolthet? Skäms ni inte? Två st som bara haft en fri åsikt. Folk bryr sig inte. Det enda som bryr folk är hur förbannat löjlig ni är som orkar älta på med detta. Det visar kvaliteten på svensk journalistik om detta ger ett journalistpris. Stockholm ,Malmö och Göteborg brinner och ni ägnar er åt en pensionär som har haft åsikter eller fortfarande har åsikter. So what! Är dom stora brottslingar så tar väl rättvisan hand om det och dömer dom. Folk tycker att ni uppför er som stora rövhål. Du får kalla mig för rasist, islamofob, nazist, fascist, jag skiter fullkomligt i det. Men eran skitjournalistik platsar inte ens i Lyckoslanten.

   1. Håller med till 100% Bosse ! Sandlådenivå ! PK Nissarna tror dom gjort ett scoop !Herregud !!!!

   1. Jag ser att nu är det också ett drev mot Paolo Roberto.Det gäller väl annan media.Han har sagt ett oskyldigt uttalande om kvinnobröst. Nu tittar man på vilka som tycker(klickar ”like” för detta)och så tar man kontakt med dessa och ställer dom till svars. En ”expert” har sagt att detta uttalande kan få män att vilja våldta. Hur är det fatt med det mentala tillståndet för svenskarna? Det är ju ett fullständigt sinnessjukt debattillstånd som har uppstått i detta land.Kan det vara värdegrunds lobbyisterna som har orsakat detta? Hur som helst Sverige är svårt sjuk.

 2. Naturligtvis så vågar denne skithög visa sitt gristryne
  själv utan det är underhuggarna som får göra
  smutsjobbet till honom, karlfan måste vara svårt sjuk.,
  Och den bästa medicinen för att bota både honom
  och tidningen är att låta bli att köpa skräpet.

  Det är lika gott åt Bonniers om Tidningen går mot en
  säker död, låter man en störd person få hålla på att
  trakkasera privatpersoner så ska och kommer det att
  kosta, tro inget annat.
  Själv köper jag givetvis inte denna skitblaska,men eftersom
  jag konsumerar mycket böcker så kontrollerar jag noga
  att en bok inte kommer från Bonniers, då väljer jag
  bort den, och det har andra också möjlighet att göra!

  1. 99% av allt hat och propaganda som sprids i dag har sitt ursprung i den familjen, vilken i sin tur är nära sammanflätad med (numera) tjuvfamiljen Wallenbergs/ Bilderberg. Mattson och Wolodarski är bara deras lakejer…

  2. Jag kollar in på nätet ,aftonskitablån och expresskitablån inte för att läsa utan se vad dom ljuger idag och jag har givetvis den grymmaste Adblock på så att dom inte får ut ett skit av mina besök
   Adblock=program som blockerar annonser

 3. En psykiatriker konstaterar att…….. ”de dokumenterade publicerade fallen av patientens (M) utåtagerande skulle tyda på en allvarlig empatisk störning och borderline eller fullt utvecklad schizofreni. Skillnaderna i anledning till att namnge och publicera bild på gärningsman ska inte ses som en oförmåga att skilja på brottsnivå -(livstid för bestialiskt överlagt mord kontra icke-framgång i tryckfrihetsmål)- utan som ett djupt hämndbehov/begär på ett för patienten upplevt oförskyllt/omotiverat personligt angrepp, vilket bottnar i en synnerligen bristande social förmåga, något som medarbetarna i patientens omgivning säkerligen kan vittna om. Patientens obalans skulle i pressat läge kunna utgöra en latent fara för patientens projicerade antagonisters omgivning”

 4. Det talas mycket om värdegrund hit och värdegrund dit men ingen har någonsin definierat/beskrivit den .Och då kan dårar som Thomas Matsson och många andra idioter agera och på ett rent kriminellt sätt förfölja hota hata och utpressa även privatpersoner hur han behagar och hänvisa till sin rätta värdegrund
  Tala om vad det är för slags värdegrund som tillåter och applåderar personförföljelse jag tycker att det låter som nazistisk värdegrund från 40 talet ;Sammanfattning ; Thomas Matsson är en NAZIST ända in i sin svarta slemmiga själ

Kommentera

%d bloggare gillar detta: