Israel vill stänga oljudet på natten


Ett lagförslag: att stänga ned böneutrop mm från ”religiösa lokaler”, mellan 23.00 till 07.00 möter förstås högljudda protester från de vanliga protestanterna.

Eder FjärranÖsternRedaktör som ca ett halvt år bott granne med en moske i Indonesien, som drog igång brölet så där 3,30 – 4.00 på morgonen har stor förståelse för lagförslaget.


4 responses to “Israel vill stänga oljudet på natten

 • age

  Jag har alltid trott att en härntvätt är irreversibel.
  Men om det är så viktigt att förnya hjärntvätten med jämna mellanrum hela dygnet så har jag kanske fel.

  Dock ger det ett litet hopp; Av alla råttor, hjärntvättade muslimer i vårt land så finns det kanske några som kan bli återställda till normala människor.
  Då finns också hopp om att dessa kan ingå i samhället på samhällets villkor, inte islams villkor. Då också göra nytta i samhället och t.o.m. bli riktiga medborgare och inte fiender till oss svenskar.

  Måtte jag alltså ha fel om hjärntvätt!
  Vi vill inte ha muslimer/fiender i vårt fosterland men vi vill ha lojala medborgare, som kan verka för samhället/landet, Sverige.

  Jaga bort råttorna men behåll katten!

  Gilla

 • Jhonsson

  Arbetade en period i Mellanöstern. Bodde granne med moské, där böneutropen, som levererades från minaretens topp med bandspelare och spruckna högtalare kom både tidigt och tätt. Det hela en synnerligen stor sanitär olägenhet.

  Gilla

 • Pica pica

  Israelerna behöver sin nattsömn då de är ett hårt arbetande folk. Palestinierna får så stora pengar i stöd av världssamfundet (även Sverige) så de behöver inte anpassa sin sömn efter några arbetstider.

  Gilla

 • RäddSomFan

  Med ett sådant jävla vidrigt oljud när man försöker sova så är det väl inte så konstigt att folk blir självmordsbombare.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: