Det här är polisens vardag i förorterna


INVANDRARVÅLD. Detta är vad polisen i Sverige tvingas konfronteras med varje dag. ”Svenska” ungdomar med prägel av bristande impulskontroll, lättkränkta, ociviliserat beteende, ingen konsekvensorientering, nyrasism, bakåtsträvande, med mera, med mera. Polisernas tålamod är imponerade och onödigt. ”Svenskarnas” uppträdande måste få konsekvenser…


35 responses to “Det här är polisens vardag i förorterna

 • Ullabella

  Vad jag föraktar dessa och alla som sett till att ta hit dem. Broshan, mannen, jiddra, urk. Vad ska de här och göra? De passar inte här, ingen vill ha dem här. De passar bättre i sina dysfunktionella hemländer. Låt dem åka hem och det snart!

  Gilla

 • ossie

  Låna in några USA poliser från de värsta områdena. Trump kan nog tänka sig att låna ut dem ett tag så kanske skrattet fastnar i halsen på dessa katiga babbar.

  Gilla

 • finnjävel

  Jag tycker att poliserna jobbar lite tokigt. Börjar käften att gå på en ”kund” ska de slå så länge att det blir tyst. De ska gärna använda sig av lämpliga instrument för ändamålet typ brännbollsklubbor, batonger och i svåra fall skjutvapen.
  Och räcker det inte med lite våld – så tar man i mer. Kanske rentav mycket mer. Efter ett tag kommer polisen att mötas med mer respekt av slöddret.
  Jag tror att majoriteten i det här landet kommer att tycka att det är OK! De som inte tycker om det – kan man och ska man skita i …

  Gilla

 • Katarina Elsässer

  Jag är upprörd över att våra poliser behöver möta dessa respektlösa löss.
  För en skiten lön riskerar de sina liv, däremot politikerna som är ursaken går med livvakter, feta löner och säkra pensioner på sina ombonande arbetsplatser. Från övriga självtagna ersättnigar skall vi inte prata.
  Jag kräver regeringens avgång tillsammans med alla klöverpartiernas riksdagsmän!

  Gilla

  • ÅMÅL

   Politikerna struntar föraktfullt i vad folket kräver.

   Gilla

   • Kalasbetalaren

    Det tycker jag väl knappast att politikerna gör! Vid senaste valet krävde 87% att vi alla skall betala för vår egen utrotning och det får vi göra nu!

    Finns det något kvar av Sverige 2018, kräver 75-80% att detta också skall förstöras!

    Gilla

 • Nisse

  Inbördeskrig råder och Svenne Banan tittar på Idol och Lets Dance medan landet tas ifrån honom

  Gilla

 • Mimi N.

  Polisens vardag kan bli rolig om man bjöd muslimfaunan på majste (urindrivande !) och kaffe med starkt laxermedel i.

  Gilla

 • Ollebulle

  För många år sen hade jag en sympatisk arbetskollega som kom från ett f.d kommunistland i Europa. Vi brukade prata om allt möjligt här i livet och en dag började vi prata om allt skit som händer i Sverige. Efter ett tag frågar han mig:

  ”Vill du veta varför jag sover gott om natten?”
  – Visst, svarade jag.

  ”Jag är glad att mina landsmän inte är kända för att ställa till med kaos och bete sig som orcher i väldigt stora antal i de länder de invandrat till, i synnerhet Sverige, visst som de flesta kommunistländer har vi korrupta politiker och en hel del zigenare men mitt folk (majoritetsbefolkningen) är inte kända för att ställa till med kaos och vara ointegrerbara. Givetvis finns det rötägg bland alla folkslag även i mitt, det kan jag garantera dig men som grupp är vi inget problem och du hittar oss inte heller i stora antal i olika ghetton i de länder vi invandrat till. Ni svenskar och ett par andra västeuropeiska länder fattar heller inte vad det är för folk ni har släppt in i landet i väldigt stora antal som i sin tur kommer yngla av sig rejält, folk som i väldigt många fall får många av zigenarna i mitt hemland att framstå som korkade småkriminella lamm”.

  Jag svarade att det här är ett väldigt konstigt sätt att resonera på och att det viktiga är väl ändå att man tar seden dit man kommer och blir en god samhällsmedborgare oavsett om man kommer från en snarlik (europeisk) kultur eller om man kommer från en helt annan kultur. Sen sa jag även till honom att det är hans unga ålder som troligtvis gör att han tänker som han gör (då han var ett par år yngre än mig).

  Idag, när vårt en gång så fina land ser ut som det gör så förstår jag precis vad han menade och varför han tänkte som han gjorde.

  Gilla

  • Karlsson

   En bra effekt av det som sker är att det kommer bli fler som förstår att allt som en känd ledare sa var sant, att det finns enorma rasskillnader och att de största av dessa inte sitter i hud, hår och ögonfärg. Nu börjar poletten för vanligt folk att trilla ner vad gäller att detta sker inte av en slump utan att det är en liten men hemsk grupp med mycket makt som orkestrerar all denna import av våldsverkare och sexuella odjur. Jag hör dagligen svenska ungdomar prata om att j-svinen måste tas om hand mm. Journalister, lögnare av alla de sorter, de som stött detta osv. Och jag är lärare på en förhållandevis lugn skola. Vi har bara haft ett par våldtäktsförsök hittills utförda av flyktingmän och en enda riktigt stor bärsärksituation då dessa slog sönder delar av matsalen som det skrevs om i tidningarna.

   Gilla

   • Ollebulle

    Helt jävla rätt, kunde inte sagt det bättre själv. Har absolut inget med pigmentering att göra. Det finns exempelvis väldigt många etniska européer som har mörka drag och har väldigt lätt att bli bruna om somrarna när de solar och då pratar jag givetvis inte BARA om européer från rikare länder som exempelvis Frankrike, Schweiz, tyskar från södra Tyskland, valloner från Belgien osv utan i princip de flesta länder i Europa – rikare som fattigare. Det är precis som du säger, rasskillnader och även kulturella skillnader som spelar störst roll. Detta är givetvis också ”fel” av oss att säga enligt ”förståsigpåare” i Sverige som typ bara besökt Danmark, Grekland och Thailand i sina liv och kallar sig ”världsvana” då vi plötsligt ställer invandrargrupper mot invandrargrupper.

    Frågan är hur de i så fall vill ha det, säger man att det är fel på invandrare blir det fel säger man att det är fel på folk från vissa invandrargrupper då blir även det fel då man ställer grupp mot grupp. Newsflash! Invandrare är och kommer ALDRIG att vara en HOMOGEN massa som våra politiker och ”förståsigpåare” tycks tro.

    Gilla

 • ladulaas

  Vad hade Saddam Hussein, Muammar Khadaffi och Hafez* al-Assad gemensamt?

  Jo, de hade alla förmågan att skapa lag och ordning samt moderna samhällen i arabiska länder, trots att dessa var fyllda av slika huliganer. Är det inte på tiden att svenska politiker och svensk polis tog efter deras framgångsrika metoder? Dessa människor respekterar inte dialog-poliser.
  */Far till Bashar, nuvarande presidenten i Syrien.

  Gilla

 • Tony

  När fan ska det gå upp för myndigheterna att det inte går
  att gulla med dessa halvapor?

  Gilla

 • Tony

  Otroligt vad dom är stora i käften?

  Gilla

 • Ingemar

  Använd vapnen lite mer så blir det automatiskt lugnt så småningom ……..

  Gilla

 • Grune

  Det måste vara någon sorts allvarlig hjärnsjukdom som 7-klöverns partiledare i allmänhet och sossarna i synnerhet lider av, eftersom dom inte för sitt liv kan begripa att det Svenska folket hatar dom för vad dom har gjort och vill att dom med omedelbar verkan avgår och flyttar hem till den planet dom kom ifrån.

  Gilla

  • Bosse

   Hur kan myndigheter se hur detta bara växer? Dom är ju inte kloka dessa barbarer. Ingen respekt för ordningsmakten. Dom som röstar på 7-klövern nästa år vill ju inte bli kvitt detta problem. Hur kan man acceptera att se sitt land förgås på detta sätt? Och detta förnekar
   regeringen att det hänt. Dom måste lida av en allvarlig sinnessjukdom. I vilket annat land som helst t.o.m Afrika hade man tillsatt en kommission och utrett vem som är ansvarig för detta förfall. Reportern Tim Pool har ju nu också berättat sanningen sen han åkte från Sverige. Jag kommer också att göra som han med inlägget ”Rädd Som Fan” att flytta. I april åker jag till Portugal och ser om jag hittar något. Det är ju så illa nu att dom som protesterar mot detta får sparken från jobbat, eftersom det är lättare än att ta dom till domstol. Än så länge måste lagen följa yttrandefriheten. Men man pratar redan nu om att ända yttrandefrihetslagen. Nästa steg kan ju bli att komma åt pensionärer som säger sin åsikt. Man tar av dom pension, i alla fall den som staten ger, den allmänna.Jag är beredd på allt i detta sjuka debattklimat som Sverige har. Titta hur
   Expressen behandlar pensionären Jim Olsson. Dom säger att vi har avslöjat honom. För vad? Seriemord eller spioneri. Det är ju för fan sinnessjukt hur dom håller på. En människa som haft en åsikt om olika saker. Jag tror inte ens att Stalins Ryssland var så inskränkt när det gäller fria åsikter. Och det är 80 år sen. Sveriges utveckling är just nu skrämmande. En människa som vill debattera öppet kan inte bo här och det säger alla utländska journalister.

   Gilla

   • Karlsson

    Tänk efter noga vilket land du väljer att flytta till.
    Hela Europa är ju under samma inflytande av de som en gång skapade och styrde Sovjet. De som nu än så länge fortfarande styr i USA. Dessa har ju som målsättning att förvandla hela Europa till ett svart-brunt h-e. Jag tänker samma som du, men tror faktiskt att östeuropa och asien är de bästa platserna om du tänker flytta för gott. Kanske kan även Ryssland bli bra när den bittra generation som plågades under Sovjet dör ut för du ska bara veta hur många som bär med sig sina fasansfulla släkthistorier från tiden då det fanns judiska slaktare i nästan varje by som mördade folk där. USA kan naturligtvis bli hur bra som helst om Trump lyckas krossa den sionistiska maffian som håller dem i sitt grepp.

    Gilla

  • Kalasbetalaren

   Jag förstår tyvärr inte det här pratet om att ”svenska folket ” skulle hata sossarna och övriga partiledare! Tvärtom är det svenska folket till 75-80 % så nöjda med regeringen och sin röst vid förra valet, att dom skall rösta för fortsatt ockupation vid nästa val!

   Gilla

   • Beppe852

    Kalasbetalare! Nöjdhetsprocenten är inte så hög som du gör gällande. Låt säga att 500 000 av alla röstberättigade är sossar och det är 60% av valresultatet. Sedan har vi övriga partier som får 10%. Resten av röstberättigade ligger på sofflocket och struntar i att rösta. Resultatet ser vi i en minoritetsregering och en otroligt svag opposition som jag stör mig på att de inte gör något åt situationen, det var ju de som startade upp eländet och borde ta sitt ansvar.

    Gilla

   • Kalasbetalaren

    Reinfeldt talade klart och tydligt om för alla att om alliansen skulle förlora valet 2014 så skulle dom lägga sig så att S kunde regera och SD inte få någon makt! Eftersom det stod klart att alliansen skulle förlora rätt långt innan valet, betydde alltså en röst på alliansen indirekt en röst på S!

    Så att det inte finns någon opposition är inte så konstigt!

    Gilla

 • Bror

  Helt otroligt att någon riskerar sitt liv för ingenting!

  Ingen klappar en galen hund eller släpper in den i sitt hus, utan man sparkar ut den på gatan och slår ihjäl den.

  Gilla

 • Pekka

  Sossarna har sett till att miljonprogrammet blev av, sedan har de fyllt dessa betonggetton med invandrare. Hade det varit t.ex japaner som invandrat hade det inte varit några problem, det räcker med att se hur det ser ut i länderna de kommer ifrån så förstår man att det blir problem (sossar förstår inte).

  Bästa sättet att få bukt med situationen är att plocka bort sossarna från beslutsfattande poster..

  Gilla

 • gamgubben

  Svenska ungdomar med Bahgdad dialekt. Tack svenska regeringar för att ni har förnyat vårt land till oigenkännlighet!

  Gilla

  • Grune

   Det är klart att det är ”Svenska” ungdomar som härjar. Alla muslimer blir ju automatiskt svenskar när dom sätter ner foten på Svensk mark.

   Gilla

 • ÅMÅL

  Är det fler än jag som hatar dem som importerat dessa ºººº till vårt f.d. mysiga Sverige?

  Gilla

 • RäddSomFan

  Det enda som hjälper mot dessa babianer är att helt enkelt skjuta dom, och varför polisen står och jiddrar med packet övergår en vanlig människas förstånd. Det polisen gör kommer inte göra saken bättre utan bara sämre sämre och sämre. Men ärligt talat så är det ju upp till den enskilde polisen om dom vill upprätthålla detta sjuka samhällsfarliga vidriga landsförrädiska systemet, jag har i alla fall fått nog så från mig får polisen ingen hjälp längre, och nu får man börja se efter sitt bo och helt enkelt kolla upp till vilket land man kan utvandra, det lutar åt Ungern, Spanien eller Portugal.

  Gilla

 • Kent

  Sverige har en regeringen men saknar ledarskap. Kan det bero på att den är femenistisk?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: