Stäng

Min bil blev stulen…..

I lördags kväll blev jag av med min bil….Inte nog med det, i bilen fanns barnstol, vagn och andra babygrejer som var till mitt barnbarn.  Vem stjäl en bil med barnstol i??  Nåväl, polisen ringer ett par dagar senare och har tagit tjuvarna – i min bil. Full med stöldgods men inga babygrejor kvar. De 2 i bilen låstes in men dagen efter är de ute igen?? Vems bil skall de ta denna gång? En handikappads bil med rullstol i??Dessa knarkare bryr sig inte om vem de sårar eller vem de sätter i knipa – bara de får sina droger.  Samtidigt så får de inga straff så varför bli laglydig om det lönar sig att stjäla och förstöra för andra.

tjuv

Detta mönster upprepar sig hela tiden. Vem får betala? Jo, det får vi göra. Både med tid och pengar och tjuven får ett gratis mål mat och släpps ut?

Inte nog med detta, nu måste jag bevisa att mina skyltar är stulna och kanske åker runt på en annan bil med allt vad det innebär. En p-bot här, en fortkörning där och trängselskatt. Det skall JAG bevisa om det händer. Hur skall man kunna bevisa det?? Helt sjukt men så sade damen på vägverket.

Eftersom bilen är avlyst så fungerar det så om man inte kan få polisen att göra en notering om att skyltarna är på vift men det är fortfarande jag som måste komma med bevisen??!!

Det borde finnas ett arbetsläger där dessa tjuvar kan arbeta av vad deras skador kostat oss andra. Självrisker, högre premier och det psykiska. Jag ville helst inte ha tillbaka denna bil, man vet ju inte hur den är behandlad. Vem har suttit i den? Vad har det gjort? Hittar jag en sprutnål under sätet? Tyvärr får man inte det valet utan man får snällt ta tillbaka bilen med de skador som blivit och lämna in den för reparation.

Sedan måste du göra en lista på vad som fanns i bilen OCH plocka fram kvitto?? Om man köpt det begagnat på blocket? Då vill försäkringsbolaget se en transaktion?? Jag betalade kontant. Jaha,,,,,,,,,,,Allt detta för att en dj…a knarkare fick för sig att ta just min bil.

Som om vi inte hade tillräckligt att bekymra oss över i detta sjuka samhälle så kommer detta som frosting på kakan.

9 reaktioner på “Min bil blev stulen…..

 1. ”Det borde finnas ett arbetsläger där dessa tjuvar kan arbeta av vad deras skador kostat oss andra.”

  Det arbetslägret ska först befolkas av de som gjort förstörelsen av Sverige möjlig. En förstörelse som med alla säkerhet i kronor räknat nu kan räknas i 10.000-tals miljarder plus snart oräkneligt antal svenskars förstörda och släckta liv. Och dessa förövare som chefredaktörer, journalister, politiker etc och deras herrar ska få arbeta av det i ett livslångt extremt hårt straffarbete tillsammans med de som tagit tillfället i akt att utnyttja situationen att förstöra, plundra, våldta och härja.

 2. Tur att de hittade den iaf, jag har haft inbrott i mina bilar 2 gånger, går ej att lämna bilar på avstånd längre, mitt liv är inskränkt !!!!

 3. Jag har blivit utsatt för två brott som har inneburit gigantiskt stort lidande för mig, jag har anmält till polisen och de vet vem gärningsmännen är men lägger ned utredning, otroligt frustrerande…….

  Jag kommer ALDRIG att kontakta polisen igen, det är ingen vits.

  Kriminella har bättre stöd än brottsoffer i Sverige. Det lönar sig att vara kriminell i Sverige, om man mot förmodan skulle åka fast är straffen ett skämt.

  Socialdemokraterna håller de kriminella om ryggen, sossarna måste bort!

  1. Det är Globalisterna mot Folket!

   Samtliga nuvarande riksdagspartier är Globalister.

  2. Ja, detta är sossarnas drömsamhälle.Och drabbas människor som du Mari så är det bara en liten ”utmaning”.Jag börjar bli så jävla trött på detta ord.Jag undrar också hur länge försäkringsbolagen kan ha med brand i sin helförsäkring. När det brinner hundratals bilar i veckan så tror jag att denna del kommer att bli ett dyrt tillägg i framtiden om inte detta slutar.

  3. Fördelen med att inte anmäla brott som begås mot en är att polisen inte kommer förstå motivet när man efter att ha ruvat ett slag utkräver sin rättmätiga hämnd även om de hittar kroppen / kropparna.. Så vet man vilka eller vem som är skyldiga så skulle i alla fall jag inte anmäla. Undantaget är väl om de börjar hitta slaktade politiker/journalister/polischefer/chefredaktörer lite här och var. Men det blir svårt att hitta de skyldiga bland alla miljoner trots uppenbara motiv. Hahaha!

  1. Det kan inte tillräckligt många gånger upprepas. Socialdemokrati är bara ett annat ord för SOCIALISM precis som kommunism. Eller den röda pestens ideologi. Kanske börjar det sjunka in först nu när samhället blivit plundrat, förstört och socialiserat.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: