5 thoughts on “Jämför rubrikerna

 1. Hatbrotten ökar i vårt land?

  En gång fanns det ingen sån lagstiftning ens?

  Toppar gör olika religiösa utövare och med allra flest anmälare finner man muslimer som säger sig vara utsatta för hatbrott. Har inte hört något om skillnad i anmälningsbenägenhet och inte heller ur olika lättkränkta de olika religionernas utövare är. Inte heller om religionen i sig bidrar till att provocera omgivningen till reaktioner de tolkar som hat? Men muslimerna är mest hatade enligt vad de själva uppger.
  Om de från början bor i muslimska samhällen och flyttar till andra samhällen väljer de ju själva bort den totala acceptans och kärlek som de är vana att bemöta varandra med? Eller?

  Givet att det finns pengar att tjäna så kan en del av de anmälande låta den extra bonusen väga in – vilket också är ett bias (felkälla) att ta hänsyn till. Dvs det behöver inte vara så mycket hat utan mera pengar? Men jag skulle säga att eftersom de själva hotas till livet om de lämnar sin religion verkar de ju egentligen inte vara så förtjusta själva heller?

  Har inte hört några experter som anger alternativa förklaringar till de ökande frekvenserna?

  Kan det helt enkelt vara ett tecken på att antalet muslimer ökar? De hatar varandra? Och krigar och flyr? Och fortsätter hata?

  • För min del får dom gärna använda skattepengarna till att påverka sverigebilden! Till exempel utvisa alla ockupanter!

Kommentera