Spärra in asylsökarna!

En ny lag har klubbats igenom i Ungern med stor majoritet. Alla asylsökande skall spärras in i läger vid den södra gränsen. Enligt den ungerske premiärministern Viktor Orbán är detta ett  svar på de terrorattacker som utförts i Europa. Den nya lagen har kritiserats av olika människorättsorganisationer. Självklart kommer säkerligen Sverige att ansluta sig till dem också…….  Alla asylsökande, inklusive dem som redan finns i landet skall föras till dessa läger och hållas kvar tills deras asylsökningar r färdigbehandlade. Way to go  Orbán!! Mig veterligt är han ensam om att trotsa EU. Om ändå fler kunde våga!!!

orban     SVT

24 thoughts on “Spärra in asylsökarna!

 1. Denna lösning förbereds faktiskt även i andra delar av EU. Bulgarien har REDAN sådana läger, även om de är ”öppna”. I tyska delstaten Bayern, (som styrs av Merkels parti) struntar i tysk politik och håller f n på att iordningställa ett antal interneringsläger (som en gång användes av nazismen för att hålla oliktänkande och judar inspärrade) för att ta emot asylsökande som dirigeras till delstaten. Inga asylsökare skall få gå fritt i det bayerska samhället längre.

 2. Det är sådana här ledare som gör att man fortfarande har en förhoppning att det finns en lösning och en framtidstro.

  Vill hoppas och tro att fler vaknar, men gärna då…..säg: Vi trodde vi hade rätt, vi förstod inte bättre, vi var vilseledda, vi var naiva….förlåt, förlåt, vi ska nu göra allt för att fortsätta vakna upp, och tro på det ”gamla” Sverige.

  Vi har krav mot våra förfäder och våran framtid….barnen!

  FÖRLÅT………………..

 3. Kan tyckas orättvist och grymt, men han gör det enda rätta för att rädda sitt folk !!!!
  Sverige måste gå samma väg !!!!
  Om EU öppnar ”käften” så lämnar de !!!!

 4. Tänk om Sverige hade en ledare som Orban istället för den sillmjölke till svetsare som kallas statsminister. En man som värnar sitt land och folk. Jag menar förstås Orban.

 5. Han är den enda verkliga ledaren i Europa! Han tänker på sitt land och sitt folks bästa först!

  • Igen delvis!! Se min ovan !! Sverige har bara en samling rövslickare, inga ledare !!!! Som är så äckligt rädda för EU !!!!!!

  • Håller helt med dig Lena.Orban är en hjälte och garant för det ungerska folkets trygghet,säkerhet och överlevnad ,rätt till sitt eget land,kultur och historia och detta kommer han att hyllas för i framtidens historieböcker.

 6. Viktor Orba`n till president i Sverige! Eller som ledare för invasionstyrkorna som tar över landet.
  Jag blir nöjd i vilket fall …

 7. En ledare som sätter sitt eget folk främst är en sådan
  ledare som varje land borde ha, att hjälpa andra och
  samtidigt stjälpa sitt eget folk är kriminellt.

  Spärra in vår så kallade regering, dom har förbrukat
  allt förtroende.

  Jag tror att Viktor Orban gjorde klart för vår lille
  dvärg till utrikesminister när han var i Ungern för
  att förmå Ungrarna att ta emot fler lycksökare, att
  dom inte kommer att ta emot fler parasiter!

 8. Om vi tittar oss omkring hur det ser ut i MÖ, Afrika och Asien så samlar man så gott som alltid flyktingarna i läger av självklara skäl. Många läger permanentas i generationer. Så inget konstigt med det, utan är det korrekta sättet att hantera flyktingsituationerna.

 9. Orban har blivit min nya idol!
  Nu har vår Jimmi ”Trump” Åkesson en person att kämpa mot om idolskapet.
  Jag väntar på Jimmis nästa drag.
  Det kan bli en fullpoängare.

  Sverigevänner!
  Vi måste enas mer!
  Vi måste stötta vår Jimmi mer!
  Kom med förslag!

  Håll Sverige rent!
  Alla muslimer är muslimer!
  Muslimer har till livsuppgift att ta över vårt fosterland,
  – ”om så behövs, med våld” (koranen).
  Försvara vårt fosterland!

 10. De ska inte komma in i civiliserade länder för då uppstår aldrig problemet !
  Härligt och logiskt !
  Men såklart det gäller inte ”godhetsknarkarna”, de som lever på att förgöra vårt land i stort som i smått ! Från ”asylbaroner” till överk**’kärringar, ni är helt galet otäcka.
  Sverige är fullständigt i kaos, precis överallt !

 11. Detta borde vara helt naturligt i alla länder! Att man inte låter människor som man inte har en aning om vilka dom är, vad dom vill oss och vilka sjukdomar dom bär på, springa runt fritt i samhället borde vara självklart!

 12. Här är en av många videoklipp som varnar om islamfaran. En känd sportprofil i Rumänien pratar om det ni redan vet, särskillt om grannskap och medarbete med Ungern beträffande den gemensamma fienden. Ser hur rumänska tillsammans med ungerska färger symboliserar vänskapen melllan våra nationer. Idrottmannen säger också att Rumänien och Ungern tar emot folk från västeuropa som lider under muslimskt förtryck.

  https://youtu.be/7tiUXc_rGx8

 13. Ungern är en del av EU så som Sverige och påverkar därmed beslut i Bryssel.
  Skillnaden är att Ungern och Sverige är motpolerna i EU.
  Ungern vill begränsa stoppa all muslimsk invandring och har ingen hybris om att bli någon humanitär och moralisk stormakt.
  Sveriges officella hållning är att det är humant och berikande för de redan boende i Sverige. Dubbelmoralen är ju slående.
  Det är inte EUs fel att vi sitter på svartepetter nu och ingen vill ta den i från oss. Vi har redan visat korten och övriga stater vill inte hamna i samma sits som Sverige och Tyskland.
  Om Sverige minskad ner sina bidrag till EUs lägsta så skulle inte alla som kommer på europeisk mark likt lämmlar sätta kurs mot Sverige.
  Victor Orban kommer nog att vinna i det långa loppet.

  • Sverige har väl maximerat sina bidrag just för att få hit så många som möjligt. Något man inte verkar vilja ändra på.

Kommentera