Stäng

34 reaktioner på “Regeringen Löfvens lögner en världsnyhet…

 1. Ytterligare bekräftelse på att regeringen är styrd av främmande makt,
  islam. Ingen regering skulle avsiktligt kunna sätta sig i en så svår situation om de inte var styrda/tvingade.
  Hur många i vårt fosterland har förmågan att se, och tänka så långt som att vi redan är ockuperade?
  Allt tyder på, och visar det;
  Regeringen förnekar att vi har problem med den okontrollerade invandringen.
  Regeringen accepterar att fler och fler bostadsområden i Sverige blir
  ”no go” områden och dit inte svensk polis har tillträde = utländskt ockuperad mark!
  Regeringen har organiserat boende för de importerade soldaterna i små grupper, jämnt fördelade över hela landet.
  Regeringen utlyser inte undantagstillstånd i områden där svensk lag inte längre gäller!
  Polisen får 1/100 – del i extra bidrag av vad invasionsverket får,
  1 miljard mot 100 miljarder.

  Listan kan bli hur lång som helst, men jag slutar här.

  Sverigevänner! Vi är ännu inte helt ockuperade. Vi har ännu en möjlighet!
  Var finns alla företagsledare?
  Var finns alla kommunalpolitiker?
  Var finns alla pensionärer?
  Var finns alla vuxna, svenska ungdomar?
  – som alla är eller blir drabbade?

  1. Frågan är för hur många silverpenningar har främst Ruinfeldt,Löfvenjuntan men även tidigare socialist regeringar sålt ut svenska folket för och till vem? Svenska folket måste ställa socialistregimens ansvariga lakejer till svars och avkräva svar nu.Socialist juntan Löfven och hans extremist feminister måste avgå NU annars går vi mot en fullbordad nationell katastrof vi inte kan klara oss ur.Vad gör SD?Det är för tyst från ledningen där och det är oroande tycker många svenskar och invandrare som sympatiserar med SD.SD får inte svika sina väljare och gräsrötter i deras kärnfråga invandringen som nu har urartat till i princip fri invandring,allt snack från sjukklöverjuntan om hårdare regler och gränskontroller är bara bullshit,verkligheten talar för sig själv.

 2. Det är jättebra att Donald Trump lyfte upp frågan
  om vad som pågår i Sverige, nu har övriga världen
  också börjat att inse att tillståndet inte är så lyckat
  i landet som styrs av dårar som har samma agenda
  som DDR misslyckades med.

  Dom Nordiska folken har sedan länge förvånats över
  hur idiotin har tagit över landet med dom två senaste
  regeringarna.
  Kritik utifrån biter, det märks när töntarna i regeringen
  försöker att dementera det som folket har sett länge,
  att landet håller på att krackelera!

 3. Bra att vår pajasregering uppmärksammas och ifrågasätts internationellt.
  Förmodligen vår enda chans att få en ändring till stånd…

 4. Ylva Johansson lärde sig tidigt i Kommunistisk Ungdom hur man ljuger!

  Många i KU försvarade Sovjetunionen ända fram till murens fallet 1989!

 5. ”Det var obehagligtatt bli kallad nazist”.

  ”Journalisten och författaren Lars Åbergs bok Framtidsstaden om Malmös två ansikten har blivit en säljsuccé och rönt uppmärksamhet.

  Inte minst hans beskrivning av integrationsproblemen har väckt reaktioner. Somliga starka. ”Att bli kallad nazist i en recension var en blixt från klar himmel”, säger han.

  Du går ganska hårt åt medier i boken, vad ska medierna göra för att bli bättre på att skildra detta?

  – En viktig förändring som journalister själva behöver göra är att lämna redaktionerna och gå ut och snacka med folk och röra sig i miljöer som man kanske inte är så hemtam i. Journalisterna har lite grann som socialsekreterarna retirerat till kontoren.

  Jag tror att man måste återuppliva något slags gammalt journalistideal, där man är ute och är nyfiken. Journalister pratar för mycket med sina kolleger och för lite med andra.

  Vad tycker om mottagandet av boken?

  – I huvudsak har den fått positiva recensioner men det har varit några negativa. Det var en som tyckte att jag borde ha skrivit en annan bok, eller att jag borde ha skrivit mer om det positiva. Det kunde jag givetvis ha gjort, men för det första har andra redan gjort det, och för det andra var det inte den boken jag skrev. Jag tycker att invändningarna har varit ganska svaga.

  Fattade jag rätt, var det så att Sydsvenskan kallade dig för nazist?

  – Ja, recensenten skrev att om jag hade levt i upprinnelsen av andra världskriget så hade jag varit med bland dem som försökte hindra judiska läkare att komma till Sverige.

  Detta publicerades på Sydsvenskans kultursida, som jag varit medarbetare på sedan 1970-talet. Jag kan säga att jag blev ganska upprörd. Jag tycker att det är skandalöst i två led: först att skriva det och sedan att publicera det. Det var en blixt från klar himmel. Det var väldigt obehagligt.

  Läs hela från journalisten.se nedan…….

  http://www.journalisten.se/nyheter/det-var-obehagligt-att-bli-kallad-nazist

 6. Nu drar sig inte ’våra’ politiker att komma med ens de mest lättgenomskådade lögner. Som denna Ylva Johansson, har de inte längre någon skam i kroppen ens när de blir avslöjade. Ingen inom den politiska nomenklaturan kräver dessa urbota lögnhalsars avgång. Ingen bryr sig längre.

  Vi har nu ett samhälle, som förhärligar våld och förtryck, som nonchalerar grova våldtäkter på flickor, som låter upplopp och gangstervälde få breda ut sig. All ärlighet och hederlighet hånas och de som söker sanningen stigmatiseras. Hur har vi kommit hit på bara några decennier?

  Ägandet av de svenska dagstidningarna har mycket kraftigt koncentrerats de senaste 50 åren. Tidigare fanns det självständiga tidningar överallt i landet. Nu ägs nästan alla av tre konsortier, som dessutom står varandra mycket nära.

  Aftonbladet, tidigare LO-ägt, har alltid haft vänsterprofil. Den såldes till norska Schibstedt, som i sin tur ägs av amerikanska oligarker. Svenska Dagbladet – som för 50 år sedan var en seriös tidning, där olika åsikter kunde brytas – såldes för några år sedan också till Schibstedt och går nu inte att skilja från övrig vänsterpress och av verkligt seriösa debatter syns inte längre ett spår. Samtliga dagstidningar framför idag exakt samma nyheter och åsikter – det går inte längre att skilja den ena från den andra. Samtliga ligger åsiktsmässigt dessutom helt i linje med riksdagspolitikerna, som idag ter sig som siamesiska tvilingar.

  Det som skett, är alltså att hela dagspressen idag fungerar som ett enda statligt propagandaorgan. Eftersom de ägs av svinrika konsortier, med nära band till den internationella bankeliten, kan man inte värja sig för misstanken, att det här föreligger en sammansvärjning, utgående just från bankeliten.

  En av bankelitens mest kända profiler, Rockefeller, erkände, redan för några decennier sedan, att han under många år i det tysta konspirerat, för att uppnå globalisering med målet New World Order. Han tackade då världspressen för att den inte hade avslöjat denna konspiration.

  För att Rockefellers globala världsordning skall kunna förverkligas, måste nationalstaterna upplösas. För att detta skall kunna ske, måste de nationella kulturerna luckras upp, nationalkänslan utplånas och länderna destabiliseras .

  Det är det vi ser idag. USA, helt i händerna på de internationella oligarkerna, har på 14 år förstört 4 länder i MENA, dödat långt över en miljon människor och drivit tiotals miljoner på flykt. Oligarken George Soros, med hjälp av hans enorma nätverk av olika organisationer och med hela bankelitens påtryckningsmöjligheter på politikerna i Europa, har sett till att slussa tiotals miljoner av dessa flyktingar hit.

  Det vi ser idag i Sverige, och på många andra håll, är just utplånandet av den nationella kulturen. Massimporten av icke assimilerbara invandrare mal sakta men säkert ned svenskarnas land i kaos, våld och terror. Parallellt med en allt ökande invandring har man, med massiv indoktrinering i dagis och skola, förvirrat svenskarna och därmed gjort dem försvarslösa mot våldet från invandrarna.

  Förverkligandet av bankelitens globalisering är nu bara något årtionde bort, vilket FN’s rapport Agenda 2030 är ett bevis för. Oligarkernas mångåriga infiltration av alla maktcentra i världen mobiliseras därför nu, för att de skall kunna hålla ett så högt tempo i kriget mot nationalstaterna, så att något effektivt motstånd inte skall hinna organiseras, förrän det är för sent.

  Genom Internet har kommit möjligheten att sprida sanna nyheter och dessa nyheter sprids nu överallt med blixtens hastighet. Oligarkernas tidningars upplagor dalar som höstlöv och de håller på att förlora informationskriget. För att oligarkernas angrepp inte skall tappa tempo, går nu därför media på offensiven med massiv desinformation. Bankeliten mobiliserar nu även sina noggrant utplacerade nickedockor bland politikerna, som denna Ylva Johansson, för att ljuga och förvanska fakta.

  Många, många decenniers noggrant utformade dimridåer har grumlat folks sinnen i vår del av världen, så även om många människor inser delar av det angrepp som vår civilisation är utsatt för – t.ex. den sinnessjuka massinvandringen – så är det ytterligt få, som inser hela vidden av det som pågår.

  Tyvärr vet jag inte hur vi skall kunna hejda marschen mot det förslavande av hela mänskligheten, som bankeliten har planerat och verkat för under så oerhört lång tid. Det finns så oerhört många, som faktiskt ser fram emot att få leva som ansvarslösa, viljelösa och nöjeslystna kreatur i de sociala ingenjörernas torftiga megastäder. Hjärntvätten har hos andra gått så långt, att de inte längre klarar av den ångest, som upplysning om vad som faktiskt väntar inom bara något decennium väcker, utan slår dövörat till.

  Visst växer insikten snabbt hos de flesta, men den stora frågan återstår: Hur skall vi kunna få hejd på detta?

  1. Det var ord och inga visor. Du har alltså också konstaterat att sanningen är ”antisemitisk”.

  2. 100% rätt ta ex Libyen ,man avrättar Gadaffi för att få koppla in oljeslangen i deras olje/gas källor och det första man gör är att åka till centralbanken och konfiskera allt guld 144 ton .
   Gadaffi var kanske ingen ärkeängel med libyen hade fri sjukvård till alla fri utbildning enda upp till högskolorna dom som gifte sig fick ca 100 000 skr i present och om/när dom fick bara så fick dom ett räntefritt lån på några hundra tusen till hus m , m ,och för att inte nämna Gadaffis underjordiska bevattningssystem ,vatten till alla och detta trots sanktioner från Väst/Usa, (det jag skrivs går att fakta kolla )men allt har gjorts lite svårare än vanligt pga ?
   det här nämns aldrig i väst media ,man måste få folk att tycka illa m honom för att kunna motivera en avrättning
   Felet var att han sålde sin olja/gas i guld och inte i dollar och han hade ingen statsskuld till oligorkerna (alla andra nationer har en statsskuld till Rotchild utom ”ondskans axel makter ”Nkorea iran Syrien (Irak och Afghanistan ) har man rätta in i leden nu
   tillochmad Ryssland har en liten statsskuld till Rotchild men där är inte Chigagoboysen välkomna och det är därför man krigshetsar
   NATO står längst hela den ryska gränsen och siktar med laddade stridsspetsar och media säger att ryssarna hotar

   1. Ps)jag har ett rättstavnings program som av sig själv ändrar m-till d o till -p osv det kan se lite konstigt ut ,,ska kanske börja läsa igenom allt innan jag skickar i väg det

  3. Det är alltid lättare att styra en nation med inre oroligheter och svag regering ,är det därför man skapar social oro i europa speciellt sverige ?

  4. Miljöpacket och det före detta vänstern svansar med på agenda 2030 för deras dröm är en gränsfri värld utan bilar och annat flum hit o dit Rotchlilds dröm är att kunna åka till vilket land som helst på jorden och tömma landet på alla naturrikedommar utan att möta motstånd av folket/regering ,dessa två drömmar sammanfaller i agenda 2030 men miljö/vänsterpacket är så korkade i skallen så dom förstår inte detta dvs att dom hand i hand med Rotshilds bankirer (Rokyfeller soros och en del andra )medverkar till mänsklighetens undergång (den fria människans)undergång
   Ingår Trump i Rotsholds masterplan ?

  5. Det är riktigt intressant att gräva (för det är det man får göra )för att få veta sanningen om MENA och det som händer nu ,Det ottomanska riket ,Rotchild köper upp mark i MENA för att bilda Israel
   sykes/picott som delar upp ottomanska riket mellan Britterna Fransoserna och ryssarna och hur Rotchild finansierar första och andra världskriget ,det finns så så mycket historia som hänger ihop med dagens elände och Rotchild är den röda tråden i allt elände var man än tittar

  6. Lite konspirationsteorier men välskrivet och i mycket rätt. I vårt land jobbas det från politikerna med att hålla medborgarna utanför den politik som förs. En dag kommer sanningen fram och då är mediernas trovärdighet satt ur spel.

 7. Sossar ljuger och håller kriminella invandrare om ryggen, de är muslimvänner och förstör Sverige..

 8. Lider förmodligen av alvarlig hybris. Det är bara att lyssna på språkbruket som formuleringar ”europas lägsta arbetslöshet” ”humanitär stormakt” ”första fosilfria landet i världen” och naturligtvis även”moralisk stormakt”.

  Vilka brukar använda formuleringar som störst, bäst, vackrast, stormakt och i de fall det är positivt lägst utan några preciseringar?

  Dessutom skall man mäkla fred i totalt hopplösa situationer som man dessutom inte begriper sig på.

  Man tror också om alla som bor i MENA länderna och inte har det så bra får komma till Sverige så blir de så lyckliga att de genast vill leva som svenskar alltid har gjort och släppa sina medeltida seder och bruk.

  1. Det är där det blir så fel. Vad man egentligen säger och gör är det som på deras eget språk heter kulturimperialism. Det är att anse att man själv är bäst och att alla människor på jorden ska anamma Sverige världens bästa så blir det fred på jorden halleluja. Man ger folk mat och husrum och sedan blir de per automatik lyckliga och jobbar och sliter av tacksamhet. Halleluja. Min far sa alltid att det är lätt att säga halleluja men svårare att göra. Varför måste det bevisas i Sverige?Den första vågen är inte den svåra utan den andra och tredje generationen som kommit hit och inte har jobb och ingen framtid blir värre. Nu är de flesta oduglingar den andra generationen-de kallas för svenskar på MSM medierna. Halleluja

 9. Jag skrev ett påminnelse brev till SVT Nyheters chef Ulf Johansson om några saker som han inte har svarar på. Idag svarade han inte heller på min fråga men han svarade att han inte ville ha med mig att göra.Detta är brevet till honom:

  Jag ställde några frågor till dig senast som jag inte fått svar på. Bl.a om varför inte Mona Walter kan få sitta i nyhetsmorgon och berätta om sitt liv. Hur hennes blogg blev avstängd o.s.v. Kan vara av stort nyhetsvärde för tittarna. Tittarna kanske också vill se en fortsättning på den amerikanske reportern som bl.a varit i Rinkeby. Ni har visat honom i Opinion Live och på Kulturnyheterna där eran klippa Kristofer L. sa att det farligaste i Malmö var en isfläck. Men det finns en annan intervju där han talar med en psykolog som inte vill visa sin person och talar om varför. Detta är av mycket stort intresse för allmänheten. Om du är en sk chef för fri media som du säger, ska du inte gömma dig bakom en massa skitsnack utan du ska leverera ocensurerade nyheter. Annars har du bekräftat att SVT och dess chefer är en diktatorisk samling av patetiska lögnhalsar. Har du aldrig funderat på varför det finns alternativ media? Då kan jag berätta för dig att hade ni gett ut nyheter som verkligheten ser ut, hade det inte behövts någon alt.media. Så enkelt var det. Ett exempel är nyligen när Ylva Johansson säger till BBC och hela engelska folket att våldtäkterna i Sverige sjunker istället för att ökar. Hade ni i media varit en funktionell institution så hade ni dementerat detta direkt. Utan det var alt.media som påpekade detta först och sen var lögnen så uppenbar att dom ansvariga fick dementera påståendet. Inte ens Expressen gjorde något uttalande. Detta visar hur er gemensamma kartell fungerar. För 20 år sen så hade Expressen gått i taket för en sån nyhet. Detta visar tydligen att ni är en samling patetiska lögnhalsar som försöker att påverka folket och dess åsiktsfrihet. Igår på nyheterna hade ni ett inslag från Silicon Valley om hur viktig invandrarna var för deras verksamhet. Ja, men tala också om varifrån dom kommer. Jag tror inte dom kommer från Somalia, Afghanistan, Eritrea eller Syrien. Utan dom flesta kommer från Indien och andra asiatiska länder. Detta för att ge en falsk bild av Sveriges invandring nu och ett försök att få oss att tro dom som kommit nu är nyttiga för landet. Vi har också haft nyttiga invandrare från Finland, Ex Jugoslavien, Italien och Tyskland bl.a.

  Som sagt jag hoppas att varenda svensk säger upp sin licens och slutar titta på SVT.

  1. Jag förstår att han inte vill ha med dig att göra. Det är ju nämligen pinsamt att bli avklädd på detta sätt.

   Ingen får störa PK.media, nyheter ska styras så att folket får ”lämpliga” nyheter. Inte sanningen…

   Bosse: Lysande skrivet tycker jag, som gillar sanningen! 🙂

  2. Snyggt jobb Bosse. Bra att du tog upp Mona Walter som exempel.
   Jag har haft förmånen att höra ett 2 timmarsföredrag med henne.
   PK-media är rädda för henne. Hon vet verkligen vad islam innebär, och är duktig att berätta det.

   1. Idag visar de på nyheterna där jag bor ett möte mellan de franska, tyska, spanska italienska premiärministrarna i EU. De disk frågor och ställer upp staplar. Invandring var tre av fyra typ. Distribuera invandrarna, terrorism och de högerextrema. De sistnämnda finns för att de två första finns. De står med rumpan bar och redovisar ett problem som de själva ställt till med. Tyskland mer än de andra kanhända. Högerextremism frågade jag mig-vad är det? Att man säger fy medan vänstern idkar våld? Det finns grader i helvetet-om jag skriver som nu är jag då högerextrem? Representerar Ylva mfl folkets majoritet eller bara sig själva och sin grupp?

 10. Hitler och Goebbels upprepade sina lögner oavbrutet. Det var stränga straff på att avlyssna utländsk radio. Därför trodde man på Hitler och att segern var inom räckhåll in i det sista. Men i dag är ju nyhetsflödet lite annorlunda, vilket våra ministrar inte tycks ha fattat. Till dem vill jag säga följande: Ni kan lura människor i bland. En del kan ni kanske lura hela tiden men ni kan inte lura alla hela tiden!

 11. Ja äntligen vaknar världen och ser hur erbarmlig dålig den Svenska s.k. regeringen sköter detta en gång så fina land.
  Enda sedan vår senaste statsminister avgick 1969 har Sverige stått utan både regering och därmed statsminister. Nu hoppas vi Svenskar som finns kvar i detta land på att vi får en som heter Jimmy Åkesson 2018 eller förhoppningsvis ännu tidigare.
  Sverige har tappat nästan allt förtroende i alla länder p.g.a. detta faktum att vi saknar regering.

 12. Lies, lies and lies, and for that I have to pay taxes, incredible. To get shit is bad enough, having to pay for it a f..ing scandal. These morally corrupt politicians are a disgrace for humanity.

 13. Ännu ett överaskande trendbrott för svenskarna:

  ”Efter några års minskat köttätande ser Jordbruksverket en ökning med ett halvt kilo under år 2016.

  Trots kostråd och en stark vegetarisk trend äter svenskarna mer kött än någonsin.

  – Ja, folk vill ha mer kött så vi har fått bredda sortimentet. Det är framför allt finare kött, ryggdelar och framför allt lamm, säger Emilie Johansson, som jobbar på en livsmedelsbutik i Stockholm och som märker av svenskarnas ökade köttaptit.

  Drygt sex procent ökade förbrukningen av lammkött under fjolåret och fågel ökade med nästan lika mycket. Totalt förbrukade vi 87,7 kilo kött per person under fjolåret vilket är en ökning med ett halvt kilo.
  .
  .
  Däremot äter vi lite mindre nötkött och gris. Det, tillsammans med att konsumtionen av ägg ökat”

  Hmmmm

  När får vi se hur förändringarna i kosten redovisas för t ex våra internerade? Eller vore det att steka det kokta fläsket?

  Huvudfrågan är:
  De ca 200000 som kommit extra – vem tror att de äter gris och ekologiskt? Och vilken mat köper de in som vill tjäna mest pengar som asylbaroner?

  Men det har ju inget med migranterna att göra – eftersom de inte äter – vi bara betalar för det?

  Svenskarnas ökande köttaptit – på lamm plötsligt? Bä bä vita (?) lamm har du något kött, ja ja kära du hela häcken full?

  1. Mycket väsen för litet ull sa bonden då han klippte suggan.
   Bra analys av dig!
   Lögnen i MSM står de olika vänsterorg för. Djurens rätt tex som följer PETA. Tomma burar som stjäl djur och ”befriar” dem. Som sedan hamnar hos snorungar som lägger upp bilder där de står på ett gärde utan regn och snöskydd! De försöker sedan omplacera dem då de växer och det blir dyrt och de inte har byggnader, foder kunskap. Ingen kontroll från jordbruksverket! De skulle ha kollat först hur en kulting med goda gener växer och hur stor en sugga blir! Ingen minigris direkt.
   De säger att veganismen ökar att fler fått upp ögonen för hur gräsligt djuren har det.
   Det är fake news totalt som du redovisar här! Tack!

 14. Kan bara bekräfta att ”nyheten” är sann , fick idag tre samtal från svenskar som inte bor i Sverige men hade läst om detta.
  Tack för internet !

Kommentera

%d bloggare gillar detta: