Stäng

Två män skjutna i Malmö – en död

INVANDRARVÅLD. Två män har hittats skottskadade i stadsdelen Segevång i Malmö. En av männen har dött av sina skador, uppger sjukhuspersonal. Den andra är allvarligt skadad.

Polisen uppger att den ene mannen hittades utomhus medan den andre hittades i en bostad. Man misstänker att händelserna hänger ihop.

Man har hört flera skott. Jag har pratat med vittnen som pratar om 6-7 skott. Jag ser sex till åtta polisbilar. De har spärrat av ett stort område, säger ett vittne.

Polisen håller under kvällen förhör med vittnen och tekniker undersöker platsen. Båda männen är kända kriminella babbar.

-Pettersson hör Schyffert – Var inte rädda. Betnér fyller i – Sverige har aldrig varit tryggare och Jerzy Sarnecki säger att våldet minskar…

18 reaktioner på “Två män skjutna i Malmö – en död

 1. Långvarigt sosse-styre har förstört Malmö..

  Socialdemokraterna förstör vårt land, de är Sveriges största hot.

 2. Blattarna måste ju se till att mordkommissionen inte bara sitter och rullar tummarna.

 3. Brottsligheten har minskat och inte ökat, det skriver den
  lille dvärgen Morgan Johansson, och han förlitar sig på
  Desinformationsverket BRÅ s siffror, och detta oavsett
  om man trampar runt bland ihjälskjutna människor,
  samma inställning har Pizzaekonomen Schyffert,
  Malena Ernman och andra tvivelaktiga figurer,
  enligt dem har Sverige aldrig varit säkrare?

 4. Inga samband med invandring ,skottlossning varje dag ofta med dödlig utgång ,men så har det ju alltid varit man är nu mera benägen att anmäla brott that,s it samma med gruppvåldtäkter bilgrillning stenkastning och all annan fake news brottslighet brottsligheten minskar från nästan ingenting till ingenting och alla är trygga och säkra ,och jag som nyss köpt en skottsäker väst ,,vilket slöseri

 5. https://w.cdn-expressen.se/images/f5/9d/f59d9e861cb84cba84c198822367c083/16×9/680.jpg

  Inrikesminister Anders Ygemans (S) om skjutningarna i Malmö. Hans förklaring till att det ser ut som det gör.

  – Man ligger närmare kontinenten än någon annan svensk stad, och man har därför lättare att få in vapen i Malmö.
  (Publicerad 13 jan 2017)

  https://unvis.it/expressen.se/kvallsposten/anders-ygeman-om-skjutningen-i-malmo

  Om Ygeman har stött på smärre problem med att flytta hela Malmö längre norrut i Sverige bort från kontinenten … Ja, men varför inte starta upp och driva ett projekt inom EU att flytta hela Europa-kontinenten en bit längre bort söderut bort från Malmö. Då vore ju saken biff i ett litet nafs … eller?

 6. http://socialdemokraternamalmo.se/wp-content/uploads/2015/07/Katrin_stadshuset.jpg

  Och Malmös ”starka” kommunalråd Katrin Stjernfeldt Jammeh (S) har svårt att förstå varför hennes tidigare uttalade påbud inte efterlevs …

  ””Måste få bort vapen från gatan”

  https://unvis.it/24malmo.se/2017/01/13/stjernfeldt-jammeh-om-mordvagen

  Själv står Katrin Stjernfeldt Jammeh helt overksam med armarna i kors vilket tydligt framgår av bilden ovan.

 7. ”De har mycket mer spännande kulturer, vi har bara midsommar och sådant töntigt”; MONA SAHLIN (S)! ” Vi ska stå upp för asylrätten, de döda flyr för sina liv!” STEFAN LÖVEN (S)!
  ”Öppna era hjärtan!” Fredrik Reinfeldt Nya Moderaterna! ”Malmö är ett framgångsrikt mångkulturellt paradis!” SOCIALDEMOKRATERNAS PARTISTYRELSE!
  Beställt säger 87:an!

  1. Ja, Guuud vilken UTMANING säger sossarnas språkförvanskningsinstitut IB!!

 8. Och jag som hade hört rykten om att skåningar skulle vara sävliga? Godnatt.

 9. Individerna som springer runt och skjuter ser knappast sig själva som svenskar. Inte nu, inte nästa månad eller om tjugo år. Således skiter de blankt i korkade politikers klyschor och lögner. De kommer hata polisen i hela sitt liv och är ej mottagliga för resonemang. Ju större befolkning, desto fler skjutningar blir det i Malmö. Sätt in insatser stenhårt, eller skit i det helt. Det finns säkert andra områden som behöver hjälp och där trenden kan brytas eller åtminstone bromsas en smula. Det är hög tid för svenskarna att få tillbaka lite av det som politikerpacket stulit från oss. Utvisa de kriminella invandrarna, töm problemområdena på de som sköter sig och erbjud de tillfälligt boende på annat håll, förslagsvis på alla HVB-hem och liknande som finns. Kasta samtidigt ut asylprofitörerna och hota med fängelse om de protesterar. Rensa sedan upp ordentligt, riv hela skiten om så behövs och bygg upp på nytt. Det får vara nog nu.

 10. Polisen och ljug-media talar om en ”mordvåg” men detta är ju något Malmöborna får leva med för all framtid – och det är säkert bara början. Kanske en permanentad nivå om 7-10 skjutna / vecka.

 11. . ..we can see that the level is going down, and going down and going down – the drain?

  Har samhället nu fått en utmaning mer eller mindre? Hur tolkar man det?

 12. Det är ren lögn att ngn blivit skjuten i Malmö, hälsar ”Feministregeringen” om det har hänt är det SD´s fel i alla fall, eller Putins eller Trumps. Det viktigaste för oss feminister är bilden av Sverige som en humanistisk stormakt och INTE verkligheten.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: