MSB rapporten ”Muslimska Brödraskapet i Sverige”: Vem har rökt?


ISLAM. ”Rapporten ”Muslimska Brödraskapet i Sverige”, som Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) släppte i veckan och som fastslår att muslimska organisationer försöker islamisera Sverige och är kopplade till den islamistiska rörelsen Muslimska brödraskapet, får hård kritik av andra så kallade experter som Mattias Gardell, Jan Hjärpe och Eli Göndör. Men författaren Magnus Norell slår tillbaka kritiken.”

”Men rapportens författare Magnus Norell, som är terrorforskare och doktor i statsvetenskap, slår tillbaka hårt mot kritiken.”

”– Har de rökt på innan de läst det? Det är ju bara att läsa rapporten! Om någon inte accepterar det här så kan jag inte göra så mycket åt det. Det är ju liksom belagt, säger han.”

”MSB klargör att man inte kommer dra tillbaka rapporten.”

Bill Warner förklarar Islam (framförallt aspekten ”political islam”) och nämner också i en av hans videor hur Muslimska Brödraskapet i USA (med tiden) t.o.m. lyckats påverka skolböckers utformning:  The Counter Jihad Report.

Hela rapporten Muslimska brödraskapet i Sverige

Om Muslimska brödraskapet på bloggen


11 responses to “MSB rapporten ”Muslimska Brödraskapet i Sverige”: Vem har rökt?

 • Suzie

  Brigitte Gabriel är oerhört kunnig,insatt i MB och deras ca 70 paraplyorganisationer som infiltrerar sig överallt i det amerikanska samhället på alla nivåer,speciellt då inom utbildningsområdet från små barn upp till universitetsnivå.Detsamma gäller Sverige med.Rekommenderar starkt att se och lära av bla Brigitte Gabriel då ingen svensk terrorforskare inom islam tyvärr inte besitter hennes enorma kunskap och erfarenhet inom området islam – islamism ,MB och deras alla p araplyorganisationer och terrororganisationer.

  Muslim Brotherhood’s Plan to destroy America from within Brigitte Gabriel

  Gilla

 • Suzie

  Sex länder har terrorstämplat MB ,Usa överväger att terrorstämpla MB.
  Länderna är Ryssland,Syrien,Egypten,Saudiarabien,Bahrain och Förenade arabemiraten.

  https://en.wikipedia.org/wiki/Muslim_Brotherhood#Designation_as_a_terrorist_organization

  Gilla

 • per22

  När man hör både före detta, och nuvarande svenska regeringsrepresentanter uttala sig om tillståndet i dagens Sverige, är det inte svårt att avgöra vem som har ”rökt på”. Frågan är, om dom därigenom försöker fly undan det samhälle dom själva har skapat. Det var Carl Bildts uttalande om Donald Trumps Sverigeavslöjande som fick mig att börja fundera.

  Gilla

 • ladulaas

  Jag har läst Norells rapport (”Muslimska Brödraskapet i Sverige”, 35 sidor). Det enda jag inte skriver under på i den, är att Norell – tydligen själv en anhängare av bankmaffians New World Order och dess globalism – är att han påstår att islamismen hyser ”… en fientlighet gentemot globalisering …”.

  Om islam är något, så är det just en rörelse för ”globalisering”. Deras drömda Kalifat är en globalisering, där de hjärntvättade folkmassorna hårt skall styras av imamernas hjärnhårda diktatur, till skillnad mot bankmaffians och sionismens globalisering,i en hjärnhård diktatur av folken, under bank- och företagseliten, i New World Order.

  Med det sagt, så anser jag att Norell på ett strålande och ovedersägligt sätt avslöjar islamismen/salafismen, både dess konkreta nätverk under Muslimska Brödraskapet och dess infiltration av politiken i Sverige. Norell
  presenterar, på ett grundligt och väldokumenterat sätt, den islamistiska
  konspirationen, såväl mot vårt land som mot Europa och världen. Som sådant är hans rapport ”Muslimska Brödraskapet i Sverige” ett välkommet klargörande av den omedelbara orsaken, till den anarki och det kaos, som invandringen till Sverige givit upphov till.

  Vad hans rapport INTE klargör är varför vi i Europa tillåter ett massinflöde av muslimer, nästan helt utanför samhällelig reglering och kontroll. Speciellt ger den ingen förklaring till varför en sionist och bankir som George Soros – som definitivt inte borde gynna ‘antisemitisk’ islamism att breda ut sig i världen – lägger miljard efter miljard på att öka immigrationen av muslimer från MENA-länderna till Europa.

  Det är utmärkt, att Norell har modet att våga peka på islams konspiration mot våra samhällen, som, liksom bankmaffians, syftar till världsherravälde. Vad man måste förstå, är att islam inte är den första eller det enda angreppet mot den europeiska kontinenten och dess kultur. Redan 1797 skrev den skotske naturvetaren John Robison en bok, betitlad ”Proofs of a conspiracy”. De metoder, som Adam Weishaupt, ledare för den konspirationen, använde sig av gå uppenbarligen igen, i den islamistiska konspiration, som Norell beskriver.

  Gilla

 • Levande tro

  Bra att forskare som Norell talar om hur det ligger tilli Svedala

  Gilla

 • Ullabella

  Att MB-problemet ens finns här i Sverige! Helt ofattbart! Sverige är på väg mot kalifatet i rask takt. Ännu mer ofattbar är dock den gränslösa naiviteten hos alltför många svenskar. De vägrar att se sanningen. Vad är det som tagit åt dem? Varför vill de inte ta till sig det uppenbara? De har allt att förlora men tvärvägrar som en hypnotiserad fårskock på väg till slakt. Denna tid kommer att gå till historien.

  Gilla

 • gamgubben

  Muslimska Brödraskapet är livsfarligt för hela Sverige det uttrycks klart i deras ledord: ”Allah är vårt mål; Profeten är vår ledare; Koranen är vår lag; jihad är vår väg; och döden för Allahs ära är vår högsta strävan”.
  Subversiv verksamhet genom att uppmana att bryta vårt lands lagar, hade vi bara politiker med handlingskraft så skulle de varit förbjudna att verka i Sverige för länge sedan!

  Gilla

 • Ståfräs

  Såg en skattefinansierad representant för ngt muslimskt( unga muslimer)? i StaziTV, som kläckte ur sig att Magnus är rasist. Är inte ”Brödraskapet” terrorstämplade i ex Egypten, m, fl, MUSLIMSKA länder, men naturligtvis älskade av Svenska PK?

  Gilla

 • Mimi N.

  Vad bräker freaken mellan ett ‘allså’ och ett ‘liksom’ ? Bää liksom, liksom bäää …

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: