Stäng

Invandrare och ”Årets rospigg” döms till 15 års fängelse för mordförsök i Enskede

INVANDRARVÅLD. En 35-årig man har dömts till 15 år och sex månaders fängelse för den uppmärksammade skottlossningen i Enskede utanför Stockholm i somras. Mannen döms för mordförsök, grovt vapenbrott och grovt narkotikabrott.

En 23-åring som också misstänktes för inblandning frias från anklagelserna om mordförsök men döms till ett år och två månaders fängelse för bland annat grovt vapenbrott. En tredje man som stod åtalad för grov penningtvätt frikänns helt från anklagelserna.

Händelsen inträffade den 2 juli under en biljakt i Enskede i södra Stockholm. Två personer i en bil förföljdes av de nu dömda männen i en annan bil. En av personerna i bilen sköts med flera skott och fick livshotande skador, medan den andra sköts med ett skott i armen.

De dömda är:

 • Ali Lungunina Banzola, född 1981
 • Makuena-Kiyika Nkiwa, född 1993

Dom B 12165-15

Kostnaderna för försvarsadvokaterna är 700.000 kronor och de hamnar på staten och sedan kommer allt det andra till…

Ali Banzola utsedd till ”Årets Rospigg” av Norrtälje kommun 2014.

10155012_10152549273036475_1741314123726606152_n

9 reaktioner på “Invandrare och ”Årets rospigg” döms till 15 års fängelse för mordförsök i Enskede

  1. Det förstnämnda är ett problem som aldrig behövda vara i landet från början.
   De kan vara i sitt eget land och antingen leva jävel eller kanske göra något konstruktivt, bara att sätta igång.

 1. 700.000 riksdaler för att ta ännu en importerad brottsling i försvar. Bra jobbat, förbannade girigbukar! Ett billigt fnask står högre i anseende än dessa spetsfundiga viktigpettrar till lagvrängare, vilka inte generas inför att ta sig an invasionstruppernas samtliga kriminaldårar. Nu ska vi således förvara detta socialt invalidiserade vrak till enorma kostnader för den humanitära stormakt som endast fokuserar på migranternas väl och ve, medan den dagligen spottar svenskarna i ansiktet.
  Andreas.

 2. Det påstås att våldet minskar i Västeuropa men att trenden för Sverige går mot ökande. Inte så konstigt, allt slödder kommer ju hit och välkomnas ovanpå allt av (S)tefan Löfven & Co

 3. Alla länder dessa kommer ifrån. De måste ju också märka skillnad i sin statistik. Den måste ju sjunka. Eller har de ingen? Eller är de inte marginella figurer som här? Är de själva urtypen i sina hemländer? Har vi ”fått” all skit?

  1. Överallt där detta händer är per definition ”inte-Sverige”?

   Det finns inga no-go-zones? De heter no-no-go-zones?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: