År 2017 äger männen natten


INSÄNDARE Malmö 3-3-2017

Hej

Har läst ert inlägg i sydsvenskan under Aktuella frågor idag. Inte med ett enda ord nämner ni överrepresentationen av invandrare när det gäller att begå våldtäkter eller andra sexuella trakasserier.

Ni nämner helt kort övergrepp som begåtts vid musikfestivaler men ni nämner inte heller där något om att en stor del av dessa begicks av s k ensamkommande flyktingbarn och det i huvudsak av sådan som var komna från Afghanistan.

I och för sig kan jag förstå er tystnad angående detta för hade ni med en enda bokstav skrivit något om detta så hade ert inlägg aldrig publicerats i sydsvenskan eftersom tidningen sedan lång tid tillbaka konsekvent bojkottar både insändare och andra inlägg som skriver något som inte stämmer med tidningens positiva och odelade syn på svensk invandringspolitik och där tidningen gör allt för att inför läsarna hemlighålla obekväma fakta inom detta område.

Det senaste exemplet på tidningens censurjournalistik är ju fallet med modern och dom två sönerna som nyligen blev dömda för assistansbedrägerier på uppemot tio miljoner under 15 års tid.
Inte med ett ord nämner sydsvenskan att det är frågan om personer komna från Slovakien och antagligen tillhör folkgruppen romer. Sydsvenskan döljer som vanligt sanningen och försöker förmedla det hela som att det skulle vara svenskar.

Sydsvenskan – när du inte bryr dig om sanningen

M V H

Sandor Herold, Malmö

Det ser mörkt ut på musikfestivalen We are STHLM


9 responses to “År 2017 äger männen natten

 • Andre´ Kristian (@mmsoxford)

  Utegångsförbud och dödspatruller kommer att bli den enda verksamma medicinen mot den skamliga veneriska sjukdom vid namn asyl, vilken infekterat landet och introducerat detta vidriga predikament.
  Andreas.

  Gilla

 • ingvar

  Malmö ligger tvåa på brottsindex i Europa Köpenhamn ligger nr 117 .
  Fast Malmö ligger väl närmare kontinenten påstods det.
  https://www.numbeo.com/crime/region_rankings.jsp?title=2017&region=150

  Gilla

 • Johan

  Den som våldtar är inte man.

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  Roligt liv för svenska unga killar som inte längre vågar gå ut! Hoppas deras föräldrar är stolta över sina röster!

  Gilla

 • upptillkampnu

  Vad jag har förstått är dom ju medborgare i Slovenien, så varför har dom assistans i vårat Sverige?

  Gilla

 • Steffe R

  Fullständigt fasansfullt!
  Som hämtat ur den värsta skräckfilm där orcher väller ut ur sina hålor. Sverige är förstört och nu kan vi bara be för att att en stor asteroid eller tsunami raderar detta helveteshål från världskartan.

  Gilla

 • Cirkusen fortsätter...

  För info…
  Besked har gått ut till styrande inom media, att all information som pekar ut invandrare, indirekt eller direkt får inte nämnas då det kan förhöjas ett läge där övriga invandrare drabbas.
  Skulle detta nämnas så kommer stödet ifrån staten (våra skattepengar) minskas eller helt dras bort, och då drabba med minskad lönsamhet, och uppsägningar till berörda medier.

  Gilla

 • Mohammed

  Dom kan inte nämna saken eftersom alla förövare är blattar/negrer/muslimer om dom nu skulle ändra sig och rapportera mera och sanningsenligt så får vi tidningar fulla av blattebrott på alla sidor över allt dom skulle bli tvungna att utöka upplagorna till flera hundra sidor och övriga intressanta nyheter och annonser på dom sista två sidorna

  Gilla

 • Mimi N.

  Rave party all inclusive !!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: