Rökheroinet i Uppsala ”ett skenande tåg”

INVANDRARVÅLD. Uppsala har drabbats av en våg av våldsamma personrån där förövarna är unga asylsökande män, som media tidigare kallade “ensamkommande flyktingbarn”, men som de numera har gått över till att kalla flyktingungdomar. De ljugande, grovt kriminella unga männen rånar för att få ihop pengar till sitt knarkande.  

Situationen med de asylsökande, missbrukande unga männen beskrivs som “ett skenande tåg“.

Problemen med ungdomar som missbrukar tunga droger och rånar Uppsalabor och andra har ökat kontinuerligt de senaste veckorna i takt med att redan missbrukande “ensamkommande” introducerar nya “ensamkommande” som anlänt till regionen i missbruket. Daniel Larsson vid Uppsalapolisen säger att han “ser mörkt på det hela”.

De heroinmissbrukande unga männen riktar in sig främst på äldre rånoffer.

Uppsalapolisen är tydlig med att det finns en koppling mellan rånen, som ofta är våldsdamma, och det tilltagande missbruket av rökheroin bland de “ensamkommande flyktingbarnen”. Enligt uppgift rör det sig om minst 90 “ensamkommande flyktingbarn” som använder heroin och som använder Resecentrum som tillhåll och värmestuga.

Trots medieuppmärksamheten kring problemet har myndigheter och politiker i Uppsala inte gjort något för att få bukt med de missbrukande och rånande “flyktingbarnen”. Enligt polisen har situationen i stället förvärrats ytterligare: – Det är mycket mycket värre nu. Säkert hälften av ungdomarna vi pratade om då har gått ner sig djupare sedan dess, och det är stor risk att de fastnar i ännu tyngre missbruk. Heroin är så oerhört farligt eftersom du fastnar så lätt i ett beroende. Det blir en smitto­effekt när de hänger med andra ungdomar.

Daniel Larsson, som är kommissarie vid Uppsalapolisen, vittnar också om en smittoeffekt i länet. Rökheroinet har även börjat breda ut sig i Enköping. Det är oklart om det även medfört en ökning av de drogrelaterade rånen.

Larsson menar att det inte är någon slump att just ungdomar från Afghanistan är så starkt överrepresenterade bland heroinrökarna. Landet är sedan länge ett centrum för opiumodling som är råvaran till heroin och de flesta afghaner är därför välbekanta med de droger som tillhör opiaterna.

 

-Pettersson tycker inte direkt det verkar som det är den afghanska eliten som rest till Sverige, klart är att Sveriges mottagning av asylsökande kostar mer än FN:s flyktingorgan UNHCR har i budget för att ta hand om världens 60 miljoner riktiga flyktingar…

Läs mer på Uppsalatidningen…

I Afghanistan har försöken att få bukt med landets droghandeln stött på motvind. Kärva ekonomiska tider för att jordbrukarna vänder sig till det som är mest lönsamt, nämligen vallmoodlingar. Vallmoblomman används för att tillverka droger som opium och heroin.
I Afghanistan har försöken att få bukt med landets droghandeln stött på motvind.
Kärva ekonomiska tider för att jordbrukarna vänder sig till det som är mest lönsamt, nämligen vallmoodlingar.
Vallmoblomman används för att tillverka droger som opium och heroin.

20 thoughts on “Rökheroinet i Uppsala ”ett skenande tåg”

 1. Dags att sätta in specialstyrkor beordrade att avfyra verkanseld mot de drogpåverkade kriminaldårar som totalt ruinerat och infekterat vår fordom så välansedda lärdomsstad! Att spåra upp, identifiera, avväpna, internera och deportera brottslingarna innan de lägger hela stadskärnan med omkringliggande områden under sig, borde vara den enda proportionerliga motåtgärden. I stället väljer den korrupta kommunledningen, nu i var upprätt medborgares vreda åminnelse, att befrämja bygget av ännu en sambandscentral för islamistisk terrorism. Skandalen är ett faktum!

  Vad Uppsala tack vare vår globalistregim kommit att förknippas med, ställer sig så fjärran som möjligt från de traditionella värden som genom seklerna profilerat denna älskade bildningsborg. Detta svåra brott mot universitetsstaden kommer inte att förgätas och förlåtas, därom kan alla vara förvissade, och en den största skam vidlåder de ansvariga härför!
  Andreas.

 2. Nu är det dax att svensken förklarar krig mot knarkarna precis så som den Filippinska presidenten Rodrigo Duterte gjort, det borde vara fritt fram att utrota samtliga knarkare världen över innan dom utrotar oss andra.
  Precis så som vi har tex älg jakt borde det införas knarkar jakt året runt.

 3. Utan invandringen stannar Fängelserna, migrationsverket och åklagar- och advokatarvodena !! Dessutom saboteras Knarkhandeln, vapensmugglingen, bostadsinbrotten, personrånen, pensionärsrånen och åldringsmisshandeln samt gruppvåldtäkterna och kvinnohandeln, vidare kommer våldet mot Polis, Räddningstjänst och Ambulans att fullständigt raseras !!!! Det blir även oacceptabelt många hundra MILJARDER kronor över till sjukvård, åldringsvård, skolor, pensioner, försvar, väghållning mm

  Allt detta förstörs om vi utvisar alla invandrarbrottslingar och STÄNGER gränsen !!!!!!

  Är det verkligen ett sånt samhälle vi vill ha ?????? (tycker tydligen den våldsbejakande tokvänstern, feministjuntan, censurmedierna samt Svetsmuppen och hans papegojor)

  • Sverige har aldrig varit tryggare, hälsar ”Feministregeringen”, alla som påstår ngt annat, ljuger och är rasister, ”Daniel är ett sådant typexempel”.

  • De hälsar även att åldringsvården aldrig har gått bättre !!! Åldringarna svälter ihjäl som flugor !!!!!!

  • Läs bloggen Det goda samhället. Där har Patrik Engellau skrivit insiktsfullt om det välfärdsindustriella komplexet, dvs. hur välfärdsindustrin håller Sverige igång men bara egentligen snurrar som ett ekorrhjul. Det är industri, export som ger inkomster till landet.

 4. ”Och även svenska ungdomar börjar med rökheroin”
  Är inte integration underbart?

 5. Våra pensionsräddare går på heroin.
  Min pension lär nog inte bli större tack vare dem utan den lär väl helt gå upp i rök(heroinet).
  Säkert betalt in i ett par miljoner under min yrkersverksamma tid men de måste jag väl nu räkna som helt förlorade.

  • Visar också tydligt på västs naivitet!

   Varför ta emot honom? Hade jag skullat ta emot en tolvåring och en vuxen man hade kommit hade jag bara sagt att det måste ha blivit något fel och dratt igen dörren framför näsan på honom!

   Vad är det för fel på folk?

 6. Det ordnar sig?

  När de blir arton (om tjugo år) så blir de inkallade till värnplikt?

  Regeringen är NAIV (någon annan inser varför)

 7. Det förvärras. Myndigheter och polis har inte gjort något för att stoppa…. Så får man inte säga. Nu startar man säkert en intern utredning så att man kan åtala någon som tagit rätt på och ”sprungit” ut med fakta.

Kommentera