Buss besköts i Skövde

. Klockan 20.16 fick polisen larm om att någon sköt flera skott mot en buss med någon form av vapen Flera rutor krossades under färden och bussen fick även 3 ”kulhål”. Från början visste man inte vad det var för ett vapen men efter undersökning visade det sig vara en form av luftvapen. Ingen skadades under resan som tur var. Nu är det andra gången på kort tid som fordon attackeras. Detta är ett mönster som vi inte vill se.

polis

GT

2 thoughts on “Buss besköts i Skövde

 1. Enligt överstedjävul Löfvén et consortes sorterar väl även detta allmänfarliga illdåd under kolumnen för pojkstreck och stökiga ungdomsgäng. Oavsett vad detta importerade drägg tar sig för, inklusive det flitiga nyttjandet av handgranater, åtnjuter de globalistregimens implicita bifall, och något undantagstillstånd i de värst drabbade zonerna av vårt numer så illa beryktade land torde icke komma att införas så länge nuvarande ligistpolitiker sitter vid makten.
  Andreas.

 2. När ska vår regering förstå att vi har ett inbördeskrig på gång i Sverige?

  Vilken normal regering som helst med mål att skydda och bevara landet de har regeringsmakten över skulle, för länge sedan ha utlyst undantagstillstånd i hela eller delar av landet.
  De skulle satt in militär och ”rensat” bort den ohyra som invaderar vårt fosterland.

  — Men vår regering är väl redan infiltrerad av muslimer och har ingen makt att göra något som stör invasionen av vårt fosterland.
  Vi är snart helt i händerna på världens muslimer.
  Vi har snart sharialagar och vårt fosterland finns då inte längre.

  Alla muslimer är muslimer – även muslimer i regeringen är muslimer!

Kommentera