Stäng

Äntligen skall pojkarna bli män igen

Idag skall regeringen fatta beslut om återinförande av värnplikt. Om jag förstår det rätt skall det inte vara frivilligt utan man har skyldigheten att genomgå mönstring och det gäller från  från 1 juli 2017, och skyldigheten att genomföra grundutbildning med värnplikt gäller från 1 januari 2018. Detta har varit ”vilande” sedan 2010 och skall nu återupptas p.g.a. det säkerhetspolitiska läget. Värnplikt är nyttigt att genomgå. Förr sade man att det gjorde pojkar till män och det stämmer i mångt och mycket. Många unga idag skulle må bättre av att leva militärliv ett tag.    SVT

mmm

 

45 reaktioner på “Äntligen skall pojkarna bli män igen

 1. Regeringen har 4 skäl för att återinföra värnplikten:

  1. Eftersom svenska folket skall utplånas – antingen genom att dödas, drivas ifrån landet eller tvångsassimileras in i islam – är det väsentligt, att de massinvandrade ISIS- och AlQaida-soldaterna får tillgång till vapen och utbildas i modern krigföring.

  2. Genom värnplikten kan man, under strikta militära former, i lugn och ro indoktrinera ungdomarna i russofobi, NATO-fili, homofili och annat smått och gott ur de satanistiska ideologierna (anarkism-liberalism-socialism-fascism-islamism-feminism-kommunism).

  3. Den enorma ungdomsarbetslösheten, som är ett resultat av den sinnessjuka massinvandringen av unga män, är iögonfallande. Det är därför väsentligt att gömma undan de arbetslösa invandrarungdomarna i militärbaracker, så statistiken ser bättre ut.

  4. Genom att införa allmän värnplikt, så har man kortslutit Sverige-vännernas förslag om återuppbyggande av Försvarsmakten, genom att ge icke-assimilerbara invandrare samma rättigheter som svenskar.

  Eftersom islamistiska fanatiker redan är hårdindoktrinerade hemifrån, så kommer de att vara oemottagliga för allt, utom för rent militära kunskaper – som vapenhantering, vapenvård, hantering av sprängämnen mm.

  Våra ledande landsförrädare är inte obegåvade – förslaget är närmast genialt: Deras rättesnöre är EU’s chefideologs (Coudenhove-Kalergi) planer, utformade för ett sekel sedan, på att utplåna kaukasierna (det är vi det) och all europeisk kultur. För detta ändamål passar detta regeringsförslag som handsken.

  1. I detta skede så välkomnar jag Putin och den ryska armen, för vi kan inte lösa detta problemet själva med landsförrädare till politiker, journalister, vänsteranhängare & kommunister och enorma mängder terrorister och kriminella som strömmar in över den svenska gränsen dagligen. Kanske kan USA och Ryssland ge oss genuina svenskar ett handtag för att lösa en nästintill omöjlig uppgift.

 2. här kan återvändare från ISIS ge ett handtag, å lära
  fjantbögar här hemmavid, hur fan de skall gå till i ”krig
  och kärlek”…iof i de däriga me kärlek, så visar deju de
  då å då, både här å lite där…jag kan ställa upp i hur man
  blandar till napalm, det gjorde jag i lumpen för 60 år sen
  …man blev ganska så drogad av ångorna som steg upp
  ur de oljefat, i vilken man tillredde gelén uti
  …detta va jättehemligt (av ngn anled ?)…så sprid det
  inte vidare utanför vår krets!

 3. Det skulle säkert vara bra för flertalet, egoistiska individer av båda kön. Att tvingas släppa självcentreringen och mobiltelefonen är tveklöst nyttigt. Jag har ändå svårt att se att det skulle kunna genomföras i samma typ av regi som förr, ”kränkningen” av den enskilda, oerhört viktiga personen riskerar bli för hög.

 4. 1) Kommer de som slapp göra sin värnplikt under många år nu att bli inkallade? 2) Kommer muslimska män att ”släppas in” för att lära sig de svenska vapnen?

  1. Snacka om kontraproduktivt!
   Lära våra fiender att använda våra vapen mot oss!
   Då måste de först skriva på ett juridiskt bindande kontrakt att de tar avstånd från islam och koranen och att detta offentliggörs i media.

   Det klarar inte vår muslimregering!

   Dessutom bör alla i vår tidigare regering interneras och ställas till ansvar för den undergång, som Sverige står inför, orsakad av ett nerlagt försvar och importen av invasionsmakten!

   1. Det hade kunnat klassas som kontraproduktivt om det inte varit precis det som (((vår regim))) ville.

 5. Fast egentligen är det ju perfekt med värnplikt för alla grabbar, tänk så många soldater vi kan få då.

  Det kommer ju 10 ggr så många ensamkommande pojkar än flickor…
  Och nästan alla är officiellt under 18, perfekt!

  Problemet blir bara att få dessa berikare att förstå vilket håll de ska skjuta.
  Inte mot svenskar – skjut mot fienden!
  Inte mot vitskallar, inte mot svennehoror – skjut mot fienden!
  Inte mot andra soldater med svensk flagga på – skjut mot fienden!

  Nejfan, det skiter sig nog…

 6. Ska vi ha fler motståndare mot oss.Titta utrunt hela världen så se DU attPolis och Militären tar direkt order av Regeringarna.Läs också om ÅDALEN 1931

 7. Jag undrar lite över ”ungdomar”.
  Eftersom det blir mängder och enligt demografin finns det överskott på ” ungdomar”…
  Ska svenska staten finansiera muhammed med vapen och träning i stridskonst o dyligt nu me?
  Jisses.
  Abzurdistan blir bara mer absurdare för var dag som går.
  Ska foliehattar tvingas bry sig om fosterlandet igen?
  Muslimer spottar oss i trynet igen.
  Värnplikt är nog bra men splittringen i Sverige är total.
  Att vara så naiv att tro att muslimer fega muslimer ska bli hedersamma och försvara Sverige är nog det sjukaste jag hört på länge.

  Pga av ryssofobi o trumpofobi…

  1. Fyndigt! Trumpofobi! Höll på att skratta på mig, fast jag är man !

   😅😅😅😅

 8. Har man inte tänkt på hur många av de Svenska Pöjkarna som kommer att ljuga om sin ålder nu !!!! Först att de är bara är 13 !!!! Sedan att de är 35 och har ont i både rygg och knän !!!! Några integritetskränkande ålderstester kan väl inte komma i fråga ???? eller ????

  🙂

  1. Det är de där idioterna, de hjärntvättade muslimerna, som regeringen tror att de ska försvara och bygga upp Sverige.

   Ha, Ha! Min psykologibok lärde mig att allt ( nästan) som vi gör är kompensation.
   – Men på den tiden fanns inte problemet med hjärntvättade muslimer.
   De ställer hela kunnandet om psykologi upp och ner.
   Man får börja om med att studera hur aporna beter sig.

   Hjärntvätt är inte reversibelt. Finns bara en lösning: Sanera!
   Både USA i Japan och Tyskland på 1930 talet hade system för detta.

   Se på utvecklingen och tänk själv!
   Vårt fosterland är i fara!
   Det du äger är i fara!
   Dina närmaste är i fara!
   Du är i fara!

   Känner du för att göra något för dig själv, dina närmaste och ditt fosterland?

   1. Har erbjudit både ”Hemvärnet?” och polisen att hjälpa till bara jag får ut de vapen och utrustning läget kräver, men blev nobbad! Man skyllde på min ålder, – 73. Men är en god skytt med stadiga händer! Inte behöver man en 20-årings kondition .för att trycka av! Viljan är viktigast!

  1. Ungmoderaterna som inte ville känna sig förslavade under påtvingad värnplikts-tjänstgöring … Ja, dom skulle sannolikt själva föredra att befinna sig allra högst upp i den militära rangordningen och därifrån bekvämt njuta av att diktatoriskt driva sina förslavade soldater in i döden mot fiendestyrkor, som hotar att förgöra deras egen högst personliga säkerhet.

 9. Tyvärr så blir det inga svenskar som kommer kallas till mönstring utan immigranter, dessa kommer sedan att ha tillgång till vapen och träning för att massutrota oss Svenskar …allt enligt regeringens planer.

 10. Då måste tjänstemannaansvaret införas utan dröjsmål. De som accepteras till värnplikten måste ha fullständigt legala identitetshandlingar och dokumenterad bakgrund utan tvivel godkända, annars finns det en stor risk med vapen i felaktiga händer, tror jag.

 11. Tryggt det kommer kännas att ha araber och afrikaner med automatkarbiner bakom ryggen när man över skarskjutning.

 12. Det är bra att få göra lumpen men det första som slår mig är hur dom ska sålla ut dom som uppenbarligen ser på Sverige och dess kultur med avsky fast skitarna är födda här och inte borde komma i närheten av vapen. Men störst vana av vapen skulle dom ju ha om dom blev inkallade förstås.

 13. Försvaret är väl så genus-certifierat idag att det enda som värnplikten gör är HBTQ av pojkar.

  1. Nej men däremot är det han som våra soldater skall jaga runt i våra djupa skogar till dom hittar fanskapet, och när dom hittar han har dom fria händer att göra vad fan dom vill med han, jag tittar åt ett annat håll.

 14. Skulle skyldigheten att mönstra även gälla sk ”ensamkommande” ( som fått put)?

  Skulle det vara en god idé att sätta en AK5:a i händerna på någon man egentligen inte vet ngt om tex bakgrund eller vem de är?

  Pojkar, kanske födda i Sverige, men av MENA -kultur, vilka ”spännande” kultur krockar kan vi vänta oss? Skulle de kunna ta order av en chef som är kvinna eller ”Svenne” och skulle de kunna låta bli (kvinnliga?) kollegor?

  Ah! Spännande utmaningar!

  1. Nej, nej, nej, nej Endast Svenska ungdomar. Där får regeringen hitta på något. Vettiga tankar som jag förbisåg. Jag såg endast svenska pojkar framför mig.

   1. Då räknas nog alla som är födda i Sverige, även de av MENA-kultur.

   2. Regeringen kommer naturligtvis kvotera in MENAiter och kvotera bort svenskar.

   3. Svenska ungdomar som kanonmat medan de nytillkomna passas upp på ett boende, är du seriös?

  2. Kan bli farligt, de verkar ju inte veta vem som är vän och vem som är fiende…skjuter på allt.

   Men, visst vore det väldigt bra för dagens ungdomar att göra lumpen, det är många som skulle behöva lite disciplin, man kan inte åka räkmacka genom livet…

 15. Säkerhetspolitiska läget ? Var finns osäkerheten i dagsläget. Är det ett yttre hot eller är det ett inre hot som bör prioriteras. Att med hela handen peka ut stater i närområdet som ett hot när svenska politiker och myndigheter har gigantiska problem på hemmaplan inger inget förtroende.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: