Lindberg bäddar sin egen bädd!

Sedan jag började att titta in på twitter så har jag ännu mindre förståelse för Anders Lindberg. Han kan häckla, hata, ljuga och skvallra och ändå få det till att han är ett offer för näthat?? Obegripligt. I mina ögon har han bäddat för detta helt själv genom sitt eget beteende. Hur kan man få förtroende för honom??? Han har över 25.000 följare på twitter och  5.300 ”likes” – det säger en hel del om vad folk tycker!

Det finns många, många, många tweets från Lindberg som han häcklar andra, handskas vårdslöst med sanningen och uttrycker sin avsky, så vill han att vi skall tro att han och andra s.k. journalister är offren?? Mina föräldrar (+85) läste tidigare Aftonbladet men inte längre. Inte p.g.a. vad jag sagt utan den snedvridna vänsterpropaganda och uppenbara lögner som farsgubben säger! -Den där Lindberg……

Man måste städa framför sin egen dörr och ha rent mjöl i påsen och detta har Lindberg missat totalt och därför får han utstå vad han själv delar ut – näthat!  Sluta kasta skit omkring dig Anders Lindberg så kanske, kanske………… nej förresten, det är för sent. Den stora skadan är redan skedd!!

Om Anders Lindberg på bloggen…

24 thoughts on “Lindberg bäddar sin egen bädd!

 1. Lindberg ,Arnstad !! Jag skäms för att ja är född i samma land som dessa två ”konstiga ” figurer !!

  • Det enda du har att skämmas för är att du inte har dödat någon av dem (ännu).

 2. Reblogga detta på johan herrgård och kommenterade:
  Kåsör Lindberg samt fil. stud. Arnstad är så kallade istologer (påhittat ord av mig). Kontentan av deras uttalanden är alltid att befläcka subjekten med något-ist. Då är poängen gjord och de goda har vunnit enligt istologerna.

 3. @Ulsan, du är go, godare är att du länkar, godast är dina och Petterssons läsvärda och tänkvärda logginlägg. ”Varför ska vi finnas oss i att bli kallade ”vitskallar” i en P-1 fokumentär?”

  Ja, varför kallas vi rasister? Vem kastade första stenen? Vem håller i taktpinnen? Vad jag ser och hör är att Anders Lindberg spelar bland stråkarna. En obegriplig symfoni av bajs som slutar moll.

  • Fast låtar i moll kan vara mycket vackra. Här är det snarare en kakafoni av dissonanser med allt från frigolit som dras mot glas och ett kompani MENA-”gossar” som torterar försvarslösa skrikande katter till döds med syra och mattknivar till ljudet av ett magsjukt fotbollslag som turas om att kaskadkräkas med tillhörande spyvrål och dödsskriken från halal och kosherslaktade vita spädbarn och de fullständigt vansinniga skräckfyllda skriken från oskyldiga flickebarn som könsstympas med smutsiga glasskärvor i en bajshydda i Zaire mm. Fullständig fasa!

 4. Kommer aldrig att glömma Katerina Janouchs överkörning av dåren, så liten han blev.

  • Det skulle vara kul att veta hur liten k*k han har. Med all säkerhet inte större än ett (väldigt litet) lillfinger (vid stånd).

 5. Lindberg lider av kretinism, han har haft handen i munnen hela livet. Som barn fingrade han med dreglet, som tonåring fingrade han på tänderna (bet på naglarna), som vuxen fingrar han på tungan. Då och då tar han handen ur munnen för att fingra på gylfen. Lille Anders fingrar endast på sig själv – hans raison d’être.

  • Touché, min sanningsdyrkande meningsfrände!
   Men i ärlighetens namn kan tilläggas att inte tusan har vederbörande låtsasskribent något verkligt existensberättigande. Detta torde stå tillfinnandes endast i Lindbergs egen och av en sällsynt egocentricitet profilerad föreställningsvärld. Den inbillade apoteosen håller den arme fan i ett järngrepp, något som dagligen tar sig uttryck inom den skamlöst infantila och politiserade mediasfär vi normalbegåvade nyhetskonsumenter föredrar att undvika.
   Andreas 🙂

 6. Den dåren har ju inte en häst hemma i hagen. Borde låsas in med tvångströja.

 7. Lindberg satt tillsammans med Mona hos sossarna. Han blev så inspirerad av ”Mona muslim” att hjärncellerna tvättades bort. Det han skriver idag är en man utan hjärnceller!

 8. Herr Bisarr, hen är ju ständigt återkommande i statstelevisionen det talar sitt tydliga språk.
  Hen kommer att bli paria när den tiden kommer.

 9. Anders Lindberg har generalfel om sin doktrin …

  ”Högre skatt = bättre välfärd”

  https://1.bp.blogspot.com/-no-1Dkqg818/WA-MJY3pNLI/AAAAAAAAPm8/zbCDOm5LN0M6v7ez-5Httu_xdIjRe15bwCLcB/s1600/Tweet%2BLindberg.png

  Lyckligtvis har finansminister Magdalena Andersson (S) kommit till insikten att …

  ”När skattesatsen är noll (0) procent så får staten inte in några pengar. När skattesatsen når100% blir skatteintäkterna också noll”.

  http://www.skattebetalarna.se/sites/default/files/laffermagdalena.jpg

  Så ”nationalekonomen” Anders Lindberg kan slänga sig i väggen och sen söka medlemskap i samma klubb som pizzaekonomen Henrik Schyffert m fl Fake-ekonomer.

 10. Jag tror att den lille parveln Anders Lindberg inte vågar
  gå ensam på en gata i Stockholm, hans stora käft måste
  vara en otrolig belastning för idioten, hur länge kommer
  det Norska mediehuset att stå ut med denne jubelidiot?
  Man ska ju veta att det dräller omkring en hel drös av
  idioter på Aftonlögnen som bara ligger steget under A.L
  men denne Lallare ligger i absolut topp över fullblodsidioter..

  • @Ulsan, du är go, godare är att du länkar, godast är dina och Pettersson läsvärda och tänkvärda logginlägg. ”Varför ska vi finnas oss i att bli kallade ”vitskallar” i en P-1 fokumentär?”

   Ja, varför kallas vi rasister? Vem kastade första stenen? Vem håller i taktpinnen? Vad jag ser och hör är att Anders Lindberg spelar bland stråkarna. En obegriplig symfoni av bajs som slutar moll.

   • Tack för den positiva kommentaren. Samarbete berikar. Petterson har en fantastisk blogg och har gjort mycket nytta i flera år. När Anders Lindberg och hans orkester av övriga journalister spelar falskt bör det påtalas.

  • Bra inlägg, som lyfter fram hur PK-media behandlar oss svenskar.

   Jag har ingen annan stans sett något om att svenskarna skulle utgöra ett problem för spanjorerna.

   Att inslaget fått pris betyder ju inget, det är klubben för inbördes beundran som delar ut det.

   Vad som också undveks att berättas om, är att om man vill bli spansk medborgare så måste man klara språkprov.
   I Sverige är det tvärtom, här ska vi anpassas till de nya språken som kommer in.

   Tyvärr tror fortfarande för många svenskar att SVT/SR är något man kan lita på.
   Men, tack vare alternativa medier avslöjas sanningen om propagandaapparaten!

   • Gräver man lite så inser man att priserna förlorar sin glans och är en liten sporre för den som lyssnar till husbondens röst.

 11. Den vänstervridne hycklaren Anders Lindberg skriker i sin ekokammare.
  rasist, facsist, nazist … Blir han aldrig trött?

Kommentera