Stäng

IS drar sig tillbaka till Europa

ISLAM. IS-ledaren Abu Bakr al-Baghdadi har insett att slaget om Mosul är förlorat men uppmanar styrkorna i Mosul att stanna kvar och slåss till slutet. 

Abu Bakr al-Baghdadi har hållit ett avskedstal och IS radiostation tystnade i går kväll. Al-Baghdadi uppmanar de styrkor som inte är innestängda att omgruppera och att de utländska terroristerna ska återvända till sina hemländer. 

 

IS kommer i framtiden inte hålla mark och inte verka som en stat utan gömma sig bland civila och dyka upp och göra terrordåd och försvinna igen. Det är inget nytt, skillnaden är att IS har mycket bättre vapen och kraftigare bomber.

Detta medan politiker och journalister i väst skäller på Trump för att vill krossa IS och hindra terroristerna att ta sig in i Västvärlden.

Det kan vara Pandoras ask som vi ser öppnas. 

Magda Gad varnar nu för vad som kommer härnäst.

”Det här är det första tecknet på IS omvandling till det jag länge varnat för: ett al-Qaida 2.0.
Det vill säga att IS i framtiden kommer operera som al-Qaida, inte hålla mark och inte verka som en stat utan kunna finnas överallt gömda bland civila och dyka upp och göra terrordåd och försvinna igen.

Skillnaden är att IS har mycket bättre vapen och mycket kraftigare bomber.

De kan även förhandla med al-Qaida om att gå ihop med dem i en enda stor terrororganisation.
Ayman al-Zawahiri, ledaren för al-Qaidas moderskepp i gränsområdet mellan Afghanistan och Pakistan, har tidigare uttryckt intresse för detta.

De senaste dagarna har det varit många bombdåd utanför IS frontlinjer i Irak, bland annat i Bagdad, Kirkuk, Tikrit och Anbar.

De irakiska styrkorna har också hittat två IS-träningsläger, ett i Baqubah och ett i Ramadi.
Pandoras ask har öppnats.”

Magda Gad rapportera dagligen från fronten i Irak..

8 reaktioner på “IS drar sig tillbaka till Europa

 1. IS är inget annat än en samling människor som är mentalt svaga och inser inte vad det är dom gör dom är så in i norden hjärntvättade. Jag ser överallt där man tagit is terrorister tillfånga och dom gråter som barn, det är så jävla patetiskt. Har dom ingen som helst självaktning eller ens en egen vilja, dom låter sig styras av någon galning som gömmer sig långt bort från det krig som dom själva startat och kräver att alla ska utkämpa det åt dom och om det nu är någon som inte ställer upp så döda man honom och hans familj och släkt och allt man kommer åt, så många av de som strider för IS har inget annat val, men det är ju inte utan att man undrar hur ihelvete dom lyckats skrämma alla dessa människor i all evighet utan att någon ens satt ner foten och sagt att nu får det vara nog och slut på eran jävla terro mot erat eget folk, och om ni vill kriga så får ni fa’an i mej göra det själva.Men själva är dom så jävla fega och ynkliga människor, fast egentligen är det fel att kalla dom för människor för det är omöjligt att det är människor utan dom är något som inte har fått något namn än. Så måste det vara,
  Hela islam bygger på terro och hat, och jag kan bara inte förstår att alla dom människor som följer islam trofast inte läser koranen och lär känna sin egen religion, och om dom gjorde det och inte är allt för hjärntvättade så måste dom ju inser att religionen och den gud som dom tillber bara förespråkar en sak och det är död åt alla som inte tillber honom för dom är inget annat än otrogna hundar och ska dödas. Om jag nu var muslim och gick till moskén var och varannan dag för att be till min gud. Så skulle jag vilja veta allt om den gud som jag ber till, och om jag då fick lärdom om allt det som jag vet nu så skulle jag förstår att min gud är ingen god gud utan snarare ondskan själva, och en sak är säker och det är att jag tänker då rakt inte be till någon som har så mycket ondska i sig. För tänk nu att det finns ett liv efter detta och att det till och med är det som alla kristna har som tror, vilket innebär endast godhet och om någon slår dig på kinden så säger kristendomen att man ska vända andra sidan till. Och varför, jo för att den som gör detta mot dig kommer att få sitt straff den dagen han eller hon ska gå vidare till nästa nivå. Och jag måste säga att om jag hade gjort vad många av dom som deltagit i IS gjort så skulle jag vara väldigt rädd och då menar jag verkligen riktigt riktigt rädd för att dö, för det är där som alla som vet med sig vad dom gjort kommer att få betala priset för sina gärningar man begått som levande och ingen absolut ingen kommer undan det.
  Och riktigt rädda ska dom blir som hör ett skällande och gluffsande, för enligt bibeln så är det DJÄVULSHUNDARNA som kommer för att släpa din själ ner till HELVETET och vem skulle nu inte skita i byxan.
  SÅ JAG SÄGER TILL ALLA SOM INGÅR I EN RELIGION UPPLYS ER OM VAD DEN RELIGIONEN STÅR FÖR OCH OM DET ÄR ONDSKA SÅ REKOMMENDERAR JAG ATT MAN LÄMNAR DEN OMEDELBART INNAN DET ÄR FÖRSENT, FÖR TROTS ALLT SÅ SKA VI ALLA GÅ VIDARE EN DAG OCH DÅ FÅR ALLA KRYPA TILL KORSET OCH BEKÄNNA SINA SYNDER och om jag gjort vad många som strider med IS gjort, ja då är det, det sista jag vill att dö, för alla onda människor som ägnat sitt liv åt att bara göra onda gärningar kommer att få sitt straff och jag är ganska säker på att det blir inte roligt.
  Jag kan inte fatta att många människor bara ägnar sitt liv åt att skada andra, jag menar att livet i sig är så kort och varför bara göra ondska och varför inte istället bara göra godhet. Det kan väl inte finnas ett högre pris att få som att se glädjen i ögonen på någon som man hjälpt.

 2. På de svenska flygplatserna står vänstern redan med sina skyltar ”refugee welcome”.

 3. &6 kg sprängdeg hittat i Göteborg, bruka användas i det militära, Tro knappast att det förvaras till nyårsafton.

 4. Överfalssvåldtäkts vetenskapsmännen får PUT i Sverige, dvs vi försörjer IS via SOL = socialtjänstlagen.

 5. Å här kommer de att dyka upp SOM MASKROSOR PÅ VÄGRENARNA !!!
  Måste bli kul att se det i SVT
  🙂

Kommentera

%d bloggare gillar detta: