Välkommen till Sverige, Eldorado för migranter

av Nima Gholam Ali Pour • 27 februari, 2017

År 2016 fick Sverige ta emot 28 939 asylsökande. Sverige är huvudsakligen ett kristet land i norra Europa och ändå kom de flesta asylsökande till Sverige från tre muslimska länder i Mellanöstern: Syrien (5459), Afghanistan (2969) och Irak (2755). Varför är det så att människor från dessa tre muslimska länder väljer att korsa Europa för att komma till Sverige? Vad är det som Sverige erbjuder som lockar människor från andra sidan av jorden?

gatestone_eldorado

Det är inte de stora metropolerna i Sverige som lockar dessa människor. 56% av Sveriges yta är täckt av skog. Förutom den svenska huvudstaden Stockholm, så har Sverige inga städer med med mer än 1 miljon invånare. Sveriges årliga medeltemperatur är ca 3 ° C (37,4 ° F), så det är inte vädret som lockar tiotusentals människor från muslimska länder till Sverige.

Läs vidare

13 thoughts on “Välkommen till Sverige, Eldorado för migranter

 1. Verkligen på spiken!
  Typiskt att det kommer från en invandrare. Få svennar är tyvärr kapabla tillsamma analys. Utom vi som besöker denna och liknande sajter förstås!

 2. De följer koranens direktiv: Islam ska ta över världen. ”Inte delar av den,
  utan hela – och om så behövs, med våld!”

  Försök att förstå!
  Försök att sätta dig in i vad som är på gång!
  Försök att rädda vårt fosterland!

  Alla muslimer är muslimer!
  Alla muslimer ska följa koranen!
  Alla muslimer ska bekräfta sin hjärntvätt fem gånger/dag!
  Alla muslimer är ett hot mot vårt fosterland, Sverige!
  Koranen/islam är hotet mot vårt fosterland!

  ”Grannsamverkan mot brott” kan lösa problemet.
  ”Yes we can”, sade Obama.
  Vi är inte besegrade ännu!

 3. Gemensamma asyl regler inom EU. Kvotflyktingar och Swexit.

  Widar Andersson idag i tv: SD äter upp S.

  Hoppsan – väljarna heter väljare för att de kan göra ett val?

  Tror inte riktigt att de analyserande experterna till fullo har noterat att i valet ingår även att genom migration ta med sig den skatt som politiker tänker sig fördela. De kan nog inte räkna med att folk stannar och betalar skatt som de spenderar på gränslös idioti.

  Vi måste fördela jämlikt. Ta från de rika osv.
  Det handlar inte bara om hur hög skatt varje land drar utan också vad den används till. Dagens fördelning till ensamkommande (ära unga ljugande män) är förmodligen bara uppskattad av de som själva gynnas ekonomiskt genom verksamheter som fördelar skattemedel till dem.
  Svårt att se att människor som driver framgångsrika företag plötsligt vill agera idioter och kasta bort de pengar de tjänat.

  Satt en i tv och var arg och sa att det måste bli mer jämlikt.

 4. Tacka fan för att höga bidrag inga krav lockar. Man kan sitta och fika och titta på när dom dumma svenskarna jobbar för att försörja blattarna.

 5. Den enda anledningen till att inte ännu fler kommer, är att dom tror inte det är sant! Det är heller inte konstigt att ockupanterna blir mer religiösa när dom anländer till Sverigeistan än vad dom var hemma!

  Det enda dom kan tro är ju att deras gud har hört deras böner!

 6. ”Sverige” erbjuder bostad och de bästa bidragen, full tillgång till välfärd helt utan några som helst motkrav.

  Sedan kan de åka till fosterlandet på semester under vinterhalvåret och locka hit fler.

  Socialdemokraterna är det parti som erbjuder de högsta bidragen och straffar duktiga arbetande människor med höga skatter. Sossarna höjer flerbarnstillägget och höjer skatterna. Det kallas omfördelningspolitik och det förstör ett samhälle, man måste uppmuntra strävan, inte tvärt om som sossarna gör…

  Socialdemokraterna är Sveriges största hot!

 7. Det som lockar dessa s.k. ”flyktingar” hit är ett gratis leverne resten av livet. Fri läkarvård. fri tandvård, gratis boende och förtur i bostadskö och jobbkö.
  Vad gäller jobb så är det så att de som kommer hit själva sagt att ”vi har inte kommit hit för att arbeta utan för att få hjälp.”

 8. Tag siffran 28 939 och fördubbla den så kommer ni mycket närmare den siffran som talar om hur många den islamistiska invasionsstyrkan förstärktes med.

Kommentera