Bombhot i massor mot Judiska föreningar.

För ett par dagar sedan vandaliserades en Judisk kyrkogård i Philadelphia. 150 gravstenar vältes och en del förstördes. Under tiden som arbetet med att  reparera kyrkogården höll på så fick Judiska skolor och föreningar över hela östra USA mottaga bombhot. I bland annat New York evakuerades över 200 personer från det Judiska centret. Inga bomber hittades på någon av de hotade platserna så nu har livet återgått till det vanliga igen – tills nästa gång!!      foxnews

8 thoughts on “Bombhot i massor mot Judiska föreningar.

 1. Är övertygad om att vi behöver – och vill ha gruppen judar i vårt, gemensamma fosterland.
  Det finns många folkgrupper, som vill behålla sin gruppidentitet, bl.a judar.
  Vi måste och vi vill acceptera det.
  Däremot är hjärntvättade, ”religiösa” sekter ett hot mot vårt land, våra närmaste, det vi äger och det vi har byggt upp.
  Vi kan gemensamt, i små grupper, ”Grannsamverkan mot brott” agera för att begränsa eller eliminera dessa hotande sekter.
  Med rätta ”aktiviterer” kan vi få dem att ”längta hem”!
  Gå samman!
  Lägg strategi!
  Agera diskret!
  Gå ut som ett kompisgäng!
  Dokumentera inte!
  Gör Sverige svenskt igen!
  Det finns ännu en möjlighet!
  Det finns vaccin mot virus………
  ”Yes we can!” -sade Obama.

 2. Det intressanta är ju att det verkar finnas ett genuint hat mot judar. De har blivit utkastade ur över 100 länder de senaste 2500 åren om jag förstått det rätt. Jag tycker att det borde på global basis tillåtas och krävas en total genomlysning av förintelsen i form av en eller flera rättsprocesser där alla bevis tvingas fram och genomlyses och värderas enligt vår västerländska juridiska tradition. Om den visar sig vara överdriven tror jag framtidens judar kommer tjäna på att det en gång för alla nedjusteras till rätt nivåer och att alla löjliga och vansinniga förbud mot att forska kring frågan tas bort för det bidrar ju bara till skepticismen kring siffrorna. Vad säger jag till mina elever när någon högt ifrågasätter historien och siffrorna? Jag har ju tvingats höra mig själv säga att man inte får ifrågasätta trots att jag själv ärligt inte får ihop historierna med lampskärmar och tvålar. Nu senast erkände ju judiska historiker att de 5 miljonerna icke-judar som sagts också mördats i förintelsen bara varit ett påhitt för att förstärka känslorna för de sagda mördade 6 miljonerna. Jag tror att denna fråga är den viktigaste för att få bort det hat mot judar som tycks finnas idag.

  • Åke Sandin hette en lärare som var ordförande i Svenska Freds och varit en mycket aktiv samhällsmedborgare hela sitt liv. När han pensionerat sig började han funder på sådant också, på vad han hade stått och lärt ut hela livet. Framförallt började han forska om vad som hade gjorts mot den tyska civilbefolkningen efter kriget. Han har även drivit Radio Tyresö. Och har den här bloggen om de frågor som du funderar på. Där han går igenom vissa saker som visat sig vara skrönor, såsom just tvålar, till exempel. Det finns väldigt mycket material på bloggen, även om den inte verkar vara aktiv längre.

   http://vedebesegrade.blogspot.se/

   https://sv.wikipedia.org/wiki/%C3%85ke_Sandin_(fredsaktivist)

 3. Jag tror inte på sånt här förrän någon gripits. Alltför många sådana här saker har visat sig vara av judar eller vänsterrister eller muslimer själva. Som till exempel moskesprayningen häromsistens som visade sig vara på turkiska. Eller moskesprayningen på södermalmsmosken som säkerligen var afa eller dylika.

 4. Jisses vad massa skinheads det blev i Sverige på några år… särskilt i Malmö.
  Eller Hur svetsarn?

 5. Justice Department, Homeland Security, the FBI, and the White House är källor enlig Fox News. Alltså har gravskändningen ägt rum. Väntar med spänning på identifikation av förövarna, då det måste vara en samordnad aktion.
  Obegripligt om det vore amerikanska nynazister. Det gynnar inte Trump. Lika dumt är, om det vore amerikanska muslimer, då det inte gynnar anti-Trump som är för muslimer.
  Obegripligt om det vore svarta som inte vill förstöra varumärket ”Black Life Matters”.
  Gärningsmansprofilen blir då vita, unga, män som inte har någon framtid, då de misslyckats med skola och jobb och tycker det är spännande att vara vänsterns svans (jmf Afa, ung kom).

Kommentera