Video: Ambulansförbundet, no-go zoner är verklighet

INVANDRARVÅLD. Gordon Grattidge, förbundsordförande för Alarm-Ambulansförbundet påstår att det finns no-go zoner och att det är segregerade områden med i huvudsak invandrare som hotar. Ambulansförbundet har krävt militär skyddsutrustning för att gå in i riskområden. Begreppet no-go är berättigad och där behöver vi personskydd för att gå in. Övervägande av hoten och våldet kommer från människor med utländsk härkomst och områdena blir fler och fler samtidigt som våldet eskalerar. Det händer ofta att vi får backa ut…

-Pettersson undrar om justitieminister Morgan Johansson ljuger, när han påstår att det inte finns några no-go zoner…eller ljuger Gordon?…

18 thoughts on “Video: Ambulansförbundet, no-go zoner är verklighet

 1. […] PK-folket brukar bli mer upprört över att vissa områden i vårt land kallas no-go-zoner än vad som faktiskt försiggår i dessa områden – droghandel, trakasserier av kvinnor, brutala shariagäng, misshandel av representanter för media, stenkastning och andra attacker mot polis och räddningstjänst. Därför ges stort utrymme åt lugnande röster som polischefen Erik Åkerlund i Botkyrka, som med viss semantisk finess hävdar att det inte finns några no-g0-soner utan endast ”go-go-zoner”. Han motsägs dock av Gordin Grattidge, ordförande i Alarm-Ambulansförbundet, som menar att uttrycket no-go-zoner visst har fog för sig:  https://petterssonsblogg.se/2017/02/27/video-ambulansforbundet-no-go-zoner-ar-verklighet/ […]

 2. Det bästa för Sverige är om all utryckningspersonal vägrade att gå in i sådana zoner. Om det brinner så låt det brinna, om någon ligger döende så låt honom dö och om det varit något rån eller liknande så låt det bero.
  Ingen som jobbar hos ambulansen. brandkåren eller polisen skall gå in i sådana zoner utan stanna utanför och garva åt muslimmördarna.

 3. Vore nog bra om det var en GO zone enbart, dom kan ju tex elda upp den sista bilen de har, och använda apostlahästarna på heltid, är nog bra att de inte behöver några ambulanser, så kan gamle Svea spara några kronor, inte är de vana med rinnande vatten eller el heller. Så reparationer av detta kan ju inte heller utföras utan snart militär på plats. Det är ju ok om man vill backa bandet ca 1000 år, då får man ta smällarna som de kommer.

 4. Eftersom ambulanspersonalen inte tillåts utföra sina arbetsuppgifter utan att riskera eget liv, så är det bara att låta stenkastarna och deras anhöriga slippa få sjuktransporter. Då löser sig nog problemet av sig själv.

 5. Det viktigaste måste ju vara att måla bilarna med ”röda halvmånen”.
  Annars tror ju de stackars invandrarna att korsriddarna invaderar deras hem. Allt är vårt fel, vi Svenskar är helt enkelt för dåliga på integrera oss.

  • De kanske du ha rätt i, vid 3 tillfällen räddade ambulanspersonalen livhanken på mig. Hade det hänt i Malmö eller Husby hade jag troligtvis död i väntan på ambulans.

 6. Nu ska kvinnorna i Sverige få utbildning i hur man föder barn i bilar???.
  Räcker det inte med att dom blir våldtagna där???.

 7. Jag tror 100% på Gordon 0% på Morgan:
  redan tidigare t.ex. i denna mycket interessanta ”undercover resp. dolda kameran” dokumentär visas hur polis etc. angrips i dessa områden inte bara i Sverige utan också t.ex i Frankrike
  https://youtu.be/hR7REARFFpQ

 8. Vore kanske en idé att utrusta utryckningsfordon med möjlighet att sprida svinpiss i stora kvantiteter !

 9. Enligt det korrupta globalistetablissemanget existerar ju dessa zoner endast i egenskap av högerpopulistiska konspirationsteorier, vilka medvetet vill skada nationen och ge den internationellt vanrykte. Den mycket bistra sanningen går dock aldrig att dölja eller förneka och den har nu kommit i kapp de ytterst ansvariga för tillskapandet av alla dessa hotfulla scenarion, oavsett vilka desperata försök att maskera de verkliga förhållanden som Public Disservice ogenerat slänger i trynet på sina konsumenter.
  Andreas.

Kommentera