Stäng

Krafter som försöker dölja

Allt fler människor i Sverige sympatiserar med våldsbejakande islamism. Det konstaterar Myndigheten för samhällsskydd och beredskap i en rapport från slutet av 2016.

Det bekräftas nu av Säpo som säger att antalet sympatisörer har ökat det senaste året, många av dessa är sympatisörer i det tysta.

Johan Westerholm på Ledarsidorna har tagit del av rapporten och han hävdar också att det finns krafter i Sverige som inte vill att rapporten ska nå ut till allmänheten och dessa krafter återfinns i såväl media som i den politiska sfären. Att det finns politiker i Sverige som sympatiserar med det Muslimska brödraskapet har vi sett bevis på, men finns det också journalister undrar Westerholm?

Enligt honom är det vissa journalister som försöker radera alla spår av MSB:s rapport i syfte att den inte ska nå ut till befolkningen. Vilka dessa journalister är , redogör han inte för. Johan Westerholm har lagt upp dokumentet på Ledarsidorna till allmänhetens beskådan och hoppas att så många som möjligt sprider den. Därför gör vi så och länkar till rapporten här.

Ps

Den här tweeten kanske kan ge oss ett tips på en av de journalister som försöker dölja. Jerlerup är socialdemokrat och Socialdemokraterna har besvärande kopplingar till islamism, inte minst genom sin religiösa gren Tro & solidaritet.

skarmklipp

7 reaktioner på “Krafter som försöker dölja

 1. Åtgärd:
  ”Grannsamverkan mot brott”!
  Skapa små, diskreta grupper för att neutrlisera sekten!
  En och en kommer de att besluta sig för att låmna vårt fosterland!
  Gör tydliga, diskreta ”aktiviteter”!
  Vi måste försvara vårt fosterland NU !
  Det är snart för sent!
  Sekten förökar sig som råttor – och på vår bekostnad!
  Sätt stopp för det!
  Diskutera åtgärder i små, diskreta grupper!
  Aktivera gruppen!

 2. Denna infiltration känner vi igen sedan antiken, trojanska hästen är namnet. Det var inte många i hästen men de släpptes in innanför murarna och besegrade en mycket större här. Sverige står på tur p.g.a. vår flathet och naivitet.

 3. Självklart har Vålds och IS anhängare ökat! Det kom 180 000 flyktingar i fjor, det är enkel mattematik!

  En viss procentandel av av dessa 180 000 flyktingar är IS anhängare, anta en så låg siffra som 1%.

  Om det är relevant som exempel vet jag ej, men i vilket fall skulle det innebära en ökning på 1800 våldsbejakande extremister i landet på ett år!

  Skrämmande!

 4. Skrämmande, aningslöst, varför mörka? Tilltron till etablissemanget ökar inte med sådana åtgärder, tvärtom.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: