Steffe Lövens kompis uppmanar till våld mot judarna

Irans president, Hassan Rouhani uppmanar till ökat våld mot Israel.  Han hade nyligen besök av Sveriges statsminiminister, som tillsammans med den Svenska utrikesblondinen gärna skickar stora summor av de Svenska skattebetalarnas pengar till tunnelgrävarna och stenkastarna i  palestina.

steffe-o-hassan

Steffe o hans kompis Hassan

FjärranÖsternRedaktören påpekar: De rykten som påstår att Stassmistern beordrat försvarets elitgrupp, SOG att diskret kasta bananskal på trottoaren utanför Israels ambassad i Stockholm, för att stödja palestians kamp  är obekräftade!

 

11 thoughts on “Steffe Lövens kompis uppmanar till våld mot judarna

 1. En mor känner på sig när det är fel på barnet. I djurvälden kan ungarna bitas ihjäl, i människovärlden kan de lämnas bort.

 2. Vilken påfallande gemytlig informalism som råder mellan dessa tvenne konspiratoriska islamister! Bara en tidsfråga innan Löfvén, denne vår främste koranpromotor, à tout prix beslutar sig för att ta steget fullt ut och konvertera till islam. Man kan blott fundera över vilken av våra nationsbespottande potentater som först hinner genomföra detta kristendomsfientliga trosbyte – statsministern eller ärkebiskopen.
  Tack för ordet!
  Andreas.

 3. ”Bleed, bleed, poor country!
  Great tyranny! lay thou thy basis sure,
  For goodness dare not cheque thee:
  – wear thou thy wrongs;”
  (Macbeth: act IV, scene 3)

  Översättning:

  ”Blöd, blöd, mitt arma land! – O tyranni,
  Lägg du din grundval fast, ty redligheten
  Djärvs icke hindra dig! – Lid nu ditt onda”.

 4. Två kriminella tar varandra i hand, nazisten Stefan Löven och den muslimske psykopaten och mördaren Hassan Rouhani med många liv på sitt samvete (som de saknar) och båda har blod på sina händer!!

  • Bilden visar sosse-psykopaten och nazisten och svammelpellen Stefan Löven – en farlig, hänsynslös psykopat som kommer undan ansvar på grund av att SVT och hatmedia styrs av lakejer till Socialdemokraternas partistyrelse!

 5. Vad anklagar dom judarna för????? ”Se bjälken i ditt öga innan du ser grandet hos din fiende”, står det i bibeln. Se bara hur de själva gör det, som de anklagar judarna för, varhelst de befinner sig. OCKUPERAR!!! Om det inte är det, vad är då judarnas närvaro annat än en närvaro. Dessutom, dominerar muslimerna över folkrätten, såväl där som här. För, är ett land de ockuperandes rätt? I så fall hade ju Hitler en poäng, med sitt tagande av Europa. Är det detta antirasisterna menar????? ”Ett land tillhör ingen”, skanderar de ju. Så de välkomnade Hitler alltså. Och alla kolonisatörerna i Afrika mf l. delar, var alltså legetima. Vad bråkade man då för om den vita inkommande styresbefolkningen i Syd-Afrika, om ”ett land tillhör den som tar det i besittning.” Fattar inte de sjuka vänsterasen, hur de säger mot sig själva i sitt dogmatiska svammel utan relevans.

  Jag tror på att ett land tillhör det folk som har sina rötter där. Därför tillhör palestina-området/Jude’en Judarna, och Sverige oss äktsvenskar, och INGEN annan. ALLT ANNAT ÄR EN DJUP KRÄNKNING AV ETT FOLK, I HITLERS ANDA. Och det vill i alla fall inte jag ha!!!

 6. Är inte det ett brott mot Genève konventionen att kasta bananskal framför ambassaden. Tänk på eventuella kollaterala skador? En protesterande Palestinier kan ju halka och slå sig. Som den moraliska ”STORMAKT” Sverige är, bör vi avstå från dessa metoder.

 7. Ja vi har en märklig statsminister, så det är väl inte
  konstigt att han omger sig med märkliga figurer?

  • De har samma ”värdegrund” – makt till vilket pris som helst nazisten Stefan och pojkknullaren Hassan!

Kommentera