Wilders ställer in alla offentliga framträdanden inför valet

En medlem av Gert Wilders livvaktsskydd, som sägs vara av marockanskt ursprung, har anhållits för att man fruktar att han läckt viktig information om Mr Wilders till ett farlig marockansk-muslimskt gäng.

Wilders har ofta uttryckt att han starkt motsätter sig ”invationen” i EU av muhammedaner, han har särskilt kraftigt kritiserat  invällarna från Marocko för de stora problem, som den höga andelen kriminella bland dem , ställt till i det Nederländska samhället och kallat dem för ”avskum”!

Man fruktar nu för hans säkerhet efter att en säkerhetspolis med ursprung i Marocko med uppgift att skydda honom, tagits bort från sin tjänst då man misstänker att han läckt känslig information till en muslimsk extremistgrupp.

Han har bott i flera år med konstant skydd för att man befarar våldsamma attacker från islamistiska radikaler på grund av hans frispråkiga syn på religion och hotet mot Europa från islamistiska fundamentalism.

Nederländska väljarna gå till valurnorna om mindre än en månad den 15 mars.

LÄNK

 

5 thoughts on “Wilders ställer in alla offentliga framträdanden inför valet

  1. Wilders personliga säkerhet är den absolut främsta prioriteten och vi kan konstatera att säkerhetsrutinerna trots allt fungerat. Emellertid ställer man sig aningen frågande inför det faktum att en individ med en sådan för tjänsten olämplig bakgrund överhuvudtaget anställts. Förmodligen har ifrågavarande kräk lyckats dupera kretsen runt Geert Wilders, vilken i syfte att visa att de inte är definitivt avogt inställda till främlingar, en gång begått misstaget att lita på en koranslav. Den felaktiga bedömningen torde icke komma att upprepas, ty av skadan blir man än visare.
    Andreas.

  2. Shrek-arabi (illegal invandrare från Iran men med pajas fluga) kan få nystartsjobb där, och UD-blattar kommer skrika rasist, om hen inte får jobbet, Mona S intygar att hen är schysst… brott lönar sig för v-IS-(s)a

  3. Det är väl en jävla tur att dom luckas plocka dessa kriminella innan dom tar livet av han. Frågan är hur dom tänkte när dom från början tog in en Marockan som livvakt, ramlade han in mellan stolarna eller var det någon som bara ville vara snäll ..sådant straffar sig alltid. Skönt är i alla fall att Gert Wilders har proffs runt sig som vet vad dom gör.

Kommentera