S-ledning vill bevara stram flyktingpolitik

INRIKES. Socialdemokraternas partistyrelse vill behålla den skärpta flyktingpolitiken på obestämd tid, inte bara till 2019 som man enats om med Miljöpartiet. Det är en av riktlinjerna till partiets kongress som Stefan Lövfen presenterar på fredagsmorgonen.  

– Vi ska ha samma krav på nyanlända som andra arbetssökande, säger Stefan Löfven under sin pressträff från Socialdemokraternas kongress.

S-ledaren Stefan Löfven och partisekreteraren Lena Rådström presenterade i dag fram det förslag till politiska riktlinjer, där migrationspolitiken är ett ämne, som ska behandlas av ombuden på partikongressen i Göteborg den 8-12 april. Ord som ”krav”, ”ordning och reda” samt ”plikt” genomsyrade presentationen.

– Vi har lagt om politiken och den kursen ligger fast. Men vi står inför stora utmaningar, och det som oroar mig mest är de växande klyftorna. I spåren av dem hotar otryggheten att växa. Det här är den största utmaningen för Socialdemokraterna de kommande åren, säger partiordförande Stefan Löfven när han inleder pressträffen.

Här kan du läsa S-handlingar inför kongressen

-Pettersson undrar hur det står till i huvudet på statsministern ”otryggheten hotar att växa”…han tänker också behålla den skärpta flyktingpolitiken som han kritiserar SD för att vilja införa, och ställa samma krav på nyanlända som på svenskar som SD krävt i åratal…vilken konstig människosyn du har Stefan…

17 thoughts on “S-ledning vill bevara stram flyktingpolitik

  1. Vi kommer framöver få mer av sånt trams ifrån 7-klövern.
    Dessa partier kommer hävda att de har alltid sett till Sveriges inhemska befolknings bästa.
    Nu när SD ökar från varje dag, så kommer 7-klövern fortsätta att ljuga/bedra för att få röster.
    De kommer framöver säga att vi måste minska invandringen, hårdare straff, fler poliser, hårda kontroller, inhemska svenskar ska behandlas lika som invandrare, bidrag ska kontrolleras bättre etc. etc.
    Det värsta är att en del kommer gå detta och köpa dessa ”nya” idéer ifrån 7-klövern och fortsätta sin naivitet och rösta fram fortsatta katastrofala beslut som drar Sverige än djupare ( om vi kan sjunka djupare).
    Ps. Om vi blundar jättehårt så blir allt bra ur denna hemska mardröm. Och ögonen öppnades aldrig mer.

  2. Det riktiga Social Demokratiska partiet som existerade t.o.m. Tage Erlander såg till att den arbetande befolkningen fick det drägligt för att inte skriva bra. Barnen deras kunde få tillgång till adekvat skolning och landet gick från mörker till ljus. Efter detta kom en adlig person till makten, varför tror ni han valde Sossarna? Lättaste vägen till makten. Förfallet kröp nu på oss sakta men säkert, det fortsatte stadigt oavsett regeringars färg, alla hade ju indoktrinerats i samma sorts skolsystem. FN’s första ”alla människor har samma värdighet” blev i Sverige ”alla är lika mycket värda” Skolan fortsatte sin dogm alla skall veta lika mycket d.v.s knappt något bara alla kan kalla sig student. ”bort krav från sveriges alla skolor, bort kunskap är vår glada sång” melodi Internationalen.
    Nu har etablissemanget återigen skapat en klass lika som den tidigare arbetarklassen, dock med en stor skillnad, det finns inga jobb för outbildade personer. Tro inte för en sekund att flera moskéer kan lösa problemet ej heller bidrag till i stort sett allt och alla.
    Tyvärr får jag förmodligen inte leva för att säga ”vad var det jag sa” när våldet ökar liksom klyftorna och Sverige har en ekonomi som dagens Grekland.

  3. Svetsarn har råd nu att bromsa lite på flyktingsströmmen, han har nått antalet väljare till 2018-val. Hjärntvätt och fusk tillkommer.
    Ni, svenskar, luta er inte tillbaka och vänta på att SD ska vinna ärligt, partiet kommer att få rejäla hinder och smutskastning.

  4. Det är kriminellt för en Svensk att köpa sex, men är man
    Somalier och gruppvåldtar en försvarslös kvinna på en
    Finlandsfärja betalar Sverige ut ersättning till dessa låga AS
    på över 300 tusen per styck för att fick sig ett nyp???

    Om idiotin har en hemvist på Jorden är jag säker på att
    det ligger i Sverige hos Svenska skämtet till
    rättsssystem????????????????????????????????????

  5. Trots det stora och mycket allvarliga krisläge som Sverige befinner sig i pågrund av just hans totalt ansvarslösa politik när det gäller invandringen till Sverige. Så saknar jag ord när det gäller hans trovärdighet för den är lika med noll.
    Om man bara anstränger lite och söker av vad som händer i Sverige angående flyktingmottagandet i realtid så kan man läsa att det kommer flera tusen i månaden konstant. Med tanke på krisläget nu så kan jag överhuvudtaget inte förstår varför regeringen sätter total stopp för mottagandet tills alla dom som nu befinner sig i Sverige klaras upp och kommer på plats, och dom som inte ska vara här samlas ihop och följs till gränsen så att man med säkerhet vet att dom lämna Sverige.
    Jag upplever att Sverige just nu kan liknas vid något som är på väg att tappa all kontroll, och endast det för att dom som är skyldiga att upprätta ordning är livrädda för att ta dom beslut som är nödvändiga för att åter få kontroll, tydligen så får Sverige hellre krascha, än att dom ska behöva ta obehagliga beslut där dom riskerar att ställas mot väggen av pk-media och förklara deras brott mot mänskligheten, för enligt pk-media och deras uträkning så kan Sverige utan problem ta emot alla dom 65 miljoner som är på flykt idag. Och inte bara det för det finns ju inga andra länder i världen som har möjlighet till det och därför vila ansvaret på endast Sverige. Det är iallafall vad pk-media försöker få svenska folket att tror. Jag vill även passa på att uttrycka min glädje över att alla som sitter på styrande positioner i Sverige i dag har hela världens ögon på sig och det endast för att det tillslut nått fram hur media och regeringen och fanatiska grupperingar med dolt stöd från vissa partier i riksdagen. Och som har en enda uppgift att det är att få tyst på dom som försöker få folket att verkligen se sanningen och inte den vinklade som media vill att vi ska se. Och på grund av detta är många av dom som jobbar med att sanningen ska nå ut till folket, också utsätter sig själva och deras familjer för en mycket stor risk.
    Men att det nu nått ut till övriga delen av världen gör att dom som står förtrycket och lögnerna och hoten inte kan göra det lika enkelt nu för jag är ganska säker på att det finns ett öga på dom hela tiden som bara väntar på att dokumentera hur Sverige i dag tagit ett steg närmare en diktatur, men som vill att bilden av Sverige ska vara att vi är en humanitär stormakt i världen, men kanske igentligentligen är motsatsen.
    Vilketfall som helst så ska det bli mycket intressant att se hur utvecklingen går vidare.

  6. Han börjar väl haja att svenska folket är in i helvetes trötta på sozzarnas lögner och svek. Problemet är bara att de börjat hajat ca 15 år försent…

  7. Kan berätta att jag ligger i ständigt bråk med vårt S-styrda landsting. Har nu fått info inifrån om hur ruttet det är på psykkliniken. S har givetvis stöd av det korrupta facket Kommunal. I mail till mig trodde jag att detta inte händer i Sverige. I Nordkorea vore detta naturligt. Vad sysslar S med?

  8. Stram? Man baxnar. Att släppa in ytterligare en halv miljon, de närmaste åren, är det att vars stram. Fullständigt vansinnigt.

  9. ”krav på ordning och reda”? Jo dom orden har vi hört
    ett antal gånger, precis som”det är inte acceptabelt att
    begå brott”?

    Men om man då inte ställer dessa krav, och brottslingarna
    får löjliga straff, vad är då dessa ord värda.

    Den så kallade statsministern kunde lika gärna säga
    som det är, att vi har ingen lösning på problemen
    dom har växt oss över huvudet, SD hade rätt från
    första början, det var vi Sossar som inte såg det!

    fast är man en politiskt tillsatt Generaldirektör kan
    man utåt sett få sparken, men med bibehållen
    fantasilön? Varför då få sparken, då kan han ju lika
    gärna sitta kvar.

    Alla som befinner sig längst ner får sparken utan
    ersättning, men uppe i hierarkin kostar det inget
    att bryta mot regler. MÅR ILLA över SOSSERIET!

    • Det är äckligt som dom beter sig i detta axelklapparnas paradis.
      Han skulle givetvis få SPARKEN och bli hänvisad att ställa sig längst bak i kön på AF utan någon som helst ersättning.

  10. Svetsare lever inte i verkligheten.
    Så länge papperslösa befinner sig i Sverige och har rätt till skolgång, bostad, försörjningsstöd kommer inget förändras.
    Samma gäller s.k. ensamkommande barn som far gå färdigt utbildning, och sedan högst troligt kommer få PUT efter detta.
    Svetsare kan inte heller hindra EU medborgare komma hit och ta enkla jobb.
    Däremot kunde fack och han själv hindra Kosovoalbaner stoppa denna arbetskraft som idag förekommer inom bygg och stadtjanster.
    Jobbar svårt för 80 kr i timmen eller mindre.
    Allt ovan gäller även Centerpartiet som gärna vill ha ännu mer.
    Sverige går allt djupare ner i en svara som aldrig går rätta till om vi inte tar om allt från början
    De som ljugit för Migrationsverket går att återkalla PUT.
    Alla beviljade PUT senaste åren måste granskas igen.
    Ett totalstopp på asylmottagning måste gälla.
    Somalier skall tillbaka precis som Norge o Danmark gör.
    Direkta visning vid gränsen om dem passerat annat EU land.

  11. Det är i alla fall ett steg i rätt riktning, men vi har ingen ”stram” flyktingpolitik än !!!!!! Det väller fortfarande in migranter som inte skulle ha en tillstymmelse till chans att komma in i exempelvis USA, Australien och Brexit-England. När vi har en liknande politik och policy som dessa länder, har vi nått målet !!!!!
    Hittills i år, 2017, har det vällt in (enl mig-verkets statistik) över 2000 (tvåtusen) st !! Det är vansinningt mycket med tanke på att siffran inklusive anhöriga borde vara NOLL !!!!!! I minst 10 år framåt !!!!

Kommentera