Transsexuella får INTE välja…….

Ex. President Obama beslutade att transsexuella skulle få välja toalett utifrån sin egen könsidentitet. Inatt upphävde President Trump detta beslut. – Att dra tillbaka riktlinjerna visar att presidentens löfte om att skydda hbtq-rättigheter bara var tomma ord, säger James Esseks från organisationen ACLU, enligt ett uttalande. Jag fattar inte grejen?? Om man har en snopp går man på herrarnas har man ingen så går man på damernas, svårare är det väl inte?? Uppenbarligen så är detta viktigt för en del men man måste också tänka på dem så är ”vanliga”hetero. Jag kanske inte vill  ha en kille på damtoan?? Är det bara de transsexuella som skall tas hänsyn till. SVT

c

10 thoughts on “Transsexuella får INTE välja…….

 1. Håller med dig Ullabella i sak!
  Tänkte dock
  Äntligen har det amerikanska folket en President med stake,
  Visserligen hade de det innan men en del använde den vid fel tillfälle.

 2. Vill bara nämna att transsexuella är fångade i fel kropp. Det är tragiskt för den som är drabbad och många tar sitt liv. Så det är inget att skämta om utan för många ett stort lidande.

  • Kära Ullabella
   Jag är född till kvinna och har så förblivit genom åren. Går jag på toaletten vill jag gå på en toalett för KVINNOR. Jag vill kunna känna mig trygg i mina bestyr på toaletten. Jag vill inte komma in på en toa där det varit en karl som i bästa fall bara lämnat sittringen uppe. Värre är det när en individ med snopp inte vikit upp ringen utan stått en bit ifrån eftersom har trott ätt snoppen är längre än den i verkligheten är.
   Lösningen är enkel, en toa för kvinnor, en toa för män och en toa för övriga, vad de nu anser sig vara.
   Min första tanke då jag hörde om Trumps åtgärd på TV igår, var exakt vad bilden visar. Och tänk, samma tanke, fast tvärtom, slog min sambo.
   Men det är klart, en kille på toan, har han snygg rumpa så………

   • Bästa Ruth,
    Det är inte så enkelt. En transsexuell karl med snopp ser nog inte överdrivet manlig ut utan känner sig som kvinna och attraheras av män, inte kvinnor.
    Är inte så engagerad i det här med toaletter, vilket väl eg bör vara minsta delen i problematiken. 😉
    Undrar om du inte förväxlar transsexuell med transvestit? Läs mer om transsexuella. De är som vem som helst, och förtjänar sympati och respekt.
    Sedan är jag självklart för manliga riktiga män och kvinnliga kvinnor. Men det känns inte ok att driva med människor som lider av att ha fötts i fel kropp.

  • Det är så j-a synd om allt och alla. I tidningarna förs det reportage om killar med mikropenisar och det är så j-a synd om dem, tjejer som har för små bröst och det är så synd om dem, för korta, för långa, korkade ungar som får dåliga betyg, felplacerade homonoider som på våra breddgrader får för lite sol (D-vitaminer), etc etc osv. Gemensamt för allt är att vi ska tycka synd om allt och alla och må dåligt istället för att man fokuserar på de bra, riktiga män, riktiga kvinnor, begåvade barn, framgångsrika yrkesmän och kvinnor och ser till att det skapas möjligheter för dem att få bra liv, med stora familjer, många friska, vackra och smarta barn så att man över generationer tar bort defekter och tillkortakommanden ur folkstammarna. Vi ska inte ta speciella hänsyn till vare sig män med mikropenisar, korrupta politiker som Sahlin med många fler eller folk med pedofila / nekrofila böjelser, snedvridna självbilder eller ösa pengar och resurser över rent trams. Vi ska bygga ett friskt och hållbart samhälle med sikte många generationer framför oss.

 3. Jag antar att the Donald har läst handboken för NWO och kör den baklänges. Soros och de andra bakomliggande måste svära ramsor nu, det gick ju så bra under Obama och Hillary skulle bara spika igen locket. Hur kunde det bli så här?

  Dessutom kör han på i ett tempo som ingen amerikansk president hållit tidigare.

   • menade då den typ av publik han vänder sig
    till…lätträknade det fåtal gycklare (av idag),
    som är av ”Right Stuff”…deras stampublik
    är ofta ”fjortisar” ända upp i pensionåldern
    …enl. mitt tycke

Kommentera