Jämför kvinnlig rösträtt med kvoterad föräldraledighet

Annika Hirvonen, 27 år, sitter med i riksdagen för MP och gjorde en jämförelse i talarstolen som fick hakan att ramla i golvet. Trodde inte att den kunde göra det mer när det gällde MP men………Om man är emot kvoterad föräldraförsäkring så jämförde hon det med att vara emot kvinnlig rösträtt – helt allvarligt. Stackars människa, hon växer väl upp och lär sig vad verkligheten är tids nog. Inte undra på att MP inte klarar av att sitta i regeringen. Pust och stön……………..

annika

 

16 thoughts on “Jämför kvinnlig rösträtt med kvoterad föräldraledighet

  1. Om staten kunde hålla sina långa fingrar från vårt privatliv! Låt människor välja själva! Det är absurt att lagstifta om djupt privata angelägenheter. Dessa motbjudande politiker har inga gränser för sitt oerhörda maktbehov och drift att kontrollera medborgarna in i minsta detalj. Miljöpartiet är värst i alla avseenden. De ger mig kalla kårar.

  2. Måste man vara idiot för att bli medlem i MP??
    det ’är åtminstone det intrycket man får av alla
    korkade uttalanden?

  3. Man kan icke förvänta sig något förnuftigare av en professionell attackflata med antinationalistiska och subversiva förtecken. Allt som kan vara till nackdel för det västerländska patriarkatet lovprisas av denna föga attraktiva produkt av det totaldegenererade och normlösa HBTQ-samhället.
    För dessa blasfemiska predikningar, bevare oss Gud!
    Andreas.

  4. Eftersom det finns fler kvinnor än män bör deras röste mulitpliceras med 0.9 för att skapa rättvisa, välstånd och genusjämlikhet.

  5. Såg detta också idag. Nu vill dem skapa en Myndighet för jämställdhet m.m. Finns redan utbyggd sådana. Var skall dessa organisationer bli av. Börjar bli mer och mer kommunistiskt i Sverige.
    Totalt ute och reser.
    Liberalerna håller med S+Mp+V. Alliansen är totalt borta.
    Få ut Mp från Riksdagen. Kostnader, kostnader o.s.v,

Kommentera