Svar på tal *Uppdaterat

I veckan gick Magdalena Andersson och några andra socialdemokrater till angrepp på kritiken mot den regeringsdelegation som klädde sig i slöja och långa rockar under Stefan Löfvens besök i Iran. Så här såg det ut.

ma

På vänsterkanten skrattade man och tyckte detta var roligt. Lika glada tillrop har man inte fått av muslimska kvinnor som upplevt verkligheten på närmare håll än dessa socialdemokratiska feminister. ”Skäms” skriver bl.a. Gulan Avci (L) på twitter. En annan som reagerat är grundaren av det kvinnliga frihetsnätverket My Stealthy Freedom, Masih Alinejad, som skriver så här till svar på Magdalena Anderssons Facebook-sida.

skarmklipp

Uppdaterat 11:35

Maggan Andersson ber nu om ursäkt, inser att detta var dumt och vill inte förminska förtrycket av att bära slöja. Hon kanske blidkar kritikerna, men drar nu istället på sig kritik från muslimska kvinnor och vänsterfeminister som ständigt står upp för hijaben.

23 thoughts on “Svar på tal *Uppdaterat

   • Inte förstår Socialdemokrater skillnaden mellan denna klädsel och att bära hatt, eller hur?
    Den ansvarslösa massinvandringen till Sverige av dessa folkgrupper kommer att gå till historien som en akt av kriminella ansvarslösa politiker med hatt i stället för ett huvud!
    Dessa UNDERBEGÅVADE särskoleelever, 1:a och 2:a generationens invandrare utan GENER för utbildning kastar sten och beter sig som svin över hela Sverige, i Rinkeby och i Malmö….ÖVERALLT BELASTAR DE FÖRSÄKRINGSKASSAN OCH SOCIALEN!!! STÄNG GRÄNSEN!!!!!!!

 1. 1970 låg Sverige etta på välfärdslistan, sen dess har vi åkt ner ett pinnhål för varje kärring som har kommit in i regeringen!

 2. Tack till Pettersson för all förträfflig nyhetsinformation, högsta klass på nyhetsförmedlingen och onekligen tänker man att Pettersson borde vara chef för en större dagstidning men så är det inte. Pettersson slår D.N., Metro, Expressen, Aftonbladet med hästlängder….
  Var finns de yngre förmågorna, de lyser med sin frånvaro, men det måste finnas någon med IQ över 70 som borde kunna förmedla riktiga nyheter eller är alla köpta av hatmedia ?

  • Bilden på dessa tre talar för sig själv, hoppas de har vett att SKÄMMAS!! Men jag tror inte Socialdemokrater kan skämmas, tyvärr!!

 3. Vi riktiga Svenska män måste per definition vara mer feminister än ngn i FI, eftersom vi älskar, högaktar, våra/ alla kvinnor som står upp för självständighet, jämlikhet och i synnerhet utbildning så kvinnor får självkänsla och leva på lika villkor. Undrar just vilken utbildning muslimska kvinnor får, förutom att avla nya muslimer? Gudrun o idioterna på bilden vet nog svaret.

 4. Sverige har utan konkurrens Världens barnsligaste regering!

  Bara trams och resor utomlands!

  Inte ett försök att styra landet för befolkningens bästa!

  Ni är valda för att sköta Sverige, det är dax att börja med det nu!

 5. De är fjollor som kan ingenting om hattar, de har aldrig haft en hatt på skallen. En hatt gör inte ett våp till lady.

 6. Jag ser i alla fall fram emot Steffe med en bamburör på pitten vid ett statsbesök i Papua Nya Guinea.

 7. Jag blir bara mer och mer ursinnig på denna SANDLÅDENIVÅ som vår regering sänkt sig till! GÖR ERT JOBB ELLER AVGÅ!!!! Leka på Twitter kan ni göra om lite drygt 1 år om inte förr men nu ser ni till att sköta ert JOBB! PINSAMT!!!!

  • Annars är dom ju snabba med att håna Trump för att han använder sig av Twitter och sociala medier. Att dom sedan själv lägger ut fåniga, arrangerade bilder med ännu dummare texter till, det verkar dom tycka är ”coolt”!

  • Någonting helt annat.Jag vill säga tack Pettersson för att du ger oss nyheter som inte annars skulle ha kommit människor till kännedom.
   Detta är så nyttigt i en demokrati och i ett Sverige som håller på att
   dränkas av lögner och åsiktsförtryck.Tack.

   • Det är rätt talat, bäste Bosse! Petterssons är utan tvekan den mest beroendeframkallande alternativa nyhetsblogg undertecknad hobbyskribent och samhällskritiker någonsin på allvar engagerat sig inom. Den korrekta redaktionen samt alla vakna och politiskt initierade kommentatorer har verkligen satt den svenska destruktions- och infantilitetspolitiken under luppen. Låt oss fortsätta dissekera etablissemangets genomruttna statskonst och dess nationsfientliga kulturrelativism, genom att hålla vår svenska fana över det femimarxistiska träcket!
    Andreas 🙂

Kommentera