De ensamkommandes fruar och barn……


Hanif Bali,M, twittrar nu om det vi vetat länge. Det var bara en tidsfråga innan den första ansökan skulle komma in. Nu vill de ensamkommande ”barnen” ha hit sina fruar och barn. Varför har ingen lyssnat tidigare?  Avslå deras ansökningar är det första migrationsverket borde göra, sedan enkelresa tillbaka till familjen. Helst skulle de betala tillbaka det som de lurat oss på men det är utopi, så…………

Exakt detta har vi skrivit om på tidigare på Petterssons


17 responses to “De ensamkommandes fruar och barn……

 • compulsoryunion

  Ett bevis till på att de ljugit, eftersom när de påstår sig känna sådan fruktan (enl 4 kap Utlänningslagen) för att åka hem, kan det inte vara så farligt där, när de lämnat sina egna barn och fru där, hemma i Teheran, där man tjänar 30 gånger mindre än här i bidragsparadiset. Exempel: en gatsopare tjänar 1000-2000 kr per månad, eller knyta mattor är inte lika kul som att gå på gratiskonsert med Zara Larsson och tafsa i grupp på fina tonåringar i Sverige. Perverst och borde vara kriminellt när myndigheterna låter överfallsvåldtäktsvetenskapsmännen gå i vanlig svensk skola med våra barn:
  https://www.liveleak.com/view?i=75b_1485441194
  Alla vet att asylbedrägeri industrin mest är till för att fixa mer röstande på socialismen, fixa kunder till kommunala bostadsbolag, och boende i Jan Emanuel oligark HVB-hem imperium.

  Gilla

 • ASA

  Ensamkommande barn i sjätteklass med sina 12-åriga svenska skolkamrater skickar nu efter sina barnbarn.
  Dum, dummare, dummast… Alliansen eller Lövenspatrask eller MSM?

  Gilla

 • Kajsa

  Var ska de bo någonstans?
  I hvb-hemmen?
  I familjehemmen?
  Ska de nya barnen gå i skola med sina sk ensamstående pappor?
  Ska de spela i samma fotbollslag också?

  Gilla

 • Öl

  Hur många flyktingar är riktiga flyktingar i sverige ….svar inte många typ 2 procent. …ensamkommande barn som har egna barn kyss mig i häcken

  Gillad av 1 person

 • Nosferatu

  Hur jävla dumma får svenska myndigheter bli?

  Gillad av 1 person

  • Gun-Britt Fransson

   Tydligen hur dumma som hellst…måste till en Sverigedemokratisk regering med eget styre allså över 50% hells i ett nyval före 2018.. det.är bråttom nu bästa medsvenskar

   Gilla

 • GO

  Den här frågan är väl i alla fall en No Brainer
  Alla som ansöker deporterss per automatik?
  Frågor på det? Verkställ!!

  Gilla

 • eva

  Ibland är de barn upp till 40 års ålder – ibland är de så små, så små, trots skägg. Vid vilken ålder börjar barnalstrandet i dessa länder och kan man vara både barn och könsmogen samtidigt?
  Outgrundliga frågor som bord kräva grundliga svar.

  Gillad av 1 person

 • Falköga

  Ensamkommande barn med fruar….. Det accepterar säkert Migrationsverket.

  Gilla

 • Mr Jordan

  -Det kan väl hända, att de har egen familj och barn och så men de är själva utsatta baaaaaarn, säger den ena batikhäxan. -Och om Ahmed blir utvisad, vad händer då? Han är ju far till barnet i min mage, säger den andra batikhäxan. -Låt alla(h) få stanna, tjuter de i kör.

  Gilla

 • Ullabella

  Man måste vara osedvanligt naiv för att bli förvånad över detta. Ut med alla dessa ick-flyktingar som invaderat Sverige och som lurat brallorna av både den naiva regeringen, de infama pk-media och det omättliga invasions-/ migrationsverket!

  Gillad av 1 person

 • Ingemar

  Att de ensamkommande ”barnen” skulle kunna ha både barn och fruar har väl de flesta icke PK-förstörda och inte helt intelligensbefriade av oss fattat för länge sedan !!!! Dessa bedragare har väl gjort sig skyldiga till bidragsfusk genom att uppge en falsk ålder, identitet etc.
  Ingen URSVENSK kan göra så ostraffat!!!!
  Livstids utvisning utan ersättning, de ska även betala hemresan med personal och allt!!!! De får också en skuld till Svenska skattebetalarna att betala av !!!!
  Samtidigt stänger vi gränsen !!!!

  Gillad av 1 person

 • Milad

  Avrätta de lidsamnt de islam religion muslimer

  Gilla

 • Hönsmamman

  Snart har Trump gjort en bra mall för effektiv hantering av problemet. Då hoppas jag att Europa får mod att följa efter.

  Så vi får göra som amerikanerna – rösta fram rätt folk till makten!

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: