8 thoughts on “Oredligt förfarande

  1. Brottsrubriceringen oredligt förfarande kunde med fog tillämpas på samtliga regeringsmedlemmar, om det inte vore för den lilla detaljen att den beskrivningen saknar erforderlig pondus för att rättvisande definiera de brott dessa yrkeskriminella kulturfascister dagligen begår mot nationen.
    Andreas.

  2. kebabben säger mig att anmälaren är blatte alltså lägger farbror blå in högsta växeln för att fånga rasisterna.

  3. Tyvärr så klarar svensk polisen inte ens av att lösa detta enkla brott längre för det finns helt enkelt ingen polis kvar då dom har sagt upp sig allihop, det enda som finns kvar är civilanställda som svarar i telefon för polisen och efter det så händer inget mer. Nu ligger rättvisan i svenska folkets händer och det är upp till folket att skipa den som Jury, domare & bödel.

  4. Jag beställde hemkörning av två pizzor en gång.
    Jag hade flera telekontakter med både pizzeriaägaren och utköraren.
    Jag ville vara vänlig mot dessa två som talade ganska dålig svenska. Jag gick ut och letade efter pizzabudet.
    Senare fick jag en utskällning för att dom inte klarar av att hitta. Som om jag hade gjort fel o lurats.
    Fy fan vilka jävla dårar.

  5. Detta minner om en svunnen tid samtidigt som det är en brysk påminnelse om hur framtiden kommer att gestalta sig om vi inte ser upp. När Sverige beboddes av [mestadels] hederligt folk var det oförlåtligt att lura andra. Nu när vi har en god andel ”kebabtekniker” har tröskeln för kränkning aldrig varit så låg som nu och impulskontrollen obefintlig. Det kommer aldrig att bli fred i Mellanöstern då ingen orsak är för liten att starta ett nytt krig.

Kommentera