11 thoughts on “Före och Efter

 1. före diversity Abba brudar, Abba musik, inga vargar…. efter diversity: hijab och gruppvåldtäkter och minaret utrop i Fittja moské, vargflockar överallt. Polis-hen är punkare och våldtäktshen besatt av så kallad jämställdhet:

 2. Förbålt stilig karl till vänster i bild! Ack, ja! Det var allt tider det, då denne ridderlige symbol för den brittiska civilisationen utgjorde en karakteristisk anblick i stadens vimmel. Fordom dags kunde man falla för frestelsen att låtsas ha kommit vilse, endast för nöjet att instrueras av en äkta Bobby.
  Nu har tiderna förändrats till det som är avsevärt sämre och det mångkulturella London har tvingats etablera andra och proportionellt beväpnade representationer för ordningsmakten.
  Andreas.

 3. Jaa, nu ser jag skillnaden! Dagens poliser bär inte slips.
  Däremot har ”vektygsuppsättningen” ökat 5000% sedan det mångkulturella samhället infördes.

 4. Ja, skillnaden är att den ena e vanlig polis och den andra är specialforce..
  De ser likadana ut idag som på 60-70 talet.

 5. Då hade Sverige en homogen hårt arbetande,dock outbildad befolkning.
  Nu har vi en importerad ”högutbildad” skara som inte är van att leva utan en stor stab av tjänstefolk.
  Vi är generösa men vill inte tjäna eftersom vi har blivit lärda ”alla är lika mycket värda”. Klart att det blir bråk och vi måste ha en polis i tiden, eller?

 6. Den obeväpnade Bobbyn var ju häpnadsväckande! Att det fungerande!? Finns någon kvar idag??? Var de ett tecken på ett fritt samhälle!!?? EU och Schengen höll på att förstöra England vars folk till slut tog sitt förnuft tillfånga!!!

  • Har för mig att den normala patrullerande polisen är obeväpnad. Dock kan beväpnad polis rekvireras vid behov.

Kommentera