Polis och sexrådgivare ska stoppa våldtäkter ombord

INVANDRARVÅLD. Rederiet Viking Line inrättar en expertkommitté som ska hjälpa företaget att säkerställa tryggheten ombord på färjorna, rapporterar finländska tidningen HBL.

Orsaken är den stora mängden våldtäkter ombord på Finlandsfärjor. Varje år söker ett 20-tal personer vård på Södersjukhuset i samband med misstänkta våldtäkter ombord.

I kommittén ingår bland annat författarna Ann Heberlein och Katerina Janouch. Båda två har under de senaste månaderna gjort kontroversiella inlägg i migrationsdebatten.

-Pettersson menar att Viking Line är på rätt spår när de tar in människor som törs diskutera invandring tillsammans med brottslighet…

Ni kan läsa här om antalet dömda för gruppvåldtäkt, och det finns svenskar bland dem men…

Om gruppvåldtäkt på bloggen…

Titta på rubrikerna nedan. De misstänkta männen var somalier och somaliska medborgare samt en irakier som var irakisk medborgare. De kallas allas svenskar utom i rubriken längst ned som kommer från en finsk tidning, som skriver män som bor i Sverige. Det är en jävla skillnad.

Titta också på Aftonbladet ”de var högljudda och slemmiga” tror ni AB eller någon annan har törs skriva ”somalierna var högljudda och slemmiga” det vill säga sanningen…

Bakom rubriken döljer sig somalier som är somaliska medborgare, det tycker Thomas Mattsson är korrekt journalistik medan sanningen avslöjades av alternativ media.
Bakom rubriken döljer sig somalier som är somaliska medborgare, det tycker Thomas Mattsson är korrekt journalistik medan sanningen avslöjades av alternativ media.

2015-02-01_1613

2015-02-04_1234

2015-02-01_1600

21 thoughts on “Polis och sexrådgivare ska stoppa våldtäkter ombord

  1. Hoppas de kan hålla ordning på och bemästra alla ”svenskar”, för alla Negrer, Araber och andra MENA-hottentotter som mördar och våldtar är ju ”svenskar” enligt Aftoncensuren och Expropagandan!!!!!!

  2. Enkel lösning! Förbjud MENA-”folket” att åka på kryssning! För ca 20 år sedan åkte jag en eller två gånger per år. Mycket trevligt och lugnt. Idag skulle jag inte ens komma på tanken.

  3. Sexrådgivarna vill tydligen få en kostnadsfri resa ombord en kryssare. Taxmoney is there to be taken and used to the last farthing.

    • Sexrådgivaren heter Katerina Janouch och hon har ju varit populär här. Även Ann Heberlein följer med, också hon omtyckt hos Pettersson.

  4. Sexrådgivarna vill tydligen få en kostnadsfri resa ombord en kryssare. Taxmoney is there to be taken an used to the last farthing.

  5. Nämen va fan! Dela ut de av Dan Eliasson designade eminenta våldtäktsarmbandet i plast, de hjälper garanterat lika bra!

    Vem i helvete inbillar sig att förslaget ger någon som helst effekt! Nä avser rederierna att minska våldtäkterna så är det nog bara att sluta sälja alkohol på färjorna!

    Vi har ju alla fått lära oss av Sjöräddningssällskapet att alkohol på sjön ofelbart leder till döden! Tydligen leder alkohol på sjön vistandes på färjor ofelbart till våldtäkt och förstörda liv för de som våldtagits och deras anhöriga! Det absolut enklaste är nog att förbjuda all alkoholförtäring på färjorna! Glöm heller inte att förbjuda användandet av alla typer av droger ombord!

    Endera dan är det nog ändå det enda som återstår eftersom Sveriges gränser fortfarande står vidöppna och ännu mer asylturistparasiter invaderar Sverige! De nya asylturistparasiterna är antagligen också intresserade av att åka färja, supa- och/eller droga ner sig samt tillfredsställa sina ytterst kultur berikande sjuka lustar!

    Stefan Löfven respektera folkviljan avgå, utlys nyval och anordna Swexit omröstning innan du för sista gången kliver ut från Regeringskansliet och återlämnar nycklarna till Regeringskansliets vaktmästare!

  6. Jag har, främst i min ungdom, haft ”nöjet” att färdas på dessa fartyg och känner till mönstret. Efter besöket i taxfreebutiken så börjar uppladdningen i hytten. Öl, vin och sprit konsumeras, gärna lite hasch också. När gänget håller till i hytten så brukar det vara lugnt på resten av båten. Övriga passagerare käkar middag, sitter i pianobaren, sjunger karaoke eller tar en svängom på dansgolvet. Det är när allt stänger och discot öppnar som kräken kryper ut ur sina hålor. Tafsande, närgånget dansande och omringning är vanliga tillvägagångssätt. När discot är över börjar gänget stryka runt i korridorerna. Har de riktig tur så hittar de en halvt utslagen kvinna som sitter på golvet någonstans. Att följa efter någon, som har haft fräckheten att tacka nej till inviten, är också vanligt. När vederbörande ska in i hytten så försöker en eller flera att trycka sig in samtidigt. Hade en kollega som berättade om en sådan händelse, var fruktansvärt. Hon klarade sig undan med blåmärken, rivmärken och en trasig klänning. Känslan av panik fick hon bära på ett bra tag efteråt.

    Numera åker jag helst under dagtid; trevligt att sitta på däck en solig dag, äta och dricka gott, snacka skit med polarna. Brukar bli en tur om året. Har åkt på några rockkryssningar också, då brukar det gå hyfsat lugnt till. Fylla förekommer givetvis men slagsmål och våldtäktsförsök är extremt ovanligt, enligt min erfarenhet i alla fall.

  7. Varför inte fylla skeppen med bara poliser, rådgivare och gärningsmän, då blir det lugnt och inga överraskningar !
    (Stolligt det hela enligt mig .)

  8. ’Rape drug eller predator drug’ heter ett farlig medel som blandas i drinken och har ingen särskild smak eller lukt, men drabbar fysiska krafterna och reducerar försvarskapaciteten till noll. Därför ingen kvinna bör acceptera en drink från odjuren. Drogen innehåller ketamin and gamma-hydroxybutyrat (därav namnet GHB). Våldtagna kvinorna ser ut att vara berusade, men det är GHB som gör dem lätthanterliga.

      • Det borde gå ut information på skolor vad den drogen är och vad vad man ska göra för att inte råka ut för densamma !

      • En till mig närstående ung kvinna som arbetade på en internationell flygplats, fick på sitt arbete information om denna drog, tack vare det så lyckades hon undvika att råka illa ut !

  9. Det är bara att konstatera att impulsstyrda och sexualfixerade MENA-troglodyter i samtliga sammanhang gör sig omöjliga och bevisar fortlöpande att de inte är disponerade för ett liv i västerländsk frihet. En gemensam policy borde, liksom avseende tillträdet till våra badhus, införas, vilken nekar dessa knogstödjare access till miljöer dit de endast söker sig i avsikt att begå sexuella övergrepp.
    Satsa på en effektivt utökad vaktstyrka med vissa polisiära befogenheter, i stället för en massa pseudoinsatser som ändå inte leder någonvart i praktiken. Landet har drabbats av en terapeutisk besatthet och denna kulturrelativistiska masspsykos kan endast botas genom handfasta åtgärder.
    Andreas.

  10. Polis och sexrådgivarna kommer med största sannolikhet fram till att alla kvinnliga färje-passagerarna + den kvinnliga delen av besättningen måste klä sig i burka …

    http://2.bp.blogspot.com/_NH-y6FAracQ/R0Bds9UQDmI/AAAAAAAAAVg/qIzQlmKN0So/s200/rampante10865.jpg

    … för att effektivt avvärja problemen med sextrakasserier, våldtäkter mm av de kvinnliga resenärerna.

    Dessutom skyltar man upp alla färjorna både ut- och invändigt med denna symbol (utan text) så att även analfabeterna skall kunna fatta vad det är som gäller.

    http://2.bp.blogspot.com/_NH-y6FAracQ/R0Bds9UQDmI/AAAAAAAAAVg/qIzQlmKN0So/s200/rampante10865.jpg

    Och därmed anses polisens och sexrådgivarnas uppdrag vara avklarat och slutfört.

    Vi får väl önska dom alla … Lycka till på färden!

  11. Det ingår väl som ett led i Folkhälso-, sjukvårds- och idrottsminister gabriel wikströms riksomfattande ”knullutredning”.

  12. Sexrådgivare ombord på fartyg!?? Vilket trams! Förmodligen några arbetslösa pladdrande batikhäxor som här ges en möjlighet till inkomst -på skattebetalarnas bekostnad som vanligt! Låtsasarbeten i låtsaslandet!

    JR

Kommentera