Barnsligt värre, Ambassadör kräver klarhet?!


– Ni såg vad som hände i Sverige i går kväll ! Vem kunde tro det här?  sade Trump och fortsatte – De tog in ett stort antal och har problem som de aldrig trodde var möjligt.  Dessa uttalanden fick Sverige att gå i luften. Twittrandet visste inga gränser. Carl Bildt undrade vad Trump rökt?? Enligt SVT har Sveriges Ambassadör i Washington DC kontaktat Amerikanska UD för att få klarhet? Allvarligt talat??

Vi alla vet att det händer något i Sverige varje dag. President Trump såg väl reportaget dagen innan och därför blev det ”igår”. Snacka om att göra en kalkon av en fjäder!

Margot Wallström var inte sen att reagera och Carl Bildt……Vad skall man säga? Hela presskåren göttar sig och gräver ned sig i detta.  Hade det inte varit bättre att ta åt sig av vad Fox news visade? Jag har släktingar som ringt från USA idag angående detta och de säger samma sak.

Sverige brinner, varje natt. Någon våldtas  varje dag. Någon misshandlas varje dag. Någon rånas varje dag. Varför kan man inte bara medge att vi har problem?  Sveriges problem i samband med invandringen det senaste 2 åren är enorma. Sjukdomar som varit utrotade i Sverige har kommit tillbaka, bostadsbrist, sjukvårdshaveri, skolkris, våldtäkter, rån, vårdhaveri, raserad demokrati, förlorat tryckfriheten mm, mm. Jag har säkert glömt det viktigaste men det är kaos och regeringen förnekar. Det står och ljuger oss och övriga världen rakt upp i ansiktet och så bråkar de om att Trump sade IGÅR??

Man skall inte bry sig om vad andra tycker men ……folk undrar vad det är för fel på oss i Sverige?  Hur kan man tycka att vi skall ta emot fler migranter? Hur kan man tycka att allt detta är ok? Hur får man för sig att ta emot 160.o00 s.k flyktingar på 1 år?  Det är klart att de undrar vad det är för fel på oss.

Regeringen kan koncentrera sig på de viktiga, riktiga problemen vi har och låta President Trump vara och sköta sina viktiga och riktiga problem!

 

 


47 responses to “Barnsligt värre, Ambassadör kräver klarhet?!

 • larsson

  Rösta aldrig mer på moderaterna. Då kan vad som helst hända.
  På köpet får man alliansens center som förespråkar månggifte och nekrofili, även samarbete med miljöpartiet kan förväntas.

  Gilla

 • håkan

  Stackars media och löven , nu är de panik i mörkarleden !! Tänk om sanningen kommer fram !! Njuter att se nyheterna på Tv

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

  Är det INTE detta som är problemet att de politiskt korrekta och etablissemanget INTE förstår vad som händer i Malmö, de vill INTE se eller höra och deras vapendragare SVT och hatmedia backar dem konsekvent! De är rabiata i sin förnekelse att den ansvarslösa massinvandringen är grunden för Malmös och hela Sveriges problem!

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

  Bra artikel, typiskt byråkratiskt hårklyveri som gör dem dummare än vad de är, de vill ha exakt rätt dag och klockslag, – det behövs INTE, det har pågått länge och pågår varje dag över hela Sverige INTE MINST I MALMÖ!!! En dag hit eller dit spelar ingen som helst roll!!!

  Gilla

  • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

   OCH JAAA DET ÄR ”TERRORISM” SOM PÅGÅR I MALMÖ DAGLIGEN, SKJUTNINGAR OCH MORD!!!!

   Gilla

 • Katarina

  Tusen Tack President Donald Trump för att du vågar säga sanningen.
  Carl Bildt är bara ännu en lakej för NWO och borde om han hade någon skam i kroppen stänga munhålet och sluta att parasitera på svenska folket.
  Jag var osäker på om President Donald Trump var äkta och varje dag kommer nya bevis på att så är fallet.
  Må Gud beskydda dig President Donald Trump 💞 Och tack för att Du bryr dig om svenska folket som lider.

  Gilla

  • Kurt

   Du kommer nog att att upplever dagen där du ångra att denna person ha blivit president

   Gilla

   • Katarina

    Kurt, politiker verkar vara ett eget folkslag och jag litar inte på någon av dem. Men jag hoppas att Trump inte kommer att svika utan åtminstone försöka att minska politikers och msm makt och inte ge vika för etablissemanget. Jag hoppas också att han står på folkets sida mot globalistmaffian. Och än så länge är jag positivt överraskad.

    Gilla

 • Pica pica

  Den feministiske och superhumanistiska statsministern Stefan Löfven gillar att resa världen runt och tala om hur bra vi är. Tyvärr börjar bilden spricka p g a utländska media. Nästan patetiskt att se Ylva Johansson spela upp ett fullständigt överdrivet fågelholksbeteende när hon säger att varken hon eller någon annan kan förstå vad Trump menade. Om Ylva och de andra i regeringen är så ovetande är det nog dags att utlokalisera dem till förorterna så de får lite verklighetsanknytning.

  Det är intressant att de tar så illa vid sig av vad omvärlden tycker…

  Gilla

 • Hönsmamman

  Tänk om de i stället sagt:
  Vi förstår att han blir djupt berörd av det Sverige han ser. Våldet och eldandet, stenarna. I Sverige?! Trump har ju via sina barn släktband till Europa och känner förstås en närhet till de länder som han ser förändras på kort tid.
  Vi blir också så ledsna och sorgsna när vi skapat detta osäkra samhälle. Hjälp oss! Vad kan vi göra för att komma till rätta med det?

  Men så säger de inte. I stället frågar CB om Trump har manipulerat sitt nervsystem och menar indirekt att han ser syner? Eller hur menar han att en människa som rökt på påverkas i sin bedömning och sitt omdöme?

  På cannabishjälpen finns lite info om vad CB skulle kunna ha varit ute efter. Varför frågar ingen reporter CB vad han menade och ber honom ge en korrekt bild av vad man kan förvänta sig av nån som röker på?

  http://cannabishjalpen.se/node/2

  ”Den som har rökt sitter gärna och lyssnar på musik eller tittar på en videofilm, eller bara ligger och ”flummar” för sig själv. Omgivningen kan uppleva att den som rökt blir tyst, fundersam och sömnig.”

  Jag vet inte om jag kan hålla med om att det stämmer in på den bild videoutsändningarna förmedlar av Trump när han talar?

  Media talar mycket om troll och hat. Och hur det ska stävjas. De tar seriefigurer till hjälp. Hur barnen ska slippa dumma kommentarer och lära sig att inte nätmobba. Sedan fyller de sina reportage med texter från sociala medier med påhopp på t ex Trump. Finns det fina och fula troll? Fint och fult hat?

  Gilla

 • Grune

  Hela världen asgarvar åt de helidiotiska Svenskarna som tycker att man skall satsa hela sin budget på invationsstyrkorna från Afrikas djungler.

  Gilla

 • Jhonsson

  I dag är det väl bara politiker, journalister och godhetsapostlar som inte fattat, vad Trump syftat på, när han frågade, vad som hände i Sverige. Han syftar naturligtvis på det, som händer här varje dag men som media och politiker inte klarar av att hantera. Carl Bildt undrar om Trump var ”pårökt”. Jag för min del undrar, om CB och hans kumpaner i tidigare moderatregeringen var pårökta, när de startade förstörandet av vårt land och höll på med det i 2 regeringsperioder.
  Och förresten, vem bryr sig om vad föredettingen Calle Bildt tycker?

  Gilla

 • Levande tro

  Ja vad ska man säga om Sverige,katastrof är namnet

  Gilla

 • Tussilago

  Jag tycker både nuvarande och tidigare utrikesminister ska titta på på programmet ”60 min”!!! Finns lättillgänglig på YOUTUBE!!!

  Gilla

 • Falköga

  Carl Bildt satt i regeringen när Reinfeldt beordrade fri invandring för att retas med Sverigedemokraterna. I Sverige har regeringsmedlemmarna kollektivt ansvar. Således har Carl Bildt fullt ansvar för kaoset i Sverige. Att nu kasta skit på USAs president gör hans sak än värre.

  Gillad av 1 person

  • Bosse

   Det här så barnsligt så det är inte sant.Alla vet vad han menar men ska försöka och dölja vad han säger. Han kan säga ”igår kväll” varje dag så har han rätt. Varje kväll händer mycket skit i Sverige. I morgon bitti kan jag vakna och säga att igår kväll var det mord, inbrott, rån, våldtäkter, bilbränder, misshandel o.s.v Margot Wallström har ju kontaktat amerikanska UD. Jag hoppas att dom säger åt henne att alla lögnaktiga svenska journalister och politiker kan dra år helvete. Hade dom varit öppen med den här historien från Fox News så hade folk vetat vad han menar. Att deras reportrar har blivit misshandlade av invandrare i Rinkeby.

   Gillad av 1 person

 • Involuntarium

  Fan det spelar inte så stor roll vad Donald sa, utan att han sa, det han sa!

  Funderar skarpt på vad Carl Bildt snortar till vardags? Det är ju en lika sund, befogad och relevant fråga att ställa, med tanke på att Carl Bildt ställer sig frågan om och vad Donald Trump rökt på!

  Det är väl för fan inte en nationalhemlighet att landet Sverige, Sveriges befolkning, Sveriges välfärd, Sveriges ordningsmakt, svenskt rättsväsende, svensk kriminalvård och Sveriges ekonomi lider svårt av de invällande horderna av asylturistparasiter!

  Ni som orerar och ojar Er över Donald Trumps uttalanden! Det finns annat att olja sig och oroa sig för t.ex. din framtida pension t.ex. Den är är hotad, just precis på grund av de invällande horderna av asylturistparasiter som i förskott lever upp ännu ej födda generationers ekonomiska medel!

  Jag är förbannat tacksam för att Donald Trump har uppmärksammat och i USA uttalat och berättat om de svårigheter som de invällande horderna av asylturistparasiter ställer till med i det svenska civil samhället!

  De som ifrågasätter riktigheten i Donalds uttalanden måste leva sitt liv i fullständig medvetslöshet! Det är ju för fan bara att se sig omkring i Sveriges avlånga land för att se vad som försiggår!

  Tydligen har vi flyttat fram gränserna för vad som är sunt och acceptabelt i det svenska civilsamhället, vi accepterar och tycker tydligen att det är fullt acceptabelt att de kriminella asylturistparasiterna kastar sten och misshandlar svensk ordningsmakts representanter till den milda grad att de tvingas uppsöka sjukvården för vård!

  Ja tydligen är gränsen framflyttad med tanke på hur svinpäls media, förlåt MSM framställer och ifrågasätter Donald Trumps uttalanden!

  Rätt vad det är finns ondskan på en plats nära dig och då hoppas jag du som drabbad minns Donald Trumps uttalande!

  Stefan Löfven respektera folkviljan avgå, utlys nyval och anordna Swexit omröstning nu!

  Gillad av 1 person

 • Ingemar

  Det är de svenska PK-mupparna som är ”rökta” och inte fattar eller låtsas inte fatta vad President Trump menar!!!!!!
  Hur mycket ska man skämma ut sig??????
  SVENSKARNAS inkl våra ÅLDRINGARS välfärd, säkerhet och hälsa håller ju på att totalförstöras!!!!!!

  Gillad av 1 person

 • Nordmann

  Youtube


  http://www.hannity.com/articles/election-493995/watch-filmmaker-ami-horowitz-beaten-by-15383670/

  Også i Norge er venstrevridd sosialistmedia #VG #Dagbladet helt ”i villrede”

  Så var det alle oss andre som ved hva det siktes til..
  om hva Trumph sikter til …

  VG ved Hilde Sandvær
  http://www.vg.no/nyheter/utenriks/donald-trump/sverige-krever-svar-om-trump-uttalelse/a/23929175/

  Dagbladet ved Lars Martin Gimse
  https://www.dagbladet.no/nyheter/carl-bildt-om-trumps-kommentar-sverige-terrorangrep-hva-har-han-royka/67173998

  Gilla

 • Greger

  Trump hänvisade ju till ett TV-reportage om Sverige som sändes i amerikansk TV på fredagen och inte en specifik händelse. Men att använda hjärnan och logiskt tänkande är ju totalt främmande begrepp hos den svenska journalistkåren och den politiska adeln.

  Gillad av 1 person

 • Trynbald

  Bildt som ljuger och påstår att hen skulle vara borgerlig när hen i själva verket är kommunist.
  Wallström är en katastrof för vår nation, vi blir utskämda för många år framåt.

  Gillad av 1 person

 • white lady

  Vilka ord skulle passa bäst för att beskriva svenska politikers och journalisters reaktion på Trump – histeriskt idiotiska? Eller sjukt förljugna?
  Carl Bildt föll från piedestalen. Okunnig är han inte så vad är det med honom att han vill inte se sanningen? Vad har han rökt?

  Gillad av 1 person

 • Håkan

  Patetiskt av Wahlström hon vet precis som Bildt att Trump syftar på FoxNews och hela mediasverige vet det också + vi alla som läser och tittar på altmedia som Fox som för övrigt inte får sändas i Absurdistan pga.vänstertoknissarna.!!

  Gillad av 1 person

 • Falköga

  Läs Ledarsidorna så ser du att vår utrikesminister helt har tappat omdömet. När hon inte nöjd med en utnämning av Trump så hotar hon med att hoppa över statsledningen och teckna avtal direkt med delstater och bolag. Är det kanske den nya feministiska utrikespolitiken som inte erkänner stater.

  Gillad av 1 person

 • Hönsmamman

  Så bra! Nu kommer de snart att förstå varför det blev som det blev i Sverige.

  Har mailat Trump och uppmärksammat honom på att en fd statsminister/utrikesminister som är en av de ansvariga för tillströmningen varit möjlig samt propsat på att Sverige skall ingå i FNs säkerhetsråd) insinuerat att Trump varit pårökt därför att han uttalade sig om att Sverige har problem. Bildts problemhantering ökar i te direkt förtroendet för honom.

  Gillad av 1 person

  • Mia

   Du är inte särskilt lojal mot ditt fosterland.
   Jag trodde du var nationalist.

   Gilla

   • Lena

    På tal om att vara lojal till sitt land.
    Tittade på det här klippet, ganska otäckt det är filmat i Luton England, UK är inte stort och inte så långt därifrån finner du Bradford ( sedan 60-talet i folkmun Bradistan), inte engelskt överhuvudtaget. Jag tittade på det här klippet, stängde av ljudet och betraktade folklivet samt affärernas skyltar, vill du ha det så där du bor i Sverige ?

    Det är så det kommer att bli inom snart även här !

    Gillad av 1 person

   • Grune

    Vad menar du med lojal????
    Vår s.k. regering är ju inte precis lojal när man blåljuger hela världen rakt upp i ansiktet. Det som vissa kallar för regering kallar jag för avskrädeshög. Journalisterna lyser med sin frånvaro i Absurdistan och 87-klubben är inte vid sina sinnens fulla bruk.

    Gillad av 1 person

   • Hönsmamman

    Du får tro vad fan du vill.

    Gillad av 1 person

   • Mia

    Lena och Grune

    Nej, jag vill inte att det ska bli i Sverige som i klippet och har nu ganska många gånger sagt att vi har tagit emot för många, vilket jag tror de flesta svenskar tycker efter förra hösten, oavsett partitillhörighet.
    Men att sitta och skriva mail till Trump och ge honom mer näring till att prata skit om Sverige tycker jag är helt fel
    Ett tag använde man ordet landsförrädare här stup i kvarten och i det här fallet skulle jag hålla med.

    Trumps uttalande kommer nog upp i Agenda i kväll, så då ska jag titta..

    Gilla

   • Lena

    Mia
    Det är aldrig fel att skriva om sanningen och fantastiskt bra när det sker till USA,s president!

    Gilla

   • Involuntarium

    Mia förstår inte varför du envisas med att skriva här, dina skrivningar visar att du har fruktansvärd otur när du tänker!

    Mia du använder ord som landsförädare, du måste lära dig att definitionen av landsförädare är den Reinfeldtska brunblågröna regeringeringssörjan som regerade under åtta år och nu den brunrödgröna sörjan som regerar Sverige under de nästkommande 19 månaderna fram till valet 2018 och sen får de antagligen börja avveckla sin administration när nya krafter tar över! Vi Sverige vänner sätter vårt sista och yttersta hopp till Sverigedemokraterna!

    Vansinnet måste få ett slut, förstår du inte det Mia?

    Gillad av 1 person

   • Mia

    Sverigevänner, ja, ja.
    Det finns väl ingen som tycker så illa om Sverige och svenskarna som de så kallade Sverigevännerna.
    Nu har man till och med börjat skicka mail till den där tokfan på andra sidan Atlanten för att förtala vårt land.

    Om man har honom sin idol måste man ha ganska mycket otur när man tänker.

    Gilla

   • Involuntarium

    Mia det bor en tokfan i Sagerska palatset just nu, en riktig landsförädare som genom sina handlingar visat hur mycket hen avskyr mitt fosterland och dess etniskt svenska befolkning! Hen har också visat hur lite respekt hen har för ännu ej födda framtida generationer, genom att låta asylturistparasiterna i förskott leva upp kommande generationers ekonomiska tillgångar!

    Mia som jag tidigare skrivit det är ingen nationalhemlighet att Sverige lider stort av de invällande horderna av asylturister!

    Det är väl känt i snart vartenda land på hela jordklotet hur illa det är i Sverige, till och med Rysslands Putin har fullständigt klart för sig hur det står till i Sveriges avlånga land, så Mia tagga ner med ditt snack om landsföräderi!

    Gilla

   • Grune

    Trump har ALDRIG snackat skit om Sverige. Han har bara sagt SANNINGEN. Vad landsförräderi beträffar så har vi två stycken muslimer ( nuvarande och föregående statsministrar ) som klarar den saken med bravur.

    Gilla

   • Grune

    Jag tror nog att ”Mia” har fått det där med Sverigevänner om bakfoten. Här förklaras innebörden i korthet.
    Sverigevän är den som gillar sitt Sverige och som värnar om det SVENSKA folkets väl och ve. Journalister, 7-klövern och 87-klubben tillhör inte denna kategori. Du tillhör nog med all säkerhet 87-klubben som räknas som Sverigehatare.

    Gilla

 • Lena

  Jag tror att Sverige har lösningen på alla problem här. Några ensamkommande till alla hugade ”godhetsknarkande” tanter, löser allt !
  Om ni vill förstöra söndagen titta på klippet, så bedrövligt !

  Gilla

  • Hönsmamman

   Är det hans dotter?

   Gilla

  • Mr Jordan

   Snuskiga tanter! Är ni för flygrädda för att åka till Gambia?

   Gilla

  • Dan Karlsson

   De kanske inte är barn i alla avseenden ?Vad vet man ? 🙂

   Gilla

  • håkan

   Herregud är dessa kärringar verkliga !!! Man ser ju hur ”barnen ” tänker ! Dumma kossor vi kan lura er till vad som helst ! Ingen av ”barnen” ser ut att vara under 30 !! Sveden Today !!Fy Fan !

   Gillad av 1 person

  • Involuntarium

   Nämen, nu slipper ju batikhäxorna resa till Gambia! Ja de där batikhäxorna med fullständigt missriktade moderskänslor fått köttmarknaden precis runt knuten! Fast det är ju klart batikhäxorna har i sitt oftast kärlekslösa liv blandat ihop moderskänslor med kåthet!

   Jo jag vet! Batikhäxorna flyttar till och med ihop med ensamkommande barn, rena barnaroven!!!!

   De är ju för fan minderåriga eller är de bara minderåriga när de söker asyl och begår kriminella gärningar? Vet att myndigheterna varit mer än väl behjälpliga att justera upp åldern på batikhäxornas ”kärleksobjekt”!

   När svenska män inte ens med tång vill komma i närheten av batikhäxor och skaffar sig yngre fruar från Asien, ja då kallar batikhäxorna männen patetiska, gubbsjuka med flera fula epitet trots att de här männen inte begår någon pedofili! När batikhäxorna sedan flyttar ihop med minderåriga ja då är det inga problem, då justeras åldern upp med flera år med benäget stöd från de svenska myndigheterna!

   Finns bara en sak att säga fy fan för svenska myndigheters och batikhäxornas dubbel moral!

   Stefan Löfven respektera folkviljan avgå, utlys nyval och anordna Swexit omröstning!

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: