Migrationen – en utmaning att växa!??

Nu har påven uttalat sig om migrationen igen. -Den är inte farlig, den är en utmaning att växa, är hans budskap. Enligt ABC news är detta relaterat till de syrier som han tog med sig från Lesbos till Vatikanen förra året. Nour Essa med man och barn har fått sina liv förändrade av påven. Hon har fått stipendium vid Universitetet i Rom och en mängd andra förmåner. Frågan är om hon fått det om hon kommit med båt direkt till Italien??Det går an att sitta i Vatikanen och dela ut fördelar till en (!) familj……….Verkligheten vet han inte ett dugg om idag. Den får han aldrig se på riktigt. Det hade blivit en utmaning att smälta!!

paven

 

16 thoughts on “Migrationen – en utmaning att växa!??

 1. Globalismens potentater har sannerligen många bigotta prelater och prostituerade marionetter utplacerade på nyckelpositioner runt om i världen. Inlägget visar en av de mäktigaste och denne förmente Pater seraficus med Vatikanens dryga 100 miljarder i sammanlagda tillgångar, borde således kunna finansiera en ansenlig del av kalaset, i stället för att begära att Europas nationer skall begå kollektivt självmord. Den katolska kyrkans främste klerikala komediant…
  Andreas.

 2. Synd att det inte blev blå rök som kom upp ur skorstenen i Vatikanen vid senaste påveval. För om röken hade varit blå, hade man valt en smurf. Och det hade varit 1000 gånger bättre än denna vänsterorienterade avfälling till påve.

 3. Eftersom jag inte är katolik skiter jag i vad påven tycker eller gör.
  Men uppenbarligen saknar han förankring i verkligheten.

 4. Är påven Franciascus och Antje Schakalén kusiner ? Synd, att de inte får gifta sig med varann. Kanske med en varan ! Skräckodlor allihoppa !

 5. Den där tummen kanske han har geggat i röven på barn med.
  Skumt att Bernadotte lät black homot (rök kom ut ur rökröret när de var färdiga med honom i Vatikanen) döpa barnbarnet….

 6. Släpp in en miljon araber och negrer i Vatikanen och låt oss höra och se när Påven växer så det knakar.

  • Ja, det är lätt när man inte behöver öppna sin egen plånbok.Jag såg att i Säffle skulle medborgarna betala för hotell till romska tiggare. Detta efter en dom i högsta instans.Jag tycker att varje människa som vurmar för fri invandring eller är positiv till massinvandringen ska tvingas ta emot minst fem av dessa i sitt eget hushåll. Då kanske man öppnar ögonen för problemet.

  • Med andra ord är påven socialist.

   Om man ser på det politiska spektrat ur perspektivet egna och andras pengar finns det obehagligt många socialister här i världen. Inte bara i politiken utan även på de mest oväntade ställen i etablisemanget. Företagsledningar, bolagsstyrelser, fondförvaltare, ja i princip hela finanssektorn som tar kundernas eller aktieägarnas pengar och delar gladeligen ut dem till personer som inte gjort sig förtjänt av några högre ersättningar.

 7. All religion är fake!

  Det handlar bara om att förtrycka folk!

  I sista ändan är det bara makt och pengar som gäller för påvar, präster och imamer!

 8. Raden av människor som tycks sakna förankring med verkligheten tycks vara oändlig. Inte oändligt lång men oändligt inkompetent.

Kommentera