16 thoughts on “Vi ska inte ställa grupper mot varandra. Det har vänstern monopol på….

  • Det är ju PRECIS DETTA, de hela tiden gör som aldrig förr. Det är bara det att det är bara DERAS valda grupper som räknas om nån ifrågasätter dem. Då är det usch och fy skam. Våra grupper räknas inte, om de hoppar på dem. För: ”Alla är lika, men vissa är mer lika än andra”.

 1. Sen vet vi ju inte om dessa sex ensamkommande verkligen har tagit livet av sig eller bara knarkat ihjäl sig!

 2. Politik är att ta ställning, att prioritera resurser!

  Att inte ställa grupper mot varandra är ”Rödvins Vänster” Allt åt alla!

  Va, räcker inte pengarna, höj skatten för fan!

 3. Det här är en propagandakampanj som dragits igång för att invandringstvivlande och migrationskritiskt folk ska mjukna och acceptera planerna på att massor, tiotusentals ”barn”, som inte har flyktingskäl ska få stanna !!!!

 4. Om det är någon som delar in folk i grupper så är det
  vänstern. Hela deras politik går in på att dela in folk i
  olika klasser och profetera vi mot dom.

 5. Självklart, dom tappar ju röstberättiga. OBS, allas lika värde gäller INTE PURSVENSKA BARN O ÄNU MINDRE VUXNA, hälsar ”Feministregeringen”, värdegrunden, värdegrunden, mångfalden, mångfalden.

 6. Nog är det märkligt med allas lika värde, fast vissa har ett större värde än andra ! Och grupper ska inte ställas mot varandra! Det är så förbannat svagsint och svagbegåvat av tok vänstern, fast något annat resultat är inte att vänta av tok vänstern den rödbrungröna röran som kallas Sveriges regering!

  Nä grupper ska inte ställas mot varandra, utan de invällande asylturistparasiterna överöses med förmåner som inte den etniskt svenska befolkningen ens kommer i närheten av! Det närmsta de här förmånerna den svenska befolkningen kommer är ju självklart när förmånerna som delats ut till asylturistparasiterna ska betalas! Då är det självklart att de levande och de ännu ofödda generationerna ska betala det den blåbrungröna alliansen och den nuvarande rödbrungröna sörjan till regering delat ut, utan någon som helst tanke på att lånen ska betalas tillbaka med ränta! Fy fan för PK patraskfeminister utan självinsikt!

  Det är skamligt att fullständigt skuldsätta kommande generationer , innan de ens är födda! Riksdagsvalet 2018 är den absolut senaste tidpunkten att rätta till det som den tidigare blåbrungröna röran och den nuvarande rödbrungröna sörjan till regering ställt till med, genom fullständigt naiva, enfaldiga, svagbegåvade och svagsinta beslut som resulterat i fullständigt vansinniga handlingar som i princip ställer den hårt arbetande svenska folket på bar backe för generationer framöver!

  Stefan Löfven respektera folkviljan avgå, utlys nyval och anordna Swexit omröstning innan du obemärkt på tånaglarna pyser ut genom personalingången till regeringskansliet för sista gången!

 7. OM ändå 87:an kunde vakna och se vad Socialdemokraterna står för idag och gjort länge, – importör av dysfunktionella folkgrupper!! För en medveten arbetare är det uppenbart att S spelat ut sin roll och liksom hela 7klövern står för HYCKLERI, OTRYGGHET, MASSINVANDRING och de är helt ansvarslösa och kommer att köra Sverige i botten med en flinande SvetsarSKIT som statsminister!

 8. Ja regeringen verkar vara mer rädda om babbe ungarna än dem Svenska ungdomarna. Hur är det Stefan brukar säga allas lika värde……….

  • Han menar alla migranters lika värde. De gamla som byggt landet, våra barn och barnbarn samt alla utsatta SVENSKAR är tydligen värdelösa!!!??

Kommentera