Rasism eller diskriminering

Bilden Isabella Lövin (Mp) lade upp på sin Facebook-sida spreds bland feminister och hyllades i medier.

Dock inte av alla.

skarmklipp

Nu bor vi i Sverige och i Sverige är det numera så att om man utesluter någon etnicitet kallas det rasism eller diskriminering. Om det är det ena eller det andra låter jag vara osagt, men en rasifierad kvinna anser nu att Lövins val av kvinnor är tveksam och visst. Ingen mörkhyad, ingen asiat, ingen kvinna med slöja och detta i ett land som i tusentals år befolkats av nästan idel vita. Fy skam Isabella.

2 thoughts on “Rasism eller diskriminering

  1. De här damerna är sig själv närmast och skiter fullständigt i Sverige och Sveriges befolkning! Deras främsta mål är att ligga bra till hos Socialdemokratiska kollegor och lönedatum är viktigt för dem, tragiskt med dessa individer, GIRIGHET är deras enda dygd och det gäller hela svenska samhället, men allt lassas över på skattebetalarna och i det långa loppet kommer en samhällskollaps då medborgarna inser att de inte får ut någonting av det svenska samhället på grund av att alla resurser går till de importerade folkgruppernas välbefinnande, skola, vård, omsorg, polis, allt går på knäna på väg mot katastrofen när PENGARNA tar slut…..

  2. Rasmässigt är bilden helt ok för mig, hon, fjärde från vänster skulle t o m kunna vara mulatt!? Om det bara varit svarta och araber hade väl hela PK-stimmet jublat!!!!

Kommentera