EU:s yttre gräns stormad av afrikaner

INVANDRING. Över 500, en del media rapporterar om över 1.000 illegala migranter har lyckats ta sig in i Spanien via landets nordafrikanska exklav Ceuta i natt. Många personer, både migranter och säkerhetsvakter, ska ha skadats i samband med att stängslet forcerades, uppger gränsvakter. Enligt uppgifterna kan det röra sig om mellan 500 och över tusen 1.000 personer som lyckats ta sig in i den spanska staden från Marocko, och eftersom de Ceuta tillhör Spanien så är de nu inne i EU. 

Om Ceuta på bloggen…

Spanska El Mundo skriver om eländet

Som vanligt är det mest "barn" på bilderna.
Som vanligt är det mest ”barn” på bilderna.

Titta på grabbarna som kommer från söder om Sahara, det är vår framtid om vi inte sätter stopp för invasionen. Det ser mörkt ut, enda möjligheten är att bums skicka tillbaka dem, annars uppmuntrar de andra och det står många miljoner på kö…

ceuta

31 thoughts on “EU:s yttre gräns stormad av afrikaner

 1. Jag börjar tro att den egentliga huvuduppgiften med EU var att riva de yttre gränserna för att möjliggöra det här

  • Så klart. Det är ju samma grupp som är ansvariga för att EU överhuvudtaget kom till som skapade Sovjetunionen och som förstörde det gamla Ryssland och mördade och slaktade 100 miljoner ryssar. Samma grupp som byggde de 2000 riktiga förintelselägren i Gulag och över Sovjet byggde ju alla de moderna amerikanska FEMA-lägren. Det är bara tack vare alternativ media som t.ex Alex Jones som så många vet att dessa FEMA-förintelselägren överhuvudtaget existerar idag och var tänkta för de vita amerikanerna. Det är en fullständigt fasansfull grupp av onda sataniska människor som dessutom ”våra” mediefamiljer som äger bl.a DN, TV4, Expressen m.fl tillhör. De använder en lögnförintelse för att maskera sina egna riktiga historiska förintelser av vita som räknas i 3-siffrigt antal miljoner och de planerade som t.ex den de amerikanska FEMA-lägren var tänkta till.

 2. År det Woody Harrelsons röst som säger ?

  ”All the human history has let to this moment. The irony is we created you.. Nature has been punishing us ever since. This is our last stand. If we lose, it will be A Planet Of Apes.”

 3. Jag konstaterar att min pension är sämre än invällarnas.
  De får 11300, plus hyran betald.
  Det får inte jag.
  Inte heller hyran betald.

 4. Jag undrar varför man har gränsbevakning över huvudet taget, kanske dom har som uppgift att försöka räkna alla som hoppar över stängslet, om det går annars kvittar det också säkert. Dom som kommer dom kommer.
  MEN EN SAK VET JAG IALLAFALL OCH DET ÄR ATT HELA EUROPA, MED UNDANTAG FÖR NÅGRA, FÅ LÄNDER SOM INTE GICK PÅ FEMINISTERNAS ÖVERTAGANDE AV EUROPA. Många som gick i spetsen för att kvinnor inte fanns på några maktpositioner och att kvinnor är precis lika kompetenta som män och efter många års kamp så kan man konstatera att det blivit ett maktskifte där det nu är en mycket stor majoritet av kvinnor på maktpositioner.
  OCH EN SAK ÄR NOG MÅNGA ÖVERENS OM OCH DET ÄR ATT DET KAN VARA DET STÖRSTA MISSTAG I HISTORIEN SOM BEGÅTTS OCH KAN FÖRA OSS TILLBAKA TILL BÖRJAN AV VÅRAN SKAPELSE.

  • Det är åskådligt med kartan. Då kan man se och förstå hur folket känner. Det är ett utsatt läge. Portugal kommer inte så många till då kusten är lite svårare. De som kommer går ibland över bergen till Frankrike och Spanien. Det är svårt att bevaka då Pyreneerna är glesbefolkat. En del frös ihjäl där i år.Det går trögt att få folk och hjälpa till…Folk blir hårdhudade. Samma i Italien, missnöjet med de andra europeiska länderna är stort.

 5. Nytt trams i Sverigeistan:

  http://www.svt.se/nyheter/inrikes/lag-mot-barnaktenskap-ska-snabbutredas

  Det finns redan en lag om att du måste vara 18 år för att få gifta dig i Sverige, det är bara att följa den!

  Googlade lite på ålder och hittade detta:

  https://dinarattigheter.se/dina-rattigheter/vad-sager-lagen/vad-sager-lagen-om-att-gifta-sig/

  Hur du döljer ditt besök och en panikknapp för att snabbt kunna lämna sidan! Annat var det på den gamla tråkiga tiden innan ockupationen!

 6. Men va fan vad trött man blir … Tillför mera taggtråd och elstängsel .Vill inte ha in mera afrikaner i EU och Sverige som inte har här att göra . Skicka tillbaka dom … Gick genom Nordstan i Gbg igår det såg ut som rena Afrika och alla arabländer tillsammans där ,helt otroligt. 🙁

  • Det är fullständigt fasansfullt som det blivit. Allt som vi vita byggt och skapat och uppfunnit inom allt från grundforskning / vetenskap, våra byggnader, infrastruktursystem som vatten, avlopp, maskiner, järnvägar, bilar, kraftverk / generatorer / elektricitet, kraftsystem, elektronik, musikinstrument, flyg, robotar, satelliter mm som inget av sand och djungelaporna någonsin varit i närheten av att ens kunna underhålla eller ens förstå och som manifesterar hela den vita rasens storhet och mänsklighetens krona kommer förvandlas till bajs i något som så riktigt av en annan kommentator här så riktigt hänvisas till och inte kan beskrivas som annat än apornas planet om dessa låg-iq arter/raser inte avvisas och repatrieras till MENA och sub-sahara / västasien. Här pratar vi kanske 1 miljon år av evolutionär utveckling som skiljer oss åt som den onde vill förgöra oss med och som många självhatare och imbecilla är beredda att återföra till sina avkommor genom ras eller artblandning. Totalt förödande vad dessa feminister och vänsterslödder / de onda är kapabla till.

 7. Hahahohaaaaaahoha forcerat Europas yttregräns!

  Europas yttre gränsbevakning ett lika stort fiasko som resten av EU samarbetet!

  Nu är det väl ändå dags att ta i med hårdhandskarna, sätt in militär som skjuter först och frågar sen!

  Var i helvete är det så omtalade Frontex?

  Stefan Löfven respektera folkviljan avgå, utlys nyval och anordna Swexit omröstning innan du för sista gången stänger dörren till regeringskansliet för sista gången!

 8. Dom stackars ”barnen” flyr ju från krig och fattigdom ! Ta dom direkt till Sverabia så att de kan rädda våra pensioner !!! Dessa högutbildade svartingar har ju så mycket att bidra med i vårt samhälle ! Fy fan för våra IQ befriade politiker med ruinfelt i spetsen !!!

 9. Gräv vallgrav på några meter. Fyll med krokodiler och pirayer så får vi se om dessa apor vågar sig i.

  • För några veckor sedan var det likadant.Det är 6 meter högt, el och taggtråd längst upp. Marocko har skarpladdat och skjuter. Spanska sidan får inte ha skjutvapen. I svenska medier har man felaktift sagt att spanjorerna skjuter stackars migranter. Några gånger tog de ett barn och slängde över det på ena sidan. Då vakterna sprang för att fånga barnet klättrade de över på andra sidan.
   Marocko tar en del och ger dem vatten och lite mat och sätter ut dem i öknen igen. Det är inte som apor som några skriver, det är med som ett lämmeltåg.
   Det som är är att många afrikanska stater inte vill ha tillbaka dem, många ser det som skönt att bli av med dem helt enkelt, de är inte produktiva många brottslingar osv från Afrika.Att inte disk problemet som det är för och emot löser ju inga problem direkt.
   Sultan i Marocko har förbjudit prod av niqab. Det har väl stått om det i Sverige?

 10. Nu igen??? Har de inte lärt sig någonting vid gränsstationen? Elstängsel och släng bort nyckeln till reglaget om de inte klarar av att hålla tätt!!

  • De har båtar också som kommer och en del går över bergen från franska sidan av Pyreneerna. Trycket är ganska stort. tidvis. De filmade en båt då de höll på att sänka räddningsbåten-de kastade sig allihop åt samma håll. Det händer ibland-de stora olyckorna-de springer åt samma håll då de ser land eller räddningspersonal och då tippar båten. På nyheterna säger man hur många osv som att läsa börsnyheterna utan kommentarer oftast. Disk kommer i andra program

 11. Ja, det finns många som vill ”hjälpa” dessa att komma till Malmadishu !! För det är ju hit och till Tyskland de vill!!

Kommentera