Stäng

Arab skjuten i Malmö – avled på sjukhuset

INVANDRARVÅLD. En man skjuten utanför en restaurang vid Möllevångstorget, Malmö. Mannen ska efter att han skjutits tagits hand om av några män och förts till en bil som körde från platsen. Flera polispatruller är på plats.

Rashid Elkadi
Rashid Elkadi

– Den skottskadade mannen är förd till sjukhus, säger Anna Göransson vid regionala ledningscentralen i Malmö.

Mannen, en kriminell arab i 20-årsåldern inkom till sjukhus med livshotande skador och avled. Polis har avspärrningar på akuten i ordningshållande syfte.

Araben är dömd flera gånger. Han var inblandad i det här fallet men friades den gången.

Inrikesminister Anders Ygeman, som kommer till Malmö i morgon, förklarar alla skjutningar i Malmö med att staden ligger närmare kontinenten, att det skjut betydligt mindre i Köpenhamn som ligger ännu närmare talar han inte om…

Polisen

16 reaktioner på “Arab skjuten i Malmö – avled på sjukhuset

 1. OT Oförskämda lögnare !!! Svt presenterar mitt Rumänien som ett land i kris. Två udda bilder med eldslågor och en mörkhyad zigenerska med huvudduk och öppen mun. Dessa bilder var inte från en fredlig demonstration. Zigenerskas bild kunde ha tagits från motdemonstrationen vid Cotrocenipalatset i Bukarest men ingen brand varit anlagd nånstans eftersom gendarmerna var där hela tiden. Det är säkert en bild från nån Malmö brand som svt.se hade ’lånat’. Svt har inte sagt något om att presidentens tal var elegant, ironiskt och humorpräglat. Presidenten tänker inte avskeda regeringen, det är tvärtom – regeringen hotade med att suspendera presidenten. Därför fortsätter folket protestera mot röda regeringen, fast utan ilska och verbala obsceniteter som PSD motdemonstranterna gör. Idag hade PSD-anhängarna gummikycklingar ’spetsade’ på flaggstängerna – de påstod att det var duvor som skulle symbolisera fred….Dumma sossar utan fantasi. Onda dessutom !
  Vad i hela världen – jag sitter framför dumburken varje kväll då hela landet ser LIVE demonstrationer från Bukarest och övriga landet ! Det är inget jag missar – no chance ever !

 2. Nej att blanda grottfolk med människor från länder där civilizaition rått i
  århundraden är dömt att misslyckas. så länge dessa sysslar med inavel
  med kusingifte i flera led så producerar dom bastarder och deras beteenden ser vi resultatet av dagligen.

 3. Johan Westerholm visar på sin blogg Ledarsidorna att regeringens ”expert” Professor Ulf Bjereld inte begripit något av den undanträngningseffekt som han just ska vara expert på.

  1. Här får faktiskt Aftonbladet cred för info.
   Slutsats av ovanstående inf; Sex kostar – En ned, tre kvar ute och två kvar inne.

 4. MENA-folk hör INTE hemma i västvärlden. De kan inte uppföra sig civiliserat. Så är det bara. Om ni inte tror mig se er omkring i världen så har ni svaret. Titta på vad som hände i Australien nyligen med sudaneser som attackerade firande Australiensare. Bort med allt sådant här folk från västvärlden och alla problem är lösta i ett nafs!

 5. hur mycket ska vi stå ut med, inbördeskrig i södra delarna av landet.
  Kommer väl spridas norr ut framöver.
  Nu är det dags att slå nävarna i bordet.
  Sätt stopp för alla invadrarvänliga terrorister.
  Vanliga ordentliga svenska skattebetalare får ingen vård.
  Pengarna i vården går åt till invandrarkrigarna. Usch usch.

 6. Jag vill inte att mina surt förvärvade skattekronor ska gå till detta! Jag vill att de ska gå till skolan, äldrevården, försvaret och pensionerna! Ut med parasiterna.

 7. En naturlig utveckling som sker då ett område snabbt ökar BEFOLKNINGEN-DEMOGRAFI. 5000 nya invanare/är och då invandrare från konfliktområden. Carin Stjarnfeldt Jammed börjar bli nervös har jag märkt.
  EBO-lagen måste bort. Försörjningsstöd skall inte räknas som inkomst hos kommunala bostadsbolaget MKB. Bostadsförmedlingen bort. Polis vet vilka de 100 kriminella som sätter en hel stad i skräck. Oftast använder dessa samma biluthyrningsfirma som ligger sidan om Preem macken på Rosengarten. Betalar kontant svart.
  Denna info här jag fått från väl insatt kalla.
  Polis vet om. Ibland lyckas polisen ta några, men dem släpps ut igen direkt.
  En annan grupp är afghanska ’barn’ som ägnar sig åt stölder och våldtäkter. Många är heroinberoende sedan hemlandet.
  Polisen i Malmö har historiskt alltid misslyckats med ta fast mördare.
  Enda gången dem lyckas är när dem får hjälp från Stockholms polisen.
  Går snabbt utför med Malmö. Långt till valet.
  Invandrare som sköter sig kommer rösta på SD.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: