Stäng

40 reaktioner på “En är världens första och enda feministiska regering. Vilken?

 1. Fullständigt hjärnsläpp. Jag tror inte dom har tänkt alls, menar man att kvinnor skall klä sig så här? Sommartid måste det vara fullständig katastrof och jobbigt.

 2. ”Ett haveri för feministisk utrikespolitik” | SvD – Svenska Dagbladet
  https://www.svd.se/ett-haveri-for-feministisk-utrikespolitik/om/svenska-bolag-i-iran
  Sverige har just nu en regerings- och näringslivsdelegation på plats i Iran för att utveckla det … Handelsminister Ann Linde bar slöja under Sveriges Iran-besök.

  Även Aftonkladdandet skriver om det. Vad rör sig inne i svetsministerns ärthjärna ? V g Mia, berätta det med saftiga detaljer !!! Alla vill veta om det som rör sig i din lika minimala sossehjärna.

  Svenska ministern bar slöja i Iran – väcker debatt – Aftonbladet
  http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/KxQEX/svenska-ministern-bar-sloja-i-iran–vacker-debatt
  för 6 timmar sedan – TEHERAN/STOCKHOLM. Handelsminister Ann Linde bar slöja när hon träffade iranska presidenten Rouhani igår.

 3. ”Världens första och enda feministiska regering”.
  T.o.m. där måste Stefan Löfven ljuga. Theresa May har en västerländsk stolthet som Stefans mussekrypare inte ens kommer i närheten av.

 4. Nästa gång Stefan reser till Iran då har han nog pyjamas på sig så att mullorna blir riktigt nöjda………

  1. Det här är mycket besvärande för regeringen och ingen logik världen kan friskriva dem från detta agerande. Helt enkelt så dumt så det är bortom förklaring men man måste kunna skratta åt eländet?

   1. Det är så djävla dumt.
    Svetsaren får vid nästa besök i Iran inte qglömma bort vaselinburken.

 5. Häxorna glömde visst sina kvastar, men påsken kom kanske lite hastigt på i år. Var samtliga cerebralt urkopplade muslimjuckare på bilden borde ha sina kvastskaft uppstoppade, är överflödigt att nämna. Denna uppvisning är ett direkt hån mot hela den europeiska världsdelens demokratiska strävanden och utgör ett definitivt bevis på det organiserade nationsförräderi som utspelas inför våra ögon.
  Denna provokativa parad av politiskt prostituerade psykopater kommer att hamna i historieböckerna under kapitlet Sveriges skamregering, var så säkra! Förrädarna borde förvägras inresa i vårt land och omdirigeras tillbaka till den destination varifrån de anlänt. Här har vi ingen nytta av dem!
  Andreas.

  1. I historieböckerna kommer allt från Palmes grundlagsändring 1975 och fram till nu beskrivas som vägen till inbördeskrig och utplåning.

   1. Sant!!! Såväl historiebeskrivningen, som tyvärr händelseutvecklingen. Den är grundlagd. Sten för sten, i muren mot äktfolken i Europa, som ska stängas ute från makten i sina egna länder, som folk. Det är en socialistisk-islamistisk ”mauer” ala” Berlin och öst och väst, som Merkel håller på att bygga upp igen. Fast här är det en sociostrukturell ”mauer”, som inkluderar alla utifrånkommande med fulla rättigheter, och begränsar alla innifrånkommandes dito till ett minimum. Men detta kommer att leda till den ”utveckling” (avveckling snarare) du förutspår, framöver.

 6. På tal om höcklekärringar…. Linda Sarsho muslim o en av arrangörerna för ”The womens march 2017” förespråkar även sharia lagar… för USA o Europa. Detta är vad verkligheten ser ut för många kvinnor som vägrar eller bär slöjan på ”fel” sätt råkar ut för….. VARNING FÖR STARKA BILDER! https://youtu.be/6J0LKRY6fS8

 7. Svenska kvinnors paradgren, gapa och skälla på medelålders vita män som betalar kalaset med feminism och skit, eftersom dom vet att detta är ofarligt och krypa för utlänningar och islam!

 8. Och handen på bröstet redan i hälsningskön för att verkligen visa sin respekt och underdånighet för mullan eller om det var presidenten. Hur många tror att V och hbtq-rörelsen twittrar om det?

 9. Shite också. Ann Linde var den minister som jag hade högst tankar om men nu har fallit till bottennivå. Hon var tydligen också med i paraden av svagt begåvade kvinnor. Hon har ju sysslat med annat än politik också och verkade inte vara den typen som prostituerade sig i politikens namn utan hade lite självaktning. Som sagt tillbaka till verkligheten.

 10. Feminism, är bara ett förrädiskt taqiyya-sätt, att förtrycka alla. För det leder bara till att just kvinnor, får ännu mera skit i sina liv. Om alla får vara sig själva, utan feministisk sharia, får kvinnorna också det som bäst. FÖR TALA OM HUR MYCKET BÄTTRE KVINNORNA HAR FÅTT DET I VÅRT LAND DE SENASTE 40 ÅREN! HUR MUCKET MER FREDADE OCH RESPEKTERADE DE ÄR HÄR I VÅRT LAND NU, MOTFÖR DÅ?????? Jag bara frågar. Ekonomi kanske, men annars: NEJ!!! Så där ser man vad feminism och jämställdhet lett till: MER UTSATTHET, än tidigare!!!

 11. Det som är till deras nackdel är att de inte kan samtala med alla demokratiskt valda partier i hemlandet.

  Finns det fler länder med demokratier som visar upp detta typ av agerande hos de som har makten? Vem har de som förebild? Eller försöker de statuera ett exempel så att de själva är förebilden?

  Om de nu är lag på att de täcker håret kunde de ju tagit av sig byxorna i stället?

   1. eva
    Han är redan helgonförklarad av de länder som nu slipper de kriminella och fattiga. De länderna har inget som heter ”öppna era hjärtan” och inget behov av att vara ”en humanitär stormakt”, de ser längre fram än så, vi kommer att bli varse !

 12. Som det syns, Condoleza har gett efter. Hon klädde sig normalt alttid i kjol. Ny är det byxkostym i stället. May och Albright har klätt sig traditionellt som kvinnor klär sig i västländer.

 13. De tycker nog att de är jätteduktiga som är lydiga och bär slöja. De är nog helt omedvetna om att de kåtar upp araberna genom att visa handlederna och så mycket av hud och hår vid ansiktet. Skulle de gå till nåt köpcenter i Saudi klädda så där skulle Stefan få tillrättavisning av sedlighetspolisen för att hans fruar visar för mycket hud.

 14. ”Våran” feministiska stormakt förnekar sig aldrig.
  När en svensk kvinna tar på sig ett islamitiskt huckle så har hon förnedrat både sig själv och Sverige som nation om hon gör det i tjänsten som representant för Sverige.

 15. Jag gissar på nr. 4. Den består rakt igenom av kärringar.
  Ordet kärringar har givetvis inget med goa gummor att göra utan är ett skällsord.

 16. Den bilden där Löfven står och myser över sina kvinnors huckleparad bör bli SDs affisch i valrörelsen. Det behövs ingen text.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: