Ali Jafari mördat på väg till skolan


BROTTSLIGHET. Afghanen Ali Jafari, 16, gav sig ut på resa från Iran och genom en mängd fredliga länder hamnade han i Sverige för drygt två år sedan. I går mördades Ali Jafari på väg till skolan i Sätra, Gävle, berättar familjehemspappan Hasan Tercan.

Ali Jafari, mördad i Sverige

Ali Jafari, mördad i otrygga och farliga Sverige

Ali Jafari var elev på Stora Sätraskolan i Gävle. Han var ett så kallat ”ensamkommande flyktingbarn” från Afghanistan men verkar ha bott i Iran. Ali bodde inledningsvis i Stockholm, men fick sedan en permanent familjehemsplacering i Gävle.

Ali var mycket duktig i skolan  och älskad av alla säger familjehemspappan Hasan Tercan.

En 17-årig pojke har anhållits som misstänkt för mordet.

-Pettersson säger att det är bättre att de ensamkommande barnen stannar hemma. Det är alldeles för farligt i Sverige så de som lockar hit ”barnen” är medansvariga till mord och elände som följer i deras spår…


15 responses to “Ali Jafari mördat på väg till skolan

 • Roland Karlsson

  Någon frågar vilken lösning jag har. Det vore lite väl övermagat av en liten gubbe som mig att ett färdigt paket för att möta det ökande våldet i samhälle. Det var därför jag frågade Eliasson han har ju bra betalt för att sköta detta. Gissar att du som frågar inte gillar att jag skriver på den här bloggen. Men jag har just blivit portad av lokaltidningen SN o då söker jag andra kanaler att nå ut med mina frågor. Dom är mestadels att stärka dom svaga i samhället. Tex. som idag mår psykiskt dåligt o inte får rätt hjälp. Här är jag som fd. patient expert. Därför lyssnar inte politikerna på mig. Såg att sossarna huvudämne på deras kongress är TRYGGHET. Då har dom ett hästjobb framför sig vill jag lova. Ni som bor i trakten kan fråga Roger Sundberg varför SN o jag blivit ovänner. Han pratar till mig som jag vore en idiot. Det får väl i så falla andra bedöma.

  Gilla

 • Kurt

  Hans foto påminner mera om de stöddiga knarkhandlare som pyser runt.

  Gilla

 • Gunnar Edlund

  En sextonåring mördad på väg till skolan. En fastighetsskötare skjuten med fem skott av en 15-åring.
  Enligt pizzaekonomen Schyffert har Sverige aldrig varit tryggare, IDIOT!!!

  Gilla

 • Blodsven

  Sinnessjukt att bli mördad på väg till skolan, i världens ”tryggaste” land??
  Lika vanligt förr, enligt Ynkeman och resten av idioterna i dårhuset…

  Gilla

 • Jade

  Rip Ali jafari från din klaskamrat

  Gilla

 • Lisa.

  Men det var iallafall inga svenskar inblandade.

  Gilla

 • MartinA

  Jag tycker att de som ej har giltigt visa när de kommer hit och som ej är medborgare inte bör få skydd av rättsväsendet. Varken till liv eller egendom. Det är ju vad ett visum är? Att vi accepterar att skydda vederbörande medan den befinner sig här?

  Gillad av 1 person

 • dave

  Han har mördat på väg till skolan. Så chickt och oväntat.

  Gillad av 1 person

 • Hönsmamman

  Om Petterssons goda omdöme fått råda hade de sluppit komma hit. Det hade varit fördelaktigt på många nivåer.

  Familjehemmet står nu utan inkomst och kommer fortast möjligt att välkomna nästa?

  Åldersbestämningens (rättsmedicinalverket) igångsättande kommer allt närmare och fler familjehem kan förlora sin inkomst genom att barnen i en hast blir vuxna män. Vetenskapliga framsteg kommer att sätta käppar i hjulet för den ekonomi som sägs rulla på så bra i Sverige? Landet som har migrationsindustrin som tillväxtmotor?

  Kommer Löfven att hälsa på i detta hem? Eftersom han är i Iran (i dagarna) kunde det passa bra att ta upp de ensamkommande med Irans makthavare? De vill väl få hem sina forlorade söner innan det går alltför illa för dem i farliga Sverige?

  Gillad av 1 person

 • Roland Karlsson

  Kan sånt ske i det trygga Sverige. Enligt S är det omöjligt. Verkligheten ville annorlunda. Sverige är ett farligt land att leva i. Vad säger Eliasson?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: