Expressen gillar kriminella olika


HATMEDIA. Expressen vidhåller att det är orimligt att behandla människor olika. De är fullständigt neutrala enligt egen utsago, trots att vi nästan dagligen ser bevis på motsatsen. 

Idag publicerar Expressen en artikel där de har kartlagt påstådda nazister för bombdåd, upplopp, knivbeväpning och Hitlerhyllningar samt den ”nazistiska” Nordiska motståndsrörelsen.

Det är sex personer. Tre är misstänkta och tre är dömda för våldsamt upplopp, knivlagen och hets mot folkgrupp. I sammanhanget relativt lindriga förseelser. Alla sex hänger Expressen ut men namn och bild.

 

I Expressens artikel om "nazistledare" hängs alla ut med namn och bild.

I Expressens artikel om ”nazistledare” hängs alla ut med namn och bild.

Idag har Expressen/Kvällsposten en annan artikel. Den handlar inte om ”nazister” utan om de som styr Malmös under värld. Det är 205 män – med 1 779 domar på sig. Det är de som är drivande i Malmös undre värld, enligt polisens nya kartläggning. – Några av dem är definitivt farliga. Bara det att så många av dem bär vapen är oroande, säger Stefan Sintéus, polismästare i Malmö. Samtliga är väldigt brottsaktiva, samtliga är dömda.

Trots att “de” 205 personerna har 1779 (ettusensjuhundrasjuttionio!!) fällande domar på sig vägrar Expressen/Kvällsposten samt Sydsvenska att namnge en enda av “de” och att skriva i klartext att “de” har invandrarbakgrund finns inte på kartan.

Tyvärr utgör media en garanti för att “de” förblir anonyma. Notera några få “de” har dömts över 40 gånger! Dessa “de” utgör en fara för inte bara för Malmöbor, utan för samhället.

205 yrkeskriminella invandrare i Malmö. Expressen namnger inte en enda och bilder kan vi bara drömma om för då syns det vilken del av världen "skåningarna" kommer ifrån.

205 yrkeskriminella invandrare i Malmö. Expressen/Kvällsposten namnger inte en enda och bilder av dem kan vi bara drömma om för då syns det vilken del av världen ”skåningarna” kommer ifrån.

-Pettersson konstaterar att:

Medias_rapportering

 


4 responses to “Expressen gillar kriminella olika

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Etablissemangets lydiga hålldamer å det vanryktade Expressen fyller sina funktioner i den psykopolitiska operationens slutfas. Emellertid anas oråd till och med i denna etikbefriade dypöl, och gör vederbörande pseudoskribenter inte avbön genom att hålla hakorna över det politiserade feministträckets stinkande sörja, kommer de alldeles strax att drunkna i den slemmiga brunn de valt att simma runt i.
  Vi som har förstånd om att hålla oss borta från slika propagandapublikationer, inser att resten dagligen analpenetreras av statsapparatens multikolorerade globalistkaktus.
  Andreas 😉

  Gilla

 • Hanna

  Nazistiska upplopp i Sverige i krigsrubriker – har någon sett dessa upplopp?
  (Och så lite bilder på omaskerade killar från någon gammal demonstration).

  Gilla

 • Ingemar

  Om folk ändå kunde fatta!!!!! Och sluta köpa dessa propaganda- och censurnyheter!!!!

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: