Hatmedia i form


HATMEDIA. I ett inlägg på Facebook, som kan tolkas som invandrarkritiskt, skriver Örebropolisen Peter Springare ut namn på misstänkta gärningsmän. Han kommer nu att anmälas till åklagare. – Det här kommer vi att titta på rättsligt, bekräftar polismästare Bo Andersson enligt Nerikes Allehanda. 

HÄR kan ni läsa om Peter Springare och hans synpunkter, på bilden nedan kan ni se vad Nerikes Allehanda tycker att ni ska läsa om saken. De pixlar helt enkelt texten för att, ja varför? Alla som vill kommer ändå att läsa men inte i PK-pressens hattidningar…

Att PK skulle stå upp för tryck-, åsikts- och yttrandefrihet var inte väntat. Det vill ha monopol på det som de anser vara sanning.

Tryckfrihetsförordningens första paragraf: 1 § Med tryckfrihet förstås varje svensk medborgares rätt att, utan några av myndighet eller annat allmänt organ i förväg lagda hinder, utgiva skrifter . . .

”I Sveriges grundlag står det ─ att varje medborgare har rätt att i tal, skrift och bild eller på annat sätt uttrycka tanka, åsikter och känslor och att all makt utgår från folket. Den svenska folkstyrelsen bygger på fri åsiktsbildning, allmän och lika rösträtt”

Klart och tydligt, enkelt att förstå ändå gäller inte detta i vårt land.

na_hatmedia


23 responses to “Hatmedia i form

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Polismästare Andersson kan titta hur mycket han vill och nödgas. Faktum kvarstår att den odelade hedern tillfaller den rättrådige Peter Springare. Punkt slut.
  Andreas.

  Gilla

 • Kattsand

  Det heter ”om etnicitet inte är relevant”: i så fall borde man även vara konsekvent och inte ange om det är en man eller kvinna, ung eller gammal, eller företagare/tjänsteman/arbetare etc. när man rapporterar om brottslighet…

  Gilla

 • Tony

  Med risk för att låta väldigt tjatig, det enda effektiva
  medlet mot luspudlarna i Media är att inte befatta sig
  med dem, om ni inte sagt upp prenumerationen , gör
  det fortast möjligt! Här visar denna blaska vilken
  oerhörd ynkedom dom besitter, men dom kan mörka
  och undanhålla bäst fan dom vill, sanningen kommer
  ut utan dessa fåntrattars medverkan!

  Gilla

 • Trynbald

  Snickesnacki levererar som vanligt på SRs hemsida. En posör av det vidrigare formatet. Undrar för vem hen håller skenet uppe, det är ju inte ens patetiskt.

  Gilla

 • Olsson

  Frågan är bara vilket brott han har begått? Mohamed är knappast en folkgrupp, inte invandrare heller, inte ens utomeuropeiska invandrare kan anses vara en folkgrupp.
  Åtalet lär bli nedlagt, tjänstefel är det knappast heller då han ger uttryck för en åsikt.

  Gilla

 • Kapten Bölja

  Är det egentligen någon större skillnad mellan forna
  Sovjetunionen och dagens Sverige när det gäller
  journalistkårens objektivitet och trovärdighet?

  Gilla

  • Nils Dacke

   Nej, det är ingen större skillnad, Sverige är idag mer och mer likt DDR där yttrandefriheten är hotad och hot om yrkesförbud hela tiden finns mot visselblåsare som försöker komma förbi åsiktskorridoren.

   Gilla

 • Moberg

  Ju mer de försöker mörklägga desto fler blir vi i SD! Bara tacka och buga.

  Gilla

 • eugenecork

  ….typexempel på då Budbäraren straffas, medan
  Förrövarna går fria och blir hyllade 😳

  Gilla

 • Lena

  Att svenska folket som har byggt upp landet under svett ,tårar och även med glädje då de önskade SINA efterkommande ett bättre liv än vad de själva hade haft.
  Deras slit ges nu till folk från fjärran utan att vi kan påverka nämnbart
  till ett bättre liv för svenskar !
  Inte ens att vara tredje största partiet tas på allvar, ni som inte kan respektera en demokrati…………..till er AVGÅ !

  Gilla

  • svensk

   JAG SER FRAMFÖR MEJ ALLA ”GRÅSOSSAR” SOM STOD PÅ BARIKADERNA OCH FÖRSVARADE DE SOM RÄTTMÄTIGT ARBETADE OCH BIDROG TILL SAMHÄLLET …….

   Kanske lite utopiskt,

   JAG SER ALLA DESSA SOM STIGER UPP UR SINA GRAVAR OCH BESÖKER NUVARANDE POLITIKER (de som hela tiden berikar sig själva) I DERAS SÖMN OCH ÄVEN NÄR DE ÄR VAKNA
   KANSKE KÄNNER DE IGEN EN DEL ……….

   En del brukar kalla detta ”KARMA” ………………….

   Gilla

 • ossie

  Aftonslasken skriver att han namngivit personer och att 1000 tals har reagerat. Att han bara slängt ut några vanliga namn nämns inte eller att 1000 tals reagerat positivt på Springare. Alltså det vanliga censuren och lögnerna.

  Gilla

 • Billy Boy

  ”Ansvariga” på MSM-hatmedia ingår tydligen i samma galna & humoristiska gäng som statsminister Stefan Löfven (S) med anhang i den blåljugande feministregeringen + polisens allra högsta ohederliga företrädare.

  Ha ha ha … Fick dagens storgarv åt att se NA publicera pixlingen av texten i Peter Springares FB-inlägg, som går hur busenkelt som helst att läsa i klartext på FB och flera andra web-sidor.

  Hur korkade får man egentligen vara på NA?

  Gilla

  • Lena

   Billy Boy
   Jag tror att det finns ingen gräns, det är som med Sverige i helhet, gränslöst och därmed laglöst !

   Gilla

 • Lena

  De vet de inte själva, de tillhör 68-vänsterns barn i Sverige och ( de som amerikanarna i usa de med god ekonomi skämde bort så gruvligt.) När barnet någon gång i fyra till femårsåldern, gick till toaletten för att göra sitt behov så vrålade föräldrarna i kör , ”good work”, ”high five” och applåderade.
  Resultat var de än befinner sig ser vi nu, bedrövligt !

  Gilla

 • Ateisten

  Vadå skriver namn på misstänkta det var ju uppenbart en generalisering för 99,5% av dom heter ju Mohammed eller en form av det

  Gilla

 • rannug

  Den ”obekväme” sanningsägande polisen Peter S är inte den första, jag minns en polis i Malmö som för ganska många år sedan hade ”fräckheten” att tala sanning. Men vilken fantastisk grej det skulle kunna bli om alla poliser låt säga ett år före pensionen vädrade sanningen i sociala medier! Eller ännu bättre om tusentals poliser skulle gå samman först i en sluten grupp och sedan på angivet klockslag publicera sina erfarenheter! Staten skulle nog dra sig för att avskeda tusentals poliser. Från ord till organisation http://www.facebook.com/GustavWasasfolk

  Gilla

  • Kalasbetalaren

   Säg inte det, dom verkar alltid leta efter anledningar att rensa ut!

   Hur folk får det utan poliser skiter dom väl i!

   Gilla

 • Stene

  Na har någon sorts hatkampanj mot honom nu. Alla sätter en stor bild på sig och skriver om hur han inte fattar och lever i en bubbla. En tyckte han skulle ut i verkligheten och se efter innan han yttrar sig. Jag undrar vad dom merar liksom.

  Gilla

  • svensk

   Jag kan lova han behöver inte bo kvar i Örebro han kan få förslag av mej till en ”del av Sverige” som fortfarande är någorlunda ”fridfullt” ………
   Han är HJÄRTLIGT VÄLKOMMEN HIT …………

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: