Kent Ekeroth har allt emot sig


Många drog en lättnadens suck när Ekerot tog en ”time-out”. Nu står han åtalad för ringa misshandel. Det var den 24 november 2016 som han råkade i bråk med någon i en krogkö. Han sägs ha slagit denne med öppen hand och han själv säger att han handlat i nödvärn.  Det finns en övervakningsfilm från händelsen som inte sägs stödja detta.

kent

Idag lämnade alltså Chefsåklagare Lena Kastlund in en stämningsansökan till Stockholms tingsrätt.  Efter denna händelse och brottsmisstankarna blev kända har Ekeroth tagit en time-out från sitt arbete som internationell partisekreterare samt sitt arbete i justitieutskottet.

2012  lämnade Ekeroth sitt uppdrag som suppleant i EU-nämnden efter det så kallad järnrörsbråket. Finns kanske fler som jag inte vet.

Jag har alltid haft en olustkänsla över  hur Ekeroth uppträder och hur han för sig. Han kan självklart inte hjälpa hur han ser ut men han har ett ”bråkstake” utseende. Personligen tycker jag att det finns många som hellre hade fått vara kvar inom SD och kunnat göra ett mycket bättre jobb än Ekeroth.  Så många kapabla medarbetare som har kickats ur partiet när det kanske skulle vara mera lämpligt att låta andra mindre lämpliga få vara kvar.

Nu verkar det helt klart som om Ekeroth är på väg ut, längre och längre bort i periferin, enligt  SVT:s inrikespolitiska kommentator Mats Knutson.

Många har en avog inställning till Ekeroth och hans sätt och känslan är att han skadar SD mer än han gagnar dem. Nu är det inte upp till mig att avgöra vilka som är mest lämpade att vara med i SD-toppen men helt klart så undrar man varför Ekeroth är kvar om man vill vara ett seriöst parti i riksdagen och senare regeringen?

Detta är endast mina funderingar och tankar som jag ger uttryck för och som jag står fast vid. Kan inte hjälpa att han ger mig lite av ”the creeps”. Den känslan vill man inte ha. Det räcker med att ha den känslan när Löfven och Wallström visar sig.

SVT

 


35 responses to “Kent Ekeroth har allt emot sig

 • Swedish psycho

  Kent sa ifrån med stil och gav en örfil. Hellre det än att sjunka lågt som en PKMUPP som med all säkerhet hellre hade spottat vederbörande i ansiktet.

  Gilla

 • håkan

  Blatte våldtäkter utan straff ! dom stackars ” skäggbarna ” visste ju inte bättre !! En SD örfil måste straffas hårt !! SVERIGE ??????

  Gillad av 1 person

 • fullsula

  Vänstens Daniel Sestrajcic blev dömd till dagsböter men får sitta kvar i partiet utan ”tappat förtroende”. Men som vanligt, han är ju på den ”Goda sidan”..

  Hoppas att K.E stannar kvar, han är otroligt påläst och golvar alla som debatterar mot honom.

  Gilla

 • Nisse

  Är säker på att åklagaren är sosse……….

  Gilla

 • Trynbald

  En intressant fråga är om åklagaren skulle åtala om vederbörande kom från något av sjuklöverpartierna. Åklagaren vågar inte låta bli med tanke på advokatsamfundet och dess ordförande och för vidare personlig karriär.
  Åklagarna verkar annars i huvudsak lägga ner åtal rörande mycket grövre brottslighet.

  Gillad av 1 person

 • Svensk lösen

  Har just hört Åkesson uttala sig om Ekeroth. Förtroendet är allvarligt rubbat säger han. Mitt förtroende för Ekeroth är däremot orubbat. Hur partiet agerar mot/för Ekeroth kommer att avgöra hur jag lägger min röst i kommande val.

  Gilla

  • eugenecork

   en vänskaplig klapp på kinden, misstolkades
   av en stammis i kön till Solidaritet (krogens namn)
   Va Kenta nu hade där att göra, Stockholms största
   Fnask-ställe?…kanske ville han hålla tal?

   Gilla

 • FINSPÅNG

  Den Sverigefientliga tysta motståndsrörelsen finns överallt i samhället,pass upp Sverigevänner så ni inte luras in i dylika situationer där syftet är att provocera fram en situation där du tvingas ta till våld som nödvärn…då har du gått i fällan !

  Gillad av 1 person

  • Mia

   Stackars Kent Ekeroth som tvingades ta till våld.
   Och det fast han hade två stora starka livvakter med sig.

   Gilla

   • Tony

    Ja han har väl rätt att försvara sig även om han råkar att
    befinna sig där korkade Journalister och annat löst PK folk tror sig ha ensamrätt att vara på .?

    Jag bad dig vid ett tillfälle att när du är inne på Petterssons,
    att ta del av vad alla andra riksdagsmän och kvinnor har
    för Smått o gott som dom inte gärna vill att andra tar del av,
    allt ifrån redan dömda till anklagade.

    Kom nu inte och säg att du inte kan hitta det, för det finns
    till höger om kommentarsfältet med Titeln lite fula fiskar nedan. Börja med det parti som står högst upp?

    Gillad av 1 person

   • Mia

    Ja nu hittade jag fiskarna.
    Menar du att Ekeroths fyllnätter på Stockholms krogar och vad de brukar föra med sig skulle förmildras om jag läser någon annans gamla synder.

    Jag nöjer mig med aktuella händelser.

    Gilla

   • Lena

    Ursäkta Mia men när och hur roar dig ?

    Gilla

   • Lena

    Mia
    När och HUR roar DU dig !

    Gilla

   • Tony

    Förmildras? Nej men om man inte lotsas om att andra riksdagsmän och övriga höjdare sällan har rent mjöl i påsen så kan man få fram bilden att det bara handlar om folk från SD, det är ju för övrigt precis den bilden som Media förmedlar,
    det slås upp med krigsbokstäver när det handlar om någon från SD men förtigs när det gäller andra partiföreträdare!

    Gilla

 • Balder

  Detta är helt klart en taktik ala Soros för att just provocera fram en reaktion som sedan utnyttjas till max slutligen i en politiskt tillsatt ”Kangaru court” som vi sett exempel på i t.ex Holland…

  Jimmie, låt honom vara kvar! Självförsvar är en mänsklig rättighet!

  Gilla

 • Peter Andersson

  Kent Ekeroth har problem med för högt alkoholintag och kan inte hantera detta, Om han sökte hjälp för sina problem skulle mycket vara vunnet.

  Gillad av 1 person

 • Argus

  Eftersom allt är image, det har vi inte minst lärt oss av Brexit och det amerikanska presidentvalet, så tror jag inte mindre Ekeroth skadar SD. Jag hyser inga tvivel om att Ekeroth presterar högt i kognitiva tester, det tror jag att även Åkesson, Karlsson och Sjöstedt gör, med de tre nämnda har en betydligt mer appellerande debatteknik än Ekeroth och det är bland annat det som säkrar röster. Beroende på vem som fyller tomrummet, det finns både högt och lågt inom SD, tror jag inte att det skadar partiet.

  Jag noterade i morse att agendajournalistken fortlever, åtalet mot Ekeroth hade nästlat sig in bland nyheterna på de lokala sidorna. Vad gör inte ”journalisterna” för att ”utbilda” ”pöbeln” (som de ser det)?

  Gilla

 • Tony

  Ett gott råd till Mats Knutsson, den enögde, är att kolla
  in Petterssons Lista här till höger över Åtalade och dömda
  brottslingar i dom andra partierna, för både han och andra
  journalister läser här dagligen!

  Gilla

 • Bajen666

  Stå på dig Ekeroth, att till och med Sverigevänner pissar på dig är lite extra äckligt men vi är många som gillar dig även om du festar till det ibland.

  Gilla

 • Infedel.

  Kent är jude, det går inte att dra rasistkortet mot honom. Då får man ta till andra medel.

  Gilla

 • håkan

  kenth är bara människa med känslor ! inte en falsk råtta som mona muslim och resten av vänsterglidarna ! SD -18 med kenth ombord !!!

  Gilla

 • SvenskMan77

  Är det någon annan politiker som blir lika ansatt av regimmedia som Kent? På samma vridna sätt?
  Knappast.
  Sviker han sionistmedia (sina egna) kanske eller vad är det frågan om.
  Aldrig sett sånt märkligt hat mot en enskild politiker.

  Gilla

 • perarvidsson

  Förresten så gör etablissemanget bort sig i vanlig ordning. Genom att Kent får en mer undanskymd plats framöver så kan SD avancera och förbättra sin position.
  Jag hoppas att han sedan kan göra en come-back då Sverige behöver honom.

  Gilla

 • perarvidsson

  Kent Ekeroth är en kämpe, idealist och har ett glödande engagemang.
  Man ger inte en örfil till någon utan orsak.
  Det är som vanligt löjeväckande att etablissemanget gör stor sak och rättssak av en bagatell.

  Allt medan skeppet sjunker.

  Gilla

 • bodilaikas

  Sådana som Kent behövs. Det finns för många fega ja säga inom politiken.

  Gilla

 • svensson

  Ekeroth är en av de skarpaste hjärnorna SD har och en outstanding talare. Det han har emot sig är ett litet hetsigt humör men det är inte konstigt när han ständigt blir provocerad. Ekeroth har ju Säpovakter ska inte de skydda och försvara honom mot påhoppare?

  Gilla

  • ossie

   Om hans hjärna är så skarp varför söker han sig till miljöer där det finns personer som hatar honom och bara vill bråka dessutom mitt i natten en vardag ?? En skarp hjärna undviker sådana miljöer och sköter sitt jobb i veckan.

   Gilla

   • bodilaikas

    Tyvärr är det inte brist på den skarpa intelligensen som avgör hans beslut. För intelligent är han. Möjligtvis brist på sunt förnuft. Han borde komma ihåg alla idioter som finns i det här landet. Är det så in i helvete svårt att låta bli att provocera. Därför händer detta. Jag gillar Kent Ekeroth

    Gilla

   • ossie

    Möjlig att han är intelligent men har ett dåligt omdöme.

    Gilla

   • Bosse S

    Det betyder då att Kent Ekeroth ska flytta från Sverige, eftersom det finns ingenstans han kan gå säker för provocerande idioter.
    Kent ska väl som vilken annan person som helst kunna röra sig fritt överallt utan att bli överfallen och hånad.
    Folk här verkar tycka att krogar och en del offentliga platser är ”no go area” för sverigedemokrater och om de dristar sig att ändå bryta dessa regler så är det på grund av dåligt omdöme.
    Snacka om dåligt omdöme när man tänker.

    Gilla

 • Maja Anokhina

  Mari känner du Kent Ekeroth personligen?
  Det gör jag.
  Han är helt fantastisk som politiker och lektor, hans bra minne och sakliga argument tillsammans med en massa relevant statistik gör honom till förebild för mig.
  Han och Gustav Kasselstrand är mina absoluta favoriter.
  Mari låt inte svenska meanstream lura dig angående Kent Ekeroth, hur han uppträdde och vad han sa. Oftast vrider de ordentligt med sanningen..
  Kent är bra och jag sorger att han tog time-out

  Gilla

  • mari svensson

   Nej, känner honom inte personligen och därför skrev jag som jag gjorde. Han ger mig en olustkänsla när han talar. Det är inte på grund av det som skrivs jag känner så här. Det är på det jag ser själv och hör när han talar. Mina ”känslor” brukar ofta vara rätt men jag är inte den som inte kan erkänna att jag har fel. Det är upp till Ekeroth att bevisa. Jag skall lyssna mera noggrant nästa gång.

   Gilla

 • Ingemar

  Man måste nog vara neddrogad och sederad med nedåttjack för att klara de Tokvänsterprovokationer han troligtvis blivit utsatt för!!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: