Har vi tid med Prideparader?

INRIKES. På Facebook står att det  i sommar ska anordnas en pridefestival i Nyköping, givetvis med stöd av kommunen och den Eskilstunastyrda lokalltidningen. Det är inte för inte som pk kallas pk. Det tycks ha blivit norm i Sverige att vara sexuellt avvikande och inte minst att offentliggöra sin sexuellt avvikande läggning.

Vad jag förstår finns det inget mer politiskt korrekt än att gå i en av alla dessa överallt uppdykande Pridefestivaler.

hemsidan står det ”OM PROJEKTET PRIDE 2017. Syfte och målbild. Vi vill lyfta och synliggöra de förtryck som fortfarande finns mot HBTQ-personer genom information och utbildning. Att invånare och besökare blir offentliga ställningstagare i HBTQ-frågor och visar sitt stöd.

Nyköping Pride kommer att bestå av två delar, den första delen består av ett utbildningsprogram om HBTQ-frågor och den andra delen består av en tvådagarsfestival på Nyköpings torg med aktiviteter, underhållning och även där utbildning via informatörer”.

Riktigt fina ord enligt nutida standarmall. ”Syfte och målbild”

-Nåväl, det är fritt för de intresserade att ägna tid åt krafter åt dylika jippon. 

-Pettersson tycker i all anspråkslöshet att det vore bättre och viktigare att folk med alla slags sexuell läggning funderade och tågade mot ökat våld på gator och torg, nedskärningar i sjukvården, migrationskaoset, bostadsbristen, arbetslösheten, dåliga järn- och bilvägar m.m.

För några veckor sedan bliv vi 10 miljoner folkbokföringsskrivna i vårt land plus ett okänd antal ”papperslösa och illegala” i vårt land. Om endast sju år beräknar SCB att vi har blivit en miljon till.

befolkningsprognos_september2016

Bög och flatmarcher i all ära men är det inte dags att göra en konsekvensanalys på vad som krävs i form av infrastruktur, offentliga jobb, bostäder, skolor, bussar, vårdcentraler och liknande som finansieras via skatterna för att driva varje kommun? Vet man vad som behövs i infrastruktur som telekommunikationer, färskvatten, avlopp, vägar, kraftverk, värmeverk, livsmedelsproduktion i ett land som redan importerar 50 % av maten osv.?

Bara ökat elbehov för 20 nya Nyköping lär betyda en och annan kärnkraftsreaktor. Vad tycker Miljöpartiet om det? Har de gjort en konsekvensanalys?

Det är mindre kontroll på avföringen från en miljon nya svenskar än om du vill bygga ett dass på landet för din familj.

Har man tänkt på hur många nya lärare som behövs för att ta hand om 150-200 tusen nya elever som inte kan språket och att lärarutbildningen tar fyra år? Hur har man tänkt att domstolsväsendet ska hinna med 100.000-tals nya asylärenden bredvid den ordinarie verksamheten?

Räcker det med att svenskarna öppnar sina hjärtan för att få fram 100-tals nya vårdcentraler och 100-tals nya skolor, fyrtio nya polisstationer, flera nya tingsrätter, ett dussin nya sjukhus och 700.000 nya bostäder de kommande åren?

Om det räcker med öppna hjärtan, varifrån ska kvalificerad personal för att bemanna detta komma? Det tar som bekant runt åtta-tio år eller mer att få de nyanlända i arbete.

Svaret är naturligtvis att politikerna inte ens börjat planera för detta så den befintliga välfärden som redan krakellerar betänklig ska svälja ytterligare en miljon människor.

Det kommer inte att hjälpa med öppna hjärtan, moral, pengar eller Prideparader. Vad återstår då? Att minska invandringen verkar totalt omöjligt.

Så vilken samhällsservice ska vi dra in på? Barnfamiljerna eller pensionärerna? Förlossningsvården eller barnomsorgen? Pensionerna, hemtjänsten, skolan, vården eller HBTQ-frågorna?

-Pettersson undrar var är konsekvensanalysen? Kommer vi att klara oss från en katastrof och inbördeskrig medan några viftar med färgglada Prideflaggor?

svenska-flaggor

14 thoughts on “Har vi tid med Prideparader?

  1. Det finns så få inslag av verklighetsförankring hos tangentbordskrigare och ideologer i denna frågan.
    HBTQ rörelsen är delvis rakt kapad av och mynnar därför ifrån vänsterideologi mycket via Marxreligionen.
    Den ensamma annorlunda människan måste antaga vänsterideologi för att ha ett socialt liv utan att bli utfryst och få existensberättigande, som att vara Sverigevän, om ni minns alla hatord och vuxenmobbing. Måste vara oändligt svårt för konservativa att förstå den poängen. Läs vetenskap och se hela bilden istället för emotionellt vinklad och subjektiv pajkastning.
    Tyvärr skapar höger och konservativ intollerans mot hbtq INDIVIDER också en stark identitetspolarisering.
    Sluta förlora mark, ta ansvar någon gång. Läs objektiv forskning. Gener kan spöka till det ordentligt. De är vilsna och frånstötta, precis som många Sverigevänner. Men klocka slår, möjligheter går förlorade varje dag.
    Ska Islam ta kål på er båda? Skaka hand och strid sida vid sida, innan vi måste beträda bålet.
    Tills bara ben finns kvar, då ser man ingen skillnad, bara ett gemensamt öde…

  2. Legosoldaterna tillhörande den totalitära våldsideologin och dödskulten islam och den exhibitionistiska HBTQ-maffian har dock ett gemensamt drag, nämligen moralisk avsaknad och dysfunktionell impulskontroll.
    Det proglobalistiska etablissemanget sponsrar med entusiasm dessa subversiva krafter, och betraktar degenerationen som en utmärkt avledningsmanöver. Att främmande och inhumana sedvänjor, såsom pedofili legitimeras, med hänvisning till ”värdegrunden” och ”identitetspolitiken” och vilka förnumstiga eufemismer tankesmedjorna än döper dessa samhällsfientliga inslag till, är ett mycket oroväckande tecken på den moraliska urartning vi nu upplever.

    Den som sett bilder från föregående års Prideparaderande perversioner, där till och med oskyldiga barn utsatts för de abominabla abnormiteter som exponerats, kan lätt hysa farhågor över att de nästkommande demonstrationstågen bär alla intentioner att gestalta sig etter värre. Det är i nuvarande anarkistiskt orienterade samhällsanda blott en tidsfråga innan publiken längs paradgatorna får ta del av rektalt penetrerande sodomiter i full aktion.
    Fy för den lede fan!

  3. Det finns något som heter både och.

    Alltså kan den som så önskar vara med i Nyköpings Pride festival i sommar och däremellan är det en lång rad dagar som kan användas åt diverse andra demonstrationer.

    • Är du själv med i Pridefestivalen Mia? Men det
      måste du ju va, för allt vad Sossarna rör vid är
      ju enligt dig rätt, och högdjuret själv brukar
      att. stövla med där.

      Själv anser jag att HBTQ och Genusidioterna är
      skrattretande, men en sak tycker jag ska vara
      spännande, och det är när man ska försöka
      att förmå Muslimer att gå med i tågen, hur man
      ska förklara hur det tredje könet fungerar?

      • Jag brukar vara med som publik på Stockholms Pride. En kul dag med tusentals glada stockholmare samlade och litet av en folkfest. Att det skulle ha speciellt med sossar att göra tror jag inte.
        Testa och åk dit i sommar, det är inte som du tror.

    • Här kommer en utländsk historia som kanske kan passa. Sonen till fadern-jag är gay. Fadern frågar kör du sportbil? Nej. Är du frisör? Nej. Går du i Pridefestivalen klädd i läder? Nej.Jamen då är du inte gay utan en vanlig j-vla bög ju.

  4. Nån gång kommer jag att berätta för er om vad rumänerna har för synvinkel i HBTQ-ämnet. Det skall göras ett referendum om det också.

  5. Alla verkliga hbtq människor borde vara emot att förvrängas till ena pajasar. Aldrig känt behov av att stötta medmänniskor med annorlunda begär genom att dumförklara dem! Stå på er, ni, som er på riktigt. Det som hände på 80-talet förra seklet var befrielse, allt annat efter det var utnyttjande av genuina tendenser.
    Kram

  6. Då får väl Nyköpings muslimer chansen att visa sin tolerans. Ställer de inte upp i jippot borde tidningen reagera. Ha koll

  7. Med nuvarande takten på poliser som säger upp sig samt krisen inom polisen i övrigt ,skall det bli ett sant nöje att se hur deltagarna i paraden kommer att ställa sig när de fredliga och kärleksfulla i Nyköping sätter igång med stenkastning och lite annat mysigt hyss mot paraden.
    Det finns förstås order från högsta ort att samla alla poliser i hela Sverige för att skydda paraden samt ordna halalkorvsgrillning samt dialog …

  8. Häromdagen stötte jag på ett fruntimmer som var inne på piss och skit under sexakten.
    Där är dörren sa jag och hör aldrig av dig igen,
    Pride skiter jag i men att blanda in förskolebarn och husdjur i sitt skit…då reagerar jag.

  9. Alla som inte gillar Abormiteter och som samtidigt är
    prenumerant på Eskilstuna tidningen, passa på och
    säg upp prenumerationen, dom ska veta att merparten
    av människor inte gillar dessa Vidrigheter.

    Åt helvete med Allt Sinnesförvirrat Genustrams, HBTQ
    idioter och annat sjukligt trams.

    Visst är det märkligt dom som älter mest om detta trams
    är till hundra % samma människor som välkomnar
    Islam i stora mängder till Sverige, och det är en Ekvation
    som inte går att få att gå ihop, bögar, flator och annat
    konstigt gillas inte av Muslimer, så i praktiken håller
    dessa Genusidioter på att avskaffa sig själva, fast
    det tycks dom inte begripa själva!

Kommentera