400 miljarder för asylinvandringen

ASYLINVANDRINGEN. Kostnaden för flyktingkrisen i Tyskland beräknas uppgå till motsvarande drygt 400 miljarder kronor under 2016 och 2017 enligt finansdepartementet i Tyskland.

Läs mer…

-Pettersson ser att fru Merkel är och hälsar på i Sverige. Då kanske herr Löfven kan berätta för Merkel att hennes finansdepartement inte kan räkna. För invandringen är en vinst och det man lägger ut är inte en kostnad utan en investering…

 

10 thoughts on “400 miljarder för asylinvandringen

  1. Betänk denna ofantliga summa av 400 miljarder – som av dyngormarna utportioneras i syfte att finansiera den egna nationens undergång! Något mer sinnessjukt har aldrig förekommit inom Europa sedan andra världskrigets dagar.
    Andreas 🙁

  2. Merkel pissar på Löven. Och dumma Löven försöker sola sig i glansen och känner sig som en stor statsman

  3. Frågan uppstår.

    Vad hade det svenska samhället kunnat uppnå helt utan denna av demokrater självpåtagna massinvasionsplåga?

    Demokraterna kommer med största sannolikhet ställas till svars framöver, likt övriga världen gjort med dylika ledare!

  4. Tror att denna vansinniga invandringen kommer att resultera i att Sverige ekonomiskt kommer om något år vara i paritet med Grekland.

  5. Fyra hundra miljarder verkar lite om det valutan är kronor. Jan Tullberg räknade på kostnaderna för den svenska asylmottagningen för ett antal är sedan och kom fram till 125 miljarder i offentliga kostnader och lika stora kostnader för privatpersoner. Med 2015 års vansinne lär det vara minst det dubbla och Mutti har släppt in tio gånger så många.

Kommentera