”Barn” tvingade tåg att stanna


INVANDRARBROTT. Ett tåg tvingades stanna i höjd med Norrby efter att barn lagt järnspett över rälsen – och sedan omringat tåget. Enligt polisen inleddes händelsen vid 15.45-tiden med att några barn placerat ett ganska kraftigt järnspett på tågrälsen. – Föraren stannade när han såg det, säger Peter Adlersson, presstalesperson vid polisen i region Väst.

När tåget stod still började barnen springa runt det.
– De här ungdomarna omringade det. Föraren vågade inte fortsätta eftersom att han inte visste om det fanns barn under tåget eller mellan vagnarna, säger Adlersson.

En tågledare kontaktade polisen som skickade patruller till platsen.

– Vi arbetade med det en stund och initialt var bedömningen att det kunde handla om sabotage eller ofog, säger Johannes Carlsson Matti, inre befäl vid polisen i Borås. Poliserna pratade och kontrollerade barnen som alla var under 15 år.

Läs mer…

-Pettersson konstaterar att Norrby är ett sådant ställe som är med på bloggen då och då och som 87:an har beställt, undrar om myndigheterna kallar det ofog den dagen ett tåg spårar ur med dödsoffer som följd…

 


13 responses to “”Barn” tvingade tåg att stanna

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: