Mansgrisarnas återkomst

FEMINISM. Mansgrisarna i Kreml och Vita huset vrider åt tumskruvarna och sätter miljontals kvinnors liv och hälsa på spel. Jämställdheten i världen har förbättrats de senaste decennierna, om än fläckvis och trögt. Det är lockande att se det som en naturlig framåtrörelse. Men så enkelt är det tyvärr inte. Erövrad mark kan gå förlorad.

Nu skriver Expressen en ledare om Putin och Trumps behandling av kvinnor i respektive land och att utvecklingen går åt fel håll i Ryssland och USA.

-Pettersson tycker Expressen och andra har rätt men det vore bättre om de ägnade sig åt utvecklingen för kvinnor på närmare håll…men de är väl rädda för att bli kallade rasister, fascister och islamofober…

feminismen

18 thoughts on “Mansgrisarnas återkomst

  1. De som befinns i den verkliga farozonen är de tröttsamt obalanserade radikalfeministerna, dessa av media så prisade hysterikor vilka uteslutande vållat såväl genans som skada. Det psykologiskt terrorutövande kjolregementet kommer naturligtvis med tiden att domesticeras, eller åtminstone skadeskjutas, vartefter de nya politiska vindarna vädrar ut deras osunda intersektionalitetsröta.
    Andreas 🙂

    • Har just nu frisknat till så pass att jag med intresse kan taga del av dina underfundiga akademiska inlägg.Tack !

      • Å, jag ber!
        Det var i sanning en angenäm överraskning. Må så hans ohälsa med det snaraste vika, och må han fortsättningsvis eskorteras av den förnämligaste vigör och det gladaste lynne.
        Bästa hälsningar till min höviske kamrat!
        Andreas Kristian Petterson 🙂

  2. Naturlig omvårdnad.

    http://www.gp.se/image/policy:1.4134530:1485522988/980x-4.jpg?$p=f9e6a32&w=2048&$w=dbf56c5

    Doug räddade berguven Gigis liv – nu kan hon inte sluta krama honom.

    Berguven Gigi lämnades till hjälpcentret efter att ha varit med om en svår olycka. Svårt sjuk med en hjärnskakning, parasiter och lunginflammation hade hon vårdaren Doug vid sin sida, som övervakade henne och tog hand om henne dygnet runt. En relation som utvecklade ett fantastiskt band sinsemellan.

    http://www.gp.se/nyheter/v%C3%A4rlden/doug-r%C3%A4ddade-berguven-gigis-liv-nu-kan-hon-inte-sluta-krama-honom-1.4134911

  3. Håller inte alls med om att Expressen och de övriga har rätt. Det är feminismen och inte kvinnorna som får det mycket svårt i USA och Ryssland
    Feminismen är mycket skadlig för ett gott och demokratiskt samhälle.
    Kvinnorna i USA och Ryssland har alltid haft genuin respekt av de etniska medborgarna.
    Sverige är förlorat i frågan och skadeverkningarna efter den feministiska regeringens framfart bara ökar.

  4. En mansgris är ju rena lyckan i jämförelse med skräcken, rödvinspimplaren m.m. hucklet Gudrun Schyman.

  5. Klargörande; ryska lagen ändrades för att den var överdrivet hård i straffsats jämfört med våld av utomstående män.
    Trump har inte gjort abort olagligt men däremot dragit tillbaka bistånd från regeringen till organisationer som ej är styrda av Regeringen.

  6. Profeten Muhammed var en långt större mansgris, horbock och kvinnoföraktare än någon av dessa herrar.

  7. En korrekt bild av verkligheten gynnar inte det politiskt korrekta etablissemanget, därav aldrig något om våldet mot kvinnor i den muslimska världen. USA och Ryssland värnar gamla ideer som är grunden för hela den mänskliga civilisationen: Syftet med att förbjuda aborter, eller försvåra dem är att uppmuntra normala familjer, mamma, pappa barn – som håller ihop! Ur arslet kommer inga barn och den politiska eliten har missat något när det gäller däggdjurs fortplantning och utveckling!

  8. Som flicka, ung kvinna , vuxen kvinna och äldre kvinna så har jag fram tills för cirka 20 år sedan haft en trygg tillvaro i hela Europa. Har aldrig känt mig hotad förrän under senare tid och då av män från MENA-länder samt tyvärr även kvinnor från samma område. För att göra saken än värre så i Sverige inger zigenarna även de en otrygghetskänsla.

    • Jag förstår dig!

      I dagens samhälle rör man sig ogärna i okända områden, dvs att besöka andra städer i Sverige avstår man då man så att säga är ovetandes om de demokratiska politikernas befolkningssammansättning på andra orter! Tidigare var det intressant att se nya städer, inte nu längre!

      Må fan ta demokraterna!

Kommentera