7 thoughts on “De Fredliga och Humana

 1. PK-isterna tänker med hjärtat, tror de, blundar och går vidare. Ruskar sina huvuden och mumlar ”så synd det är om dessa stackars kvinnor, vilka måste leva efter muslimska seder”. De som agerar så är lika skyldiga som ISIS!

 2. Läs krönikan
  ——————

  I dag, nästan 20 år senare i ett helt annat land i en helt annan atmosfär, var jag i en shoppinggalleria på jakt efter en tröja när jag råkade höra några oroande kommentarer från två män i 30-årsåldern. De kommenterade två kvinnor som gick förbi mot damavdelningen. Den ene sa:
  – Titta på de där hororna! Deras män har ingen kontroll över dem. Jag hatar sådana här kvinnor, jag skulle vilja strypa dem.
  Den andre sa:
  – Men det här är Europa. Om du rör dem så kommer de att göra ett drama av det.
  – Jag bryr mig inte, sa den förste mannen. Jag har slagit min fru tre gånger sedan vi kom hit och hon har inte klagat. Vi män måste kontrollera hororna.
  —————

  https://www.e-pages.dk/svenskadagbladet/48917/article/528631/5/2/render/?token=5b74530d157f5ec4220f93423d322013

 3. Med den migrationspolitik som har förts och fortfarande bedrivs är det inte en fråga OM Sverige blir islamistisk utan NÄR!!! Och jag vill starkt varna för att det INTE är vi män som drabbas utan det är KVINNORNA!!! Något att tänka på för de okunniga och naiva feministrörelserna!!!!!! Och tokvänstern!!!!!!

 4. Hur smart är det att över huvud tagit tänka på att släppa in dem i vårt (fd) land? Och sedan får de vara behov av hur mycket skydd som helst. För den demoniska aktivitet som vi kan se i dessa filmer följer med människorna hit och fortsätter att verka (vilket vi nu alla kan bevittna effekten av).

Kommentera