Invandrare i samtliga domar för gruppvåldtäkter 2014, nästan alla i Finland och alla överfallsvåldtäkter i Oslo


INVANDRARVÅLD. I samtliga åtal om gruppvåldtäkter som inkommit till tingsrätter i Sverige år 2014 och där minst två tilltalade dömts för våldtäkt vid samma tillfälle har gärningsmännen haft invandrarbakgrund. Det visar en unik kartläggning utförd av Nyheter Idag. (Betalvägg). 

I Helsingfors begås nu nästan alla överfallsvåldtäkter av invandrare, rapporterar finska Yle.

Icke-västliga invandrare bakom alla överfallsvåldtäkter i Oslo senaste 5 åren. Norsk polis talat klarspråk, titta på filmen. Det hjälper inte att skylla på traumatiska upplevelser, krig och elända för det är muslimer som begår brotten, andra människor som varit med om minst lika hemska upplevelser som tamiler på Sri Lanka förekommer inte oftare i brottsstatistiken än nordbor. Läs också VG

-Pettersson undrar varför inte regeringen vill ta fram statistik på detta? Är de rädda för att bli åtalade för medhjälp till våldtäkt och skyddande av brottsling?


9 responses to “Invandrare i samtliga domar för gruppvåldtäkter 2014, nästan alla i Finland och alla överfallsvåldtäkter i Oslo

 • Lena

  Sex är ett resultat av en attraktion av kärlek…………ursäkta VAR ett resultat av kärlek. När pengar och alltför många föds i fattigdom och misär så blir det en handelsvara. Finns många exempel, unga kvinnor i Thailand som säljer sex till män från Europa och andra världsdelar, gambianska män som säljer sex till betalande äldre kvinnor från väst och fattiga europeiska kvinnor som tror att den snabba ”enklaste” lösningen finns inom räckhåll, så sorgligt och degenererande.
  Det föds många stackare under dessa vidriga förhållanden över hela världen, sorgligt men sant.

  Gilla

  • Lena

   Botemedel mot denna misär är från början INTE fler barn än vad föräldrarna kan försörja med eget arbete !
   INGA bidrag och FAMILJEPLANERING !

   Gilla

  • Andre´ Kristian (@mmsoxford)

   Hög tid att kriminalisera prostitution och handeln med moraliskt invalidiserade individer, vilka tillhandahåller en för det trygga och dynamiska samhället skadlig verksamhet. Dags för en moralisk upprustning som en logisk motreaktion till de destruktiva krafter som nu demolerar hela samhällsstrukturen och knäcker dess fundament. På vissa punkter är undertecknad lika övertygad som obeveklig, och etikens återupprättelse och dödsstraffets återinförande i de värsta kriminella fallen, är tvenne sådana icke förhandlingsbara förmenanden.
   Andreas.

   Gilla

 • salrol

  Dessutom manipulerar domstolarna (domarna), åklagarväsendet resp polisutredare domarna, så att vid en gruppvåldtäkt döms i regel, trots att offret bedyrar att flera gärningsmän har våldtagit, så att endast EN av gärningsmännen fälls. Då blir gärningen inte längre registrerad som ”gruppvåldtäkt”. Offret ”våldtas” således en andra gång av ”politiskt korrekta” myndighetsutövare.

  Det minsta man kan begära av rättsväsendet är att om EN gärningsman fälls av flera närvarande, så skall alla närvarande fällas för medhjälp (eftersom de inte avbröt brottet innan det fullföljts), med samma straff som för den utpekade gärningsmannen.

  Ofta är det då den yngste som fälls, för då blir det i regel några timmar samhällstjänst (det är synd om — vuxna — ensamkommande ”barn”). Likaså borde det självklart som standard ske en åldersbestämning varje gång det är ensamkommande som är gärningsman, oavsett vad Migrationsverket har beslutat eller inte.

  Utvisa våldtäktsmän som standard. Svenska medborgare skall försättas på livstid i kommunarrest i en helt annan avlägsen del av Sverige än där man bodde vid gärningstillfället, samt kommunförbud för samma tid i den kommun de bodde resp ALLA omgivande kommuner till denna kommun. MED FOTBOJA!

  Gilla

 • Ingemar

  Det stämmer nog mycket väl! Min styvdotter är tillsammans med en ung man vars far är från Sri Lanka och han verkar vara som vilken Svensk (mycket lik oss Svenskar frånsett mörkare hy) som helst! Mycket generös, lugn, omtänksam och trevlig hittills iaf!!! Det är Afrikanska och Arabiska muslimer som är mycket starkt överrepresenterade i vålds- och våldtäktsstatistiken verkar det som!

  Gilla

 • Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet

  Nu tycker jag att du ska öppna ditt hjärta för islams doktrin och gå på ett av feministernas möte och sjunga ”Allahu akbar” eller ”We shall over come” tillsammans i sann offerstämning mot de svenska vita männens förtryck! Seså! Pallra dig i väg nu!

  Gilla

 • age

  Är någon förvånad?
  Koranen säger att kvinnan är som en åker och en åker ska brukas.

  Gilla

 • Tony

  Heder åt dom Nordiska brödrafolken som säger
  som verkligheten är, Svenska politiker har blivit en
  samling ljugande Mähän som tror att dom kan undanhålla
  sådant som alla kan se.

  Gilla

 • MartinA

  Nyheter idag gör mycket riktig journalistik.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: