Stäng

Man undrar var gränsen går

Videon nedan är mycket  ”svårtittad” , den visar unga pojkar som av någon muhammedansk grupp uppmuntrats , lurats, indoktrinerats till att utföra rent barbariska saker!  Den lille pojken som vid ca. 1,40 skjuter en bunden man och sedan ropar allah aukbar,  kan väl inte vara mer än tre år?

Denna svårtittade video visas endast för att våra läsare skall få en uppfattning om vad dem så kallade ”fredliga och humana religionen” kan leda till!

13 reaktioner på “Man undrar var gränsen går

 1. varthän gränsen går, va väll frågan?…knepigt att
  specificera, även vilken gräns som avses?…gäller det
  mellan fattig och rik, eller är det religiösa regionernas
  gräns?…asatrons gränsland gick väll strax vid dagens
  Kielkanal, norr om den fanns inte tillräcklig samman-
  hållning mellan hövdingarna…en del av dessa anam-
  made judarnas Konungs sagor, då för 1000 år sedan
  å till slut fick Asatrons att till slut kasta in handduken
  Exakt samma pryl igen, men denna gång gäller andra
  bullar…idag är det ”Allahu akbars” apostlar som gör
  landvinningar och flyttar gränserna som de behagar,
  …allt medan dagens hövdingar rullar tummarna och
  hoppas på en belöning å att hamna i Allāhs himmel

 2. Den lilla killen är efter detta förstörd i skallen för resten av sitt liv,får man inte ett trauma av utföra detta så är man inte mänsklig.

 3. Jag citerar Dan ”Spyan” Eliasson: ”Men också för den enskilde unge killen som begår en sån här förskräcklig händelse. Vad har den personen varit med om för någonting? Vilka omständigheter har den killen växt upp under? Vad är det för trauma han bär med sig? Hela den här flyktingkrisen visar ju på hur orättvist livet är i många delar av världen och vi får försöka hjälpa till att lösa det här efter bästa förmåga”.

 4. Filmen visar på vidrig bestialitet. Barnen är i sammanhanget lika mycket offer som förövare. För jävligt det hela!

  Filmen visar vidare prov på vad somliga människor är beredda att iscensätta för att göra sin ideologi och tro gällande. Innan IS kom in i leken bär världshistorien så många avtryck av samma grymhet.

  Känns som att många som kommenterar sådana här klipp, med en störtflod av hatiska ord som slår mot långt bredare folklager än IS-krigare och deras fränder, har glömt att ”vi i Väst” är av samma skrot och korn. Endast drygt 70 år sedan man i Tyskland lät barn och vuxna tränga ihop sig i gaskamrarna.

  Jag förstår att man blir mer än skärrad och hatisk av att se filmen ovan. Men snälla, rikta den ilskan mot förövarna (IS), klumpa inte ihop alla som råkar komma från samma världsände, eller som tror på samma gud, till ett skyldigt kollektiv.

 5. De socialakrobatiska fnasken till landsförrädare, samt deras likaledes moraliskt befriade medakrobater i regeringen, ådagalägger en bisarr och sjuklig passion för att bereda dessa avgrundens trosanhängare bästa möjliga komfort i det som en gång var vårt fosterland Sverige. Detta, mina vänner och kanske en och annan ovän, är vad vi importerar och detta är vad vi kommer att se på hemmaplan inom en mycket snar framtid.
  Ni må ha överseende med ett gudsord, men det står skrivet att ”För var och en som förför någon av dessa mina små, hade det varit bättre att inte ha blivit född.”
  Vilka urusla förutsättningar! Först se dagens ljus som inavlad, misshandlas som spädbarn, våldtas och tvingas att begå mord… Och vi skriver anno domine 2017!
  Andreas 🙁

 6. Det där är inte människor, fy fan vilka svin!

  Socialdemokraterna vurmar för muslimerna, 2015 släppte de in 163 000 utan någon identitetskontroll, undrar hur många jihadister vi har i Sverige?

  Ska vi mota Islam måste vi först få bort muslimpartiet Socialdemokraterna.

  1. googla – på dansande pojkar afganistan .. har visats på svt , – förlängesedan . afganistan är värst . NU förstår jag varför afganer är empatilösa . se allt på youtube – barn knullandet är tillåtet åååååååååååååå dem har vi hos oss nu regeringen VAKNA vi är inte afganistan o kan inte rädda deras pedoFILIN , som har anor i deras tro POJKARNA HAR VARIT gosse slavar . vi kan inte avprogramera dem .mitt tips se youtube om pedolifin om gossar i detta land . NU ÄR DOM — HÄR ! vi måste stoppa dem – DEM SOM INTE HAR EMPATI är LIVSFARLIGT FOLK

 7. Här ser man tydligt vad samtliga muhammedaner på jordklotet får lära sig på sin hemmaplanet. Att det inte rör sig om människor begriper man lätt för det finns ingen människa på jorden som uppför sig så här.

 8. ”Och sådana (mental störda)ska integreras i Sverige ? ”

  Nej, nej, nej, det är en missuppfattning!
  Det är VI som ska integreras i deras kultur!
  Vart är alla fredliga muslimer någonstans????

  Muslimer tar inte avstånd från IS.

  I dagens media får man utrymme om man är radikal och provocerande.

 9. inte långt , från oss – mycket närmare än vi vill tro . Svårt att se o förstå . DET är detta svenska regeringen , välkomnar . Det nya folket i vårt barndomsland

Kommentera

%d bloggare gillar detta: