Syrisk nunna – Det är en organiserad invasion av Europa – västvärlden samarbetar med barbarer


ISLAM/INVANDRING. Det är tidningen Dagen som har träffat den syriska nunnan Agnes Mariam de la Croix (64) i Libanon. Här arbetar mor Agnes på ett centrum för syriska flyktingar efter att klostret hon ledde har bombats. Samtidigt vill hon visa folket i Syrien att de inte glöms bort, därför är hon i krigsområdena för att hjälpa och 95 procent av dem som får hjälp är muslimer.

nunnan_agnes

Men hon vill inte bli beskylld för att vara naiv ”Vi vet vilka vi har att göra med, och vi ska inte dölja att de är terrorister” säger hon till tidningen.

I över 20 år, levde den Libanon-födda nunna i Syrien. Där ledde hon återuppbyggnaden av ett kloster norr om Damaskus, där de också gav skydd åt fördrivna familjer. Agnes är också engagerad i försoningsrörelsen Mushala, och har utmärkt sig internationellt genom att peka på de negativa aspekterna av den syriska rebellrörelsen.

Och nunnan Agnes är inte nådig över vår dumhet. När det gäller kriget i Syrien hävdar Mor Agnes att vi inte kan lita på medierna.

– Vi är offer för en propaganda som förvränger verkligheten. Alltmer ser vi att offren skildras som mördare och mördare som offer. Hur människor får sympati för falska offer, och avskyr det som felaktigt framställs som gärningsman, säger hon och fortsätter: – Vi är offer för en av de värsta massmanipulationerna i historien. Uppgörelsen kommer att porträtteras som en kamp för demokrati, men i verkligheten vi är på väg mot en ny diktatur.

Hon är ingen Assadanhängare, men har inte så mycket över för rebellgrupperna. Terror-IS och Nusra-fronten talar för sig själva, men frågan hon ställer är om det finns några rebellgrupper alls som är värt att stödja.

– Visa mig en plats där en rebellgrupp har lyckats skapa framsteg och ökad respekt för de mänskliga rättigheterna. Inte för att det måste vara perfekt, men visa mig bara en kvadratkilometer där jag kan känna att det har skett förbättringar jämfört med Assads regim, utmanar Agnes Mariam de la Croix .

Lidandet är enorm. Sedan upproret började, har mor Agnes bevittnade civila som plågats, som mördade, kyrkor och kloster om bränts ner, kidnappningen av präster, och hon hänvisar till bortförandet av de 12 nunnorna från Maaloula och 230 kristna som togs som gisslan i Qaryatain. Hon påpekar vidare att man lätt kan få bekräftat hur många reportrar som kidnappats, dödats och även halshuggits i de så kallade ”befriade” områden. Hon drar slutsatsen att västvärlden har gått i partnerskap med barbarer.

– Dessa människor är inte frihetskämpar. De förstör samhället, statens infrastruktur och världen. De skapar kaos. Alla borde stå upp mot sådana handlingar.

Mor Agnes tror utländsk inblandning har skapat kaos i länder som Afghanistan, Irak, Libyen och under de senaste åren i Syrien. Hon är inte heller rädd för att namnge vilka hon är mest upprörd över, Tony Blair, Madeleine Albright, Bush, Sarkozy, Juppé, Clinton med flera. Men lika upprörd hon är över utländska stridande. I hennes tolkning är de terrorister och barbarer. Agnes säger att över 360.000 terrorister har kommit från hela världen till Syrien. ”De är barbarer som invaderar, slaktar, våldtar och driver människor från sina hem”, säger hon och påpekar att det ofta händer med stöd av det internationella samfundet. Hon kallar det ”ren lögn” att drivkraften ska vara demokrati och välstånd för syriska flyktingar.

När frågor ställs om flyktingkrisen och rädslan för muslimer, säger hon att svaret kommer att bli ”hårdare än väntat.”

– Det pågår en organiserad invasion, säger hon, och frågar varför så många muslimska flyktingar väljer Europa i stället för de rika arabländerna som är närmare och där de har samma religion, språk och kultur.

Den kristna tidningen Dagen verkar vara så obekväm med svaret att de nämner Bibelns uppmaning att hjälpa människor i nöd och älska sina fiender, men de får svar på det också: – För oss orientaliska kristna är inte muslimer fiender. Vi kommer att välkomna och hjälpa människor i nöd, ja, men inte en organiserad invasion. Kom ihåg att radikal islam inte är en religion, utan det är ett politiskt program som syftar till att förvärva hegemoni i religionens namn.

Sedan ger hon oss en varning ”Jesus har bett oss att inte vara blinda eller dumma. Han ber oss att älska vår nästa, men också att stå upp för vad som är fel”, säger nunnan – innan hon bannar Europa för sin dumhet:

– Jag förundras att ni som är så välutbildade inte ser att det som händer kommer att hota ert sätt att leva. Det är självmord för civilisationen.

Inte minst tror hon att det handlar om att Europa har förnekat sina kristna rötter. Hon påminner oss om att Mellanöstern har 1400 års erfarenhet av att leva nära till Islam, men hon tror inte att det är möjligt att undvika kaos och våld när ateism och hedonism ska stå emot fanatismen.

-Pettersson tycker damen verkar klok, och föreslår att Europas ledare bokar ett möte med henne och president Assad…

Originalartikeln som jag översatt fritt finns HÄR…

Filmen: Det internationella samfundet finansierar och skyddar terrorister


21 responses to “Syrisk nunna – Det är en organiserad invasion av Europa – västvärlden samarbetar med barbarer

 • Hexanmexan "shake my hand?"

  […] Västvärlden har gått i partnerskap med barbarer […]

  Gilla

 • Far

  Mor är rasist!

  Gilla

 • Observator X

  Klart att nunnan har rätt. Västvärlden har helt enkelt glömt bort att kunna försvara sig självt.
  Å andra sidan, vi behöver inte gå långt: Folk i gemen därute är så borta att jag många gånger betraktar dem och dess beteende och tänker; ”Hur fan hittar du hem, överhuvudtaget?”
  ..de..alltså..mrrghmnhghmmmmmmargh!
  Ateister, multikulturella, ”världsmedborgare”, bögar, flator, alla utplånas. Alla.
  Det är DET som skall in i skallarna på ovan klientel.

  (arabiskt ordspråk: ”Ni har klockorna, vi har tiden”)

  Gilla

 • Snorrax

  uj dessa syrisk ortodoxa är nog de mest vidriga de är sådana ormar som bara vill tjäna pengar till sina äckliga präster så de horar bland alla så kallade kristna. Har de samma kors ? när firar de jul ? när firar de påsk ? integrerar man sig ? killar ja genom att pippa svenska tjejer som är så blåsta .tjejer måste vara oskuld så därför är syrianska tjejer bättre än svenska ? är själv ateist så skiter i det tänker bara på mitt land som hyser skiten suck . Muslimer är snarlika eller värre .

  Gilla

  • Charlie

   Som ateist borde du inte bry dig om utseende på kors, julfirande eller påsk. Jag ser bara din avundsjuka på syrianer som lyckats få tjejer och ditt misslyckande som människa.

   Gilla

 • Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet

  Kristendomen är den stora förloraren genom historien i alla kristna länder som närt islams doktrin vid sin barm och varit barmhärtiga. Det är bara att titta på siffrorna. Nunnan är en förlorare som blivit av med den kyrka där hon tillbett Demiurgen. Hon har gång på gång vänt andra kinden till. Det har naturligtvis inte fungerat. Orsaken finns att läsa i islams doktriner.

  Nyateismen är väl den form av vetenskaplig ”tro” som bäst har en chans att stå emot sekteristisk religiös fascism av alla dess former. Svenska präster har generellt sett redan i ren feghet underkastat sig islam, men å andra sidan hade de väl annars blivit korsfästa av regeringen som är mutad av George Soros eller av muslimerna själva.

  Gilla

  • angelicaplacet

   När islam tar över ett land är ateism endast en inbillad trygghet.

   Gilla

   • Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet

    Alla är egentligen ateister. Det handlar inte om trygghet. Det handlar om att vi inte tror på alla andra religioner och fantasifoster som existerar. Det innebär i sin tur att vi 2017 inte ens kan tro på våra egna fantasifoster, för varför skulle just vår egen fantasi presenterad av illusionister vara den riktiga?

    För att tro på en religion efter ens ett år med tillgång till böcker eller internet måste man ha ett grovt mentalt handikapp eller stå under extrema mentala påtryckningar från en sekt.

    Gilla

   • angelicaplacet

    Du förstod kanske inte vad jag menade.

    Det hjälper inte att du påtalar att du är ateist när islam tar över ett land – ateister blir inte skonade.

    Gilla

 • Mimi N.

  Mother Agnes Mariam de le Croixs slutsats tas för en absolut sanning – västvärlden har gått i partnerskap med barbarer. Vi känner igen våra egna idéer som vi uttrycker i skyddet av olika pseudonymer på bloggen.
  Vi sitter och skriver kommentarer, vi leker med våra egon, testar hur ”djärvt” vi vågar tänka och sen går vi tillbaka till att leva som vi gjorde innan. Och status quo. Vi lurar oss själva och tror att en ytligt trotsande tanke räcker som insats. Vill vi överhuvudtaget ha någon riktig förändring, kan man undra ?
  Nunnan är modig, hennes enda skydd och hopp är tron, hennes ord har karismatisk glöd.
  Västvärldens ateism och agnosticism är ineffektiva mot islamisk fanatism – akilleshäl !! Kärleken för faderlandet utan viljan att agera öppet är lika med att formpressa sig i en steril mundering och aldrig ta ut svängarna med frispråkighet.

  Gillad av 1 person

 • age

  Vilken överraskning!
  – Eller är det inte det vi diskuterat här på bloggen å åratal.
  Jag har föreslagit husrannsakan av alla strisledningscentraler, moskéer.
  Jag har också föreslagit lokala försvarsgrupper och efterlyst en Hitlerkopia.
  Tyskland hade ett system, som tyvärr användes mot fel människogrupper.
  Kanske är det vår enda möjlighet att behålla vårt fosterland?
  Tyvärr saknar ca 50% av sveriges befolkning förmågan att fatta hur allvarligt läget är för vårt fosterland.

  Muslimerna har ett väl fungerande system för att invadera land efter land.

  Vi måste bygga upp ett ännu effektivare system för att hindra invasionen.

  Alla måster förstå att ALLA MUSLIMER ÄR MUSLIMER!
  Jag är rädd!
  Är du trygg?

  Gillad av 1 person

 • Nya

  Jag är rädd att nunnan har rätt, hon vet vad hon pratar om; det finns flyktingar, det finns immigranter och i folkvandringsströmmen finns också en invasionsarmé. Men Inte en arme i traditionell mening, utan en mängd individer och små grupper, vars syfte är att ta över Europa, sakta, ett litet steg i taget, genom att få många barn, så de på några generationer blir i majoritet. Och de kommer inte släppa sin klan-mentalitet och hederskultur! Att tro att de skulle göra det är naivt, titta på hur de gör med sina egna avvikare! Folk överskattar ofta konsekvenser på kort sikt, men underskattar dem på längre sikt. Våra barn och barnbarn kommer få anpassa sig, lita på det!

  Gilla

  • Cinna

   Anpassar oss gör vi redan, könsseparerade badtider, könsseparerade klassrum och flickor, kvinnor och pojkar avstår att gå vart de vill, när de vill, för att inte bli rånade, misshandlade och våldtagna.

   Gillad av 1 person

 • Albert

  Den nunnan måste vara en fullblodsnazist!
  (tänker Stefan Löfvén).

  Gilla

 • eva

  Jag högaktar nunnor! Trots att jag inte är katolik själv har jag mött några och har stor respekt för deras insatser och också MOD! Många stannar kvar i sina kloster trots oroligheter(t.ex. i Afrika), hjälper människorna och råkar själva mycket illa ut.
  Finns det några motsvarigheter i islam?

  Gilla

 • jr

  Exakt som jag tänkte då jag såg lämmeltåget hit: en invasionsarme på väg över gränsen utan att ett enda skott avlossades. Inte en käft har identifierat sig, inga dna- prover togs för att säkerställa bevis och ha som jämförelse för att kunna kontrollera vilka namn de de använt sig i övriga länder. Vi vet ,ursäkta mig, inte ett skit vilka som finns inom landets gränser och i vilka syften. Så,när attacken/ attackerna kommer och drabbar oss, kommer Löfven säga: vi har varit naiva,igen? Eliasson kommer ömma för gärningsmannen.
  Landet är på god väg mot kaos och anarki,och vi har politiker och sk. kändisar som förnekar allt , och detta cirkus ska fortsätta till september2018,håller landet tills dess?

  Gilla

 • ruben

  Att Europa har ett skadligt självskadebeteende med massinvandringen av muslimer borde varit allmän kunskap för länge sedan. Det var bra att nunnan ytterligare verifierar Europas livsfarliga vägval i dumhetens tjänst.
  Hoppas hon slipper vedergällning från barbarer för att hon vågar säga som det är.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: